با سلام خدمت همه اعضای انجمن یک مشکل عجیبی که برام پیش اومده در ارتباط avr با mmc هستش . وقتی که برنامه را بر روی آی سی رایت می کنم تا وقتی که برقش قطع نشده mmc کار می کنه ولی وقتی که یک بار برقشو قطع و وصل می کنم mmc کار نمی کنه . اتصالات همه صحیح هستن برق mmc 3.3 ولت و برق میکرو 5 ولت .از کامپایلر winavr و در محیط avr studio برنامه نویسی کردم و تا به حال چندید کتابخانه مربوط به mmc عوض کردم ولی فایده نداشته .
سلام
قبل از اینکه شروع به کار بکنه میکرو یه چند میلی ثانیه تاخیر قرار بدید ببینید مشکل حل میشه
دوست عزیز تاخیر هم گذاشتم ولی فایده نداره نمیدونم دیگه چکار کنم
احتمالا یه فایلی ناقص ذخیره میشه به همین علت میکرو دقه بعدی نمیتونه بازش کنه شما باید هربار که دیتا میزنی توش فایلو ذخیره کنی و دوباره بازش کنی
بابت پاسخت ممنون دوست عزیز .منظور از فایل رو نفهمیدم یعنی چی که فایل ناقص ذخیره میشه ؟اگر منظورتون استفاده از سیستم فایه که من از سیستم فایل استفاده نکردم و فقط mmc رو براش تعریف کردم جالب اینجاس وقتی که برنامه رو در آی سی رایت می کنم بعد از اینکه عملیات رایت تموم می شه میکرو اطلاعات mmc رو می خونه ولی وقتی که برقشو یک بار قطع می کنم و دوباره وصل می کنم دیگه کار نمیکنه و دوباره باید رایتش کنم .من از پروگرامر isp استفاده می کنم مرسی