ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انتخاب مقدار اهم مقاومت و یک سوال درمورد خازن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام.می خواستم بدونم که چگونه مقدار اهم مورد نیاز در یک مقاومت را برای قطعات انتخاب کنم؟
و سوال دیگر، اگر در مداری از خازن به عنوان برق اضطراری  استفاده می کنند خب این خازن چند ثانیه می تونه کار کنه بعد خالی می شه ، خب سوال من اینه که در این چند ثانیه این خازن به چه دردی می خوره ؟
باتشکر
نقل قول: باسلام.می خواستم بدونم که چگونه مقدار اهم مورد نیاز در یک مقاومت را برای قطعات انتخاب کنم؟
سلام. متوجه منظورتون نشدم، واضح تر بگید.

نقل قول: اگر در مداری از خازن به عنوان برق اضطراری  استفاده می کنند خب این خازن چند ثانیه می تونه کار کنه بعد خالی می شه ، خب سوال من اینه که در این چند ثانیه این خازن به چه دردی می خوره ؟
باید مدار رو مشخص کنید که کجا همچین چیزی دیدید. معمولا از باتری استفاده می شه ...
باسلام.منظورم از چه مقدار اهم یعنی مقدار اهم مقاومت چقدر باشه که اگر به قطعه وصل باشه از سوختن آن جلوگیری کنه آیا فرمولی برای آن هست؟؟
و سوالم درمورد خازن در مورد این مدار بود
[تصویر:  xw2l_untitled.png]
نقل قول: منظورم از چه مقدار اهم یعنی مقدار اهم مقاومت چقدر باشه که اگر به قطعه وصل باشه از سوختن آن جلوگیری کنه آیا فرمولی برای آن هست؟؟
قاعده ی کلی قانون اهم هست:

کد php:
I*

اما معمولا تجربی انتخاب می شه. برای مثال برای روشن کردن یک LED با ولتاژ 5 ولت ، یک مقاومت بین 220 اهم تا 1 کیلو اهم مقدار مناسبیه. هر چقدر مقدار مقاومت بیشتر انتخاب بشه، نور LED کمتر می شه.

نقل قول: سوالم درمورد خازن در مورد این مدار بود

[تصویر:  xw2l_untitled.png]

خازن اینجا احتمالا نقش افکت دادن و تثبیت ولتاژ رو بازی می کنه. 
افکت از این جهت که موقع روشن و خاموش شدن ، یک دفعه روشن یا خاموش نمی شه، به آرومی روشن و خاموش می شه (نرم)
تثبیت ولتاز از این جهت که معمولا خازن نقش صافی رو هم در مدار بازی می کنه و باعث می شه ولتاژی که خوب تثبیت و رگوله نشده ، نرم تر بشه ...

درود

مقاومت برای تقسیم ولتاژ و جریان و

محدود کردن جریان در تغذیه های دارای منابع ولتاژ

و زمان سنجی در ترکیب با خازن و سیم پیچ و 

حسگر جریان

نمونه گیر ولتاژ

...

کاربرد دارد.