ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آدرس ديتابيس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
آدرس اين ديتابيس رو (Data1.DatabaseName = App.Path & "\data1.mdb") كه اسمش هست data1 چجوري به آدرس D:\document\data1 تغيير بدم . يعني ميخوام فايل data1 رو بزارمش تو درايو D
سلام!
دوست عزيز App.Path ميدوني براي چيه؟ اين دستور آدرس فايل EXE شما رو بر ميگردونه.
يعني اين حالت آدرس دهي وقتي استفاده ميشه كه شما برنامه رو تموم كردي و EXE اون رو ساختي. حالا اين فايل EXE هر جا باشه دستور App.Path مسير اون رو بر ميگردونه. مثلا اگه شما فايل EXE رو تو c:\My Project كپي كني دستور App.Path همون c:\My Project رو بر ميگردونه. حالا شما اگه ميخواي فايل ديتابيست هميشه درست آدرس دهي بشه هميشه اونو كنار فايل EXE قرار بده و از App.Path استفاده كن همين! مثلا تو مثالي كه خودت زدي فايلEXE رو اگه تو D:\document كپي كني و فايل ديتابيس رو هم كنارش كپي كني و از App.Path استفاده كني خودش ديگه حله!! در واقع هر مسيري كه فايل EXE رو كپي كني جواب ميده به اين صورت. خيلي حرف زدم. فكر ميكنم فهميدي چي گفتم. باز مشكلي بود در خدمتم! :wink:
سلام دوست عزيز
ممنون از پاسخي كه داديد. ولي آدرس بالا فقط يه مثال بود من در حقيقت ميخوام ديتابيس رو بزارم رو سرور و فايل exe رو هم بزارم روي 5 تا كلاينت كه مشترك از اين ديتابيس استفاده كنن يعني آدرس كامل روي سرور ميشه اين server1\d$\document\data.mdb
مسيراي شبكه رو با \\ میکنن مثلا مسیر شما میشه server1 \\ که البته برای مسیرای share هستش اگه نمی خوای دیتا بیستو share کنی باید از sql server استفاده کنی
دوستان شما متوجه سوال من نشديد نميدونم چجوري بگم من فقط ميخوام بفهمم چجوري بايد آدرس App.Path & "\data1.mdb تغيير بدم . اصلا شما سرور رو فراموش كنيد فرض كنيد ميخوام آدرس ديتا رو بزارم اين D:\document\data.mdb