ايران ويج

نسخه‌ی کامل: درخواست کرک برای این فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
استاد امیدی هست ؟
امید که همیشه هست   Wink

فایل اتچ  تو پچ فایل هنوز هست؟اگه اره،smtp سرور و غیره رو برام ارسال کنید تا تست کنم ،من به صورت استاتیک چک کردم
درود بر شما Clap
فایل اتچ دمو در پچی که شما دادید وجود نداره و در ایمیل ارسالی هم متن دمو وجود نداره و تا اینجا مشکلی نیست به شرطی که به نامه چیزی اتچ نکنیم. مشکل وقتی هست که میخوایم با استفاده از پچ شما مثلا یک فایل ضمیمه هم به همراه نامه ارسال بشه به محض اینکه فایل مورد نظر رو انتخاب میکنیم  و دکمه ارسال رو میزنیم  پیغام  couldn't open attachment file نشون میده و دیگه به مرحله ارسال نمیرسه که بخواید نامه ارسال شده را چک کنید . باز اگر فکر میکنید نیاز هست اطلاعات smpt سرور رو خدمتتون بدم .
ممنون از پیگیری شما
ارسال کنید
(۰۷-مرداد-۱۳۹۵, ۱۴:۵۵:۵۵)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]ارسال کنید

استاد تنظیمات پخ شد .
با همون پچ قبلی داره کار میکنه

[attachment=13762]
استاد با نمونه ا ی که شما ارسال کردید درسته (SimpleSendAttachment) اما وقتی با نمونه (EnterpriseMail) ارسال انجام بدید مشکلی که عرض کردم به وجود میاد . من با نمونه های دیگه راستش ارسال نکرده بودم و Enterprise رو مد نظر داشتم . الان با نمونه های دیگه ارسال کردم ارسال شد. لطفا شما با نمونه Enterprise تست كنید .
باز هم بی نهایت سپاسگذارم
خدمتا شما برای تمامی نسخه ها:

[attachment=13764]

[attachment=13763]
ممنونم از لطف شما .
راستش برای من با ورژن اینترپرایس باز همون پیغام رو میده و با ورژن های دیگه درست ارسال میکنه. نمی دونم چرا برای من این شکلی هست ! ویندوز سون 64 بیت . اینم از شانس ما.
چیزی به ذهنتون میرسه چرا برای من این شکلی هست ؟ ویندوز شما چی هست ؟
فقط اینکه قبل از پچ آخری شما تونستید با ورژن اینترپرایس ارسال کنید بدون مشکل اتچمنت یا برای من اینطوری بود ؟ و اینکه متوجه شدید که فایل محدودیت زمانی داره یا خیر ؟ البته بعید میدونم داشته باشه .
حالا باز باش ور میرم ببینم چکار میتونم بکنم . با اینحال هیچی از ارزش کار شما کم نمی شه.
بی نهایت سپاسگذارم از وقت و پیگیری شما و بازم ممنونم استاد
از فایل AddEmail-other.dll استفاده کنید (تغییر نام یادتون نره)
من روی 64 و 32 بیت تست کردم کاملا درست کار میکنه
از AddEmail-other استفاده کردم و حق با شماست درست کار میکنه .اگر درست متوجه شده باشم این فایل در واقع همون اینترپرایز هم هست . چون با سورس اینتر پراز هم چک کردم درست بود با بقیه هم درست ارسال می کرد . فقط استاد وقتی از اینتر پرایز سمپل بدون ارسال اتچمنت ارسال میشه تو نامه آیکن ضمیه نشون داده میشه که نامه حاوی ضمیمه هست اما عملا داخلش چیزی نیست . اینو میشه حذف کرد یا نه اگر هم نه که تا اینجاش هم خیلی محبت کردی.
استاد عزیز یک دنیا تشکر
صفحه‌ها: 1 2 3 4