با سلام
دنبال راه حلی میگردم برای این سوال که چگونه می توان از طریق تبلت اندرویدی به یک sql برنامه ویندوزی تحت شبکه Local دست پیدا کنیم؟ و اینکه امکان آنلاین شدن سرور هم هست.
همچنین اینکه دیتاهای رکورد شده در تبلت هم در صورت connect نبودن به شبکه به حالت موقت ذخیره شود. راه حلش رو لطفاً لطفاً هرکسی میدونه بده، خیلی مهمه برام.
تحت شبکه لوکال یعنی چی؟
۱ . یعنی در ادرس 127.0.0.1 خود کامپیوترتون!
۲ . و یا اینکه مثلا هم گوشیتون و هم کامپویوتریتون در یک شبکه (در یک رنج از آدرس آیپی - مثلا 192.168.1.0/24) قرار گرفتند؟!
نقل قول: همچنین اینکه دیتاهای رکورد شده در تبلت هم در صورت connect نبودن به شبکه به حالت موقت ذخیره شود.
خب این که راه حل نداره! جوابتون در سوال هستش دیگه!!!
چک کنید اگه به سرور کانکت نبود؛ دیتا ها رو تویه یه بانکی مثلا sqlite ذخیره کنه؛ و بعد در اولین فرصت اونا رو بع دیتابیس اصلی منتقل کنه!!!
بله منظورم در آدرس IP خود کامپیوترم که توی یک شبکه محلی هستش، یه برنامه ویندوزی دارم. حالا می خوام با گوشی اطلاعات به دیتابیس برنامه بفرستم.
شفافتر توضیح بدم، من یک اپ ویندوزی رو سیستمم که آنلاین هست دارم. سیستم من هم با IP بهمراه چندتا سیستم دیگه یک شبکه Local که با کابل LAN ارتباط دارن(سیستم من به عنوان سرور هست و دیگر سیستم ها client). حالا می خوام با اپ گوشی اطلاعات بفرستم رو این برنامه و از اون برنامه هم اطلاعات بگیرم رو گوشی. روش و راهکار این رو لطفا با توضیحات کامل میخواستم.
و سوال دیگه هم اینکه اگه بخواهیم ارسال دیتا از موبایل رو تو یه محیطی که اینترنت سیم کارت نباشه (فقط تو محل کار wifi داریم) و بخواهیم راحت دیتا ارسال کنیم، چگونه و چه به روشی انجام بدیم؟