ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کار نکردن موتور براشلس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام خدمت مهندسین محترم  (;
من میخام یه موتور براشلس بکمک سنسورهای موتور و با میکروی pic بدون اسپید کنترل راه اندازی کنم که برای قسمت قدرت آن هم از ir2110 و ماسفت های irf استفاده کردم..مدارشو بستمو برنامه را هم ریختم ولی موتور کار نمی کند  :0-0: ..میشه کمک کنید
ممنون 
درود و سلام

اگر از درستی نقشه مدار و برنامه و تغذیه اطمینان دارید و روی بردبرد بسته اید مدار را پیاده کنید و دوباره ببندید.

At آیا شبیه سازی کرده اید؟ و قطعات در آن همان قطعات واقعی است یا مشابه بسته اید.

کارهایی که انجام داده اید کمی شرح دهید.

اگر مدارش را می شود بگذارید.

.
(۰۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۱۱:۳۱)alimogmov نوشته است: [ -> ]درود و سلام

اگر از درستی نقشه مدار و برنامه و تغذیه اطمینان دارید و روی بردبرد بسته اید مدار را پیاده کنید و دوباره ببندید.

At آیا شبیه سازی کرده اید؟ و قطعات در آن همان قطعات واقعی است یا مشابه بسته اید.

کارهایی که انجام داده اید کمی شرح دهید.

سلام بشما
این مدارشه...البته بجای طبقات ترانزیستورهای 2n2222 از ir2110 استفاده کردم که مدار ir2110 بصوت مشخص شده در شکل بستم..خازنهای 33uf و 100nf
ممنونم واقعا

.
راستش من زیاد کارکرده نیستم...ازطرفیم وقت شبیه سازیم ندارم
(۰۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۲۸:۱۱)gray نوشته است: [ -> ]
(۰۸-مرداد-۱۳۹۵, ۲۳:۱۱:۳۱)alimogmo نوشته است: [ -> ]

.

این مداریه که بستم..البته بجا ترانزیستورهای 2n2222 از ir2110 استفاده کردم
ناشی بودن منو ببخشید

At فکر کنم چون هر جفت ماسفت مدار اصلی مکملند  با این تراشه کار نمیکنند. 
باید همه ماسفت را از IRF3205 یا مشابه ببندید.
به جای IRF4905 از IRF3205 بهره بگیرید. فقط جای درین و سورس عوض میشود ( در ماسفت بالایی درین به مثبت میرود).

At بهتر است بین پایه های گیت و سورس هر ماسفت یک زنر 10 تا 15 ولت ببندیم تا قطعه با افزایش ولتاز درایور خراب نشود. (در این حالت البته از درایور تا گیت یک مقاومت کم اهم میگذارند تا زنر خراب نشود.) 

اگر ولتاژ تغذیه تراشه IR2110 از 20 ولت بگذرد تراشه خراب میشود.

.
خیلی ممنون واقعا از شما  (;
(۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۱:۳۴:۰۲)gray نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون واقعا از شما  (;

یک دکمه تشکر فشرده میشد بهتر بود تا ارسال افزونتر.
بنظرتون چطوری میتونم مدار ir2110 را چک کنم(البته دسترسی به اسکوپ ندارم  :whistle:) ...بازم ممنون میشمممممممم  (:
(۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۲۳:۴۵)gray نوشته است: [ -> ]بنظرتون چطوری میتونم مدار ir2110 را چک کنم(البته دسترسی به اسکوپ ندارم  :whistle:) ...بازم ممنون میشمممممممم  (:

درود

At پایه ورودی را از طبقات دیگر قطع کنید.همچنین  محل خروجی دو ماسفت را نیز از طبقه بعد آزاد کنید.

At به خروجی یک لامپ رشته ای متناسب با ولتاژ تغذیه و جریان خروجی وصل کنید.

At یک سیگنال 2دهم تا یک هرتز با "نسبت وظیفه" (دیوتی سایکل) 50 درصد به ورودی دهید. حال باید لامپ چشمک بزند.

اگر چشمک نزد ایرادات دیگر از قبیل وصل تغذیه و درستی اتصالات و قطعات و ...  را بررسی کنید. اگر همگی درست بود با تراشه دیگر آزمایش کنید.

.
این سیگنال 0.2 تا 1 هرتز را به کدوم پایه بدم؟ HIN؟
خیلی ممنووووون
صفحه‌ها: 1 2