۱۶-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۳۰:۴۷
۱۶-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۵۲:۵۶
من فایلو ضمیمه کردم
لطفا بهم بگید مشکلم چیه در فایل پروتئوسش؟
لطفا بهم بگید مشکلم چیه در فایل پروتئوسش؟
۱۷-مرداد-۱۳۹۵, ۰۷:۵۳:۱۱
درود
پیغام خطایی که می دهد چیست؟
پرونده هگز در پیوست نبود. در صورت امکان پیوست تازه ای با هگز بگذارید.یا دست کم بنویسید با چه برنامه ای کمپایل گردد.
اگر مسیر هگز درست نیست ویرایش کنید.
.
پرونده هگز در پیوست نبود. در صورت امکان پیوست تازه ای با هگز بگذارید.یا دست کم بنویسید با چه برنامه ای کمپایل گردد.
.
۱۷-مرداد-۱۳۹۵, ۱۵:۳۴:۴۶
(۱۷-مرداد-۱۳۹۵, ۰۷:۵۳:۱۱)alimogmov نوشته است: [ -> ]درودپیغام خطا نمیدهد.مشکل اینه موتورم نمیچرخه در پروتئوس..فایل پروتئوسمو دیدید؟
.
۱۷-مرداد-۱۳۹۵, ۱۹:۱۳:۰۰
درود
روی میکرو کلیک راست کردم و Edit Properties را بر می گزیدیم و مسیر هگز را نشان دادم بدون خطا شد.
ولی فکر کنم اتصالات BLِDC یا مدار درایور ایرادی دارد سیگنال های خروجی میکروکنترلر درست است.
شاید با یکی از سه روش زیر کار راه بیفتد:
ممکن با تنظیم Edit Properties در BLDC مدار کار کند.
شاید اتصالات BLDC باید جابجا و درست گردد.(بخصوص در حسگر ها)
فرکانس کار را از 500 هرتز به 400 هرتز و کمتر کاهش دهید.
مقاومت و ظرفیت القایی سیم پیچها درست وارد گردد.
یک نکته دیگه BLDC ستاره است. نکنه مثلث باید ببندید.
اول اینکه از حسگرها به میکرو سیگنالی نمیرسد. شاید مانند مدار باید از تراشه LM339 بهره گرفت.
دوم هم بهتر است از حسگر به ورودی میکرو یک مدار رابط بگذارید تا با جریان و یا ولتاژ بالا به میکرو آسیب نرسد.
منطق کد بررسی شود.
این را داشته باشید ( مسیر هگز ویرایش شد ) :
[attachment=13785]
۲۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۲:۵۵:۰۰
در مداری که من از آن استفاده کردم، lm339 برای این بسته شده است چون 6 تا ورودی از سنسور داشت..ولی براشلس پروتئوس 3 تا ورودی برای سنسور دارد.چگونه از lm339 استفاده کنم؟