ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در هنگام بوت شدن ویندوز و اجرای دستورات میکرو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان
من یک مدار ساده در باز کن رو به ی بنده خدا دادم بسازه . قرار هست از طریق یک دکمه در کامپیوتر فرمان باز شدن درب صادر بشه و به درستی هم کار میکنه . اتصال از طریق پورت سریال و مبدل یو اس بی هست . وقتی میکرو به سیستم متصل هست و ویندوز رو ری استارت میکنیم یا مثلا رفتن برق رو شبیه سازی میکنیم تو فاصله بالا اومدن ویندوز از ثانیه اول تا نمایش صفحه ویندوز مدار مرتبا رله رو می چسبونه و بیپ میزنه. به سازندش هم این مشکل رو گفتم و ایشون یک کد به عنوان open pass و يك كد به عنوان close port داخل میکرو پروگرام کردن و به من هم گفتن درهنگام شروع برنامه ابتدا open pass كنم و در پایان close port . وقتی این موارد رعایت میشه همه چیز درسته اما اگر به هر دلیلی مثل رفتن برق یا هنگ کردن سیستم انجام میشه دوباره همین مشکل تا بوت شدن ویندوز وجود داره . تو  نرم افزار هیچ کنترلی برای چنین مواقعی وجود نداره تا دستور close port اجرا بشه. لطفا ی راهکار برای رفع این مشکل بفرمایید .
متشکرم
سلام 
فكر كنم مشكل از مبدل يو اس پي است كه تا زماني ويندوز لود بشه روي پورت كام  ارسال داده انجام ميشه 
براي رفع اين مشكل بايد پاك ها داري crc باشند و ان بنده خدا بايد مشكل رو رفع كنه 
فكر كنم مثلا 0 فرستاده بشه در باز ميشه و يك قطع ميشه بايد بصورت پاكتي نوشته بشه اين قسمت ارسال دستور تا قسمت سر ريز هم بهش اضافه بشه و اگر سر ريز درست نبود ميكرو كار نكنه 
اميدوارم كمك كنه
(۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۵۶:۳۲)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام 
فكر كنم مشكل از مبدل يو اس پي است كه تا زماني ويندوز لود بشه روي پورت كام  ارسال داده انجام ميشه 
فكر كنم مثلا 0 فرستاده بشه در باز ميشه و يك قطع ميشه بايد بصورت پاكتي نوشته بشه اين قسمت ارسال دستور تا قسمت سر ريز هم بهش اضافه بشه و اگر سر ريز درست نبود ميكرو كار نكنه 
اميدوارم كمك كنه

عذر خواهی میکنم دیر جواب دادم . متشکرم . راه حل شما رو میگم امیدوارم مشکل برطرف بشه .
(۱۹-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۵۶:۳۲)saeedsmk نوشته است: [ -> ]سلام 
اميدوارم كمك كنه

سلام مجدد
درست حدس زدید . مشکل از مبدل یو اس بی بود و با تغییر اون مشکل بر طرف شد . متشکرم از راهنمایی شما