با سلام من به تازگی وارد رشته تجربی شده ام و به برق و الکترونیک خیلی علاقه دارم و سه سال دیگر کنکور دارم آیا به نظر شما در کنار درس تجربی الکترونیک را بخوانم، یا این کار به من در تحصیل در این رشته ضربه می زند؟پدر و مادرم به من پیشنهاد دادند که در هنگام دانشگاه این علاقه را ادامه دهم.آیا کسی مثل من در این شرایط بوده است و موفق شده است یا خیر ؟؟آیا در هنگام دانشگاه این علاقه را ادامه دهم؟لطفا نظر و تجربه خود را بنویسید
باتشکر
سلام
هیچ وقت در شرایط شما نبودم
از اول برق دوست داشتم و الانم رشته ام برقه (گرایش الکترونیک)
ولی قبل اینکه تصمیمی بگیرید برای آینده تون، دقیقا بدونید علاقه تون چیه و معادلش در دانشگاه ها، چه رشته و گرایشی هست.
به عنوان مثال، فرق بین برق-الکترونیک و کامپیوتر-سخت افزار رو جویا بشید.
برق الکترونیک بعد تجربه ای که خودم داشتم(حداقل تا پایان کارشناسی) هدف اش بررسی مدار های آنالوگ هست، کاری با برنامه نویسی و میکروکنترلر و ... نداره
اگر علاقه تون بیشتر برنامه نویسی و میکروکنترلر و ... هست، مواظب باشید تا به گرداب الکترونیک وارد نشید
چون خارج شدن ازش دیگه دست خودتون نیست
پیشنهاد شخصی: بر پایه حرف کسی که بهش اعتماد دارید، تصمیم نگیرید، حتی اگه واقعا ازش مطمئنید. تا میتونید در اینترنت و ... مشورت بگیرید تا دید کلی داشته باشید به گرایش ها و طبعات تصمیم تون.
پی نوشت: علاقه یه طرف ولی از لحاظ مالی هم بررسی کنید، ایران با شرایط فعلیش، محیط مناسب تری برای افرادی داره که تجربی خوندن، در طرف مقابل، برای کسایی که مهندسی خوندن، شرایط تعریفی نداره(نبود کپی رایت و ... تا تحریم و محدودیت بانکی و ...)
و اینکه این نکته رو هم در نظر بگیرید که چیز زیادی توی دانشگاه یاد نمیدن! یعنی به صرف اینکه فکر کنید میرید دانشگاه و از اون طرف یه مهندس برق تمام عیار در میایید کاملا اشتباه هستید؛ خودتون باید قبل دانشگاه ؛ در حین دانشگاه و بعد دانشگاه تلاش کنید..
و اینکه از نظر بازار کار هم بررسی کنید
من به همه میگم برید سراغ علاقتون؛ ولی به صرف اینکه مهندس یا مهندس ارشد بشید کار واستون نیست و باید مدرک در کنار سواد بالا وجود داشته باشه؛ البته اگه پارتی دارید شرایط متفاوت هست
درود
مگر دانشگاه های دیگر مثل بیرون از کشورمان چه جوری یاد میدهنند تو کلاس نظری پایه ها و اصول کار یاد میگیرید و در آزمایشگاه آزمایش و کار با وسایل و ... است.
تو کلاس نمی آیند از لبه های مرز فن آوری بگویند. بلکه پیوندهایی بین استاد و دانشجو و کارفرما و صنعتگر میسازند. که این هم بیشتر در بیرون دانشگاه است.
تازه نام دانشجو برای چیست. باید بری با دانستن پایه کار دنبال پژوهش تا دانش بالا بود و کار راه بیفتد یا دستگاهی ساخته یا خدمتی صورت گیرد.
کنکور و قبولی هایش را دیدید به خاطر "طرح تحول سلامت" دولت امید وتدبیر تقاضای رشته های پزشکی و وابسته زیاد شده فکر کنم مهندسی پزشکی همین طور باشد.
بچه های رشته ریاضی نیز متقاضی زیادی برای شرکت در کنکور تجربی داشتند. چون میبینند آینده بهتری در رشته های پزشکی خواهند داشت.
.