بچه ها درست مى گند. اگر شرط رو وسط كد اصلى و در نقاط اوج كد نويسى بزارى (از نظر پيچيدگى) كرك كردنش مشكل ميشه !
فقط كمى رياضيات قوى مى خواهد. مثلا در اون موردى كه گفتى با گذاشتن يك Not پشت شرط کرک رو انجام می دند بیاهو الگوریتمی برای شرطت (منظورم یک تابع پیچیدست) طراحی کن که فقط یک روزنه عبور اون هم شرایط قفل شما رو داشته باشه 8)
به عنوان یک مثال ساده این رو بهت میگم: همیشه
اما
چطور ؟ :wink:
دستت درد نكنه درگ جان با اين چيزي كه گفتي انگار يه پنجره جديد جلوي روم باز شد
به نظر میرسه كه راههاي زيادي وجود داره كه ميشه يه كارهايي كرد :)
ولي خوب بايد ديد كركرها چقدر اونطرف پنجره رو سير مي كنند :?
اگه یه الگوریتم کوچولو برای نمونه بدی ممنون میشم - بازم دستت درد نکنه.
مهدي خان:
نقل قول: من هيچ وقت نميام راهي رو كه برا جلوگيري از كرك گزاشتم به شما ياد بدم
چون اينجوري دارم روش خودمو لو ميدم
از آقا مهدی هم تشکر می کنم که بالاخره یه سری اینجا زد . ولی خب ما هم نگفتيم
كه شما بيا كد هايي كه تو برنامه استفاده كردي بزار اينجا . فکر نمی کنم بحث در مورد
اينكه كركر ها چطور برنامه رو با چه كلك هايي كرك مي كنند و چطوري ميشه كارشون
رو سخت كرد براي كسي ضرر داشته باشه.
درباره PCGuard هم اگه میشه توضیح بده که خودش چه کاری روی فایل اگزه انجام میده .
از بقیه بروبچ هم می خوام بیاند و بحث و داغش کنند علاوه بر اینکه ثواب داره بدرد خودشون هم می خوره . :wink:
پس چي شد
حالا يه سوال كه تاپيك بياد بالا
چطوري ميشه كنترل كرد كه سورس كد هاي فايل اجرايي تغيير نكرده :roll:
مثلا با يه فايل اجرايي ديگه كه كنار فايل اصلي هست؟
نميدونم آدم تو اين تاپيك ها با خودش حرف بزنه خلاف مقررات هست يا نه خوب ما كه داريم اينكارو مي كنيم اگه خلاف بود بگيد :roll:
:?: بازم يه سوال ديگه
اينكه ميگن برنامه رو از تو رم ميكشن پايين چطورياس و با چه نرم افزارهايي اين كار رو ميكنن و نتيجش از نظر كدهاش چه فرقي با اصلش داره ؟
سلام
آقا چی شده چرا هیشکی نمیاد لااقل دلیلش رو بگید که تا حالا 200 بار از این تاپیک بازدید شده
اما فقط همینقدر جواب اومده. :(
من حتما باید التماس کنم اولش که خوب شروع شد اساتیدی مثل
آقا هادی امیرخان ایرونفیست عزیز (که یکی از فعالترین بچه های سایت هست) آقا مهدی و درگ
اومدند.
آقا من بازم ازشون تشکر میکنم مطالبی هم که گفتند واقعا استادانه بود ولی خوب فکر می کنم
که بحث از حالت کلی گویی به طرف کاربردی با جزئیات بیشتر دنبال بشه بهتر هست.
نکنه به خاطر حرف آقا مهدی هست :? :arrow:
من یه گشتی تو سایتهای دیگه زدم خیلی روی این موضوع تاکید دارند حتی فکر میکنم که این
موضوع اینقدر اهمیت داره که یه بخش به عنوان « امنیت نرم افزار » تو گفتمان راه بیفته این
موضوع برای تمام برنامه نویسانی که برنامه ای برای فروش دارند مهمه. (اینجا رو آقا اشکان
عنایت داشته باشند.)
در مورد حرفی که آقا مهدی زدند هم که توضیح دادم البته آقا مهدی استادند ولی اگه یکی مثل
من همچین فکری رو میکنه شاید اگه بیاد به صورت کلی روشش رو بگه بچه ها روی روشش بحث
کنند بفهمه که خیلی راحت کرک میشه و حداقل روشش رو شاید بیشتر باید تغییر بده ویا عوض کنه.
خوب آقا مهدی و بقیه اساتید هم لازم نیست بیاند و روش کامل جلوگیری از کرک برنامشون رو بگند
لااقل روش هایی اولیه که کرک برنامه رو سخت میکنه توضیح بدهند (البته هیچ الزام حقوقی وجود ندارد)
یا اینکه کرکر ها چطوری و با چه امکاناتی عمل شنیع کرک نرم افزار (که یه برنامه نویس بینوا با هزار
امید نوشته) را انجام میدهند.
خوب حالا اگر اساتید گرام موافق بودند برای اینکه این موضوع یه خورده منظم تر پیش بره ابتدا به بحث
در مورد:
امکانات و قدرت و حدی که کرکر ها می توانند به سورس برنامه دسترسی داشته باشند و نقاط
حساس رو تشخیص دهند
و بعد میریم سر بحث روش های محکمکاری توی قفل و الگوریتم های مربوطه و روش های رمز نگاری و...
خوب برای شروع من لینک بالا رو گذاشتم که یه مقاله مقدماتی برای کرک هست . :wink:
حتما کسی بلد نیست. شاید این همه بازدید برای اینه که همه می خوان بیان کرک یاد بگیرن. اگه دلیلش این باشه پس کسی نمی تونه کمک کنه! هر وقت تعداد کرکرا زیاد شد اونوقته که همه جا میتونی در موردش مطلب پیدا کنی و کسی پنهان نمیکنه. اول باید یه سرس آموزش کرک پیدا بشه همه که یاد گرفتن چاره درمان ترس از کرک رو خودشون پیدا می کنن. اگه مقاله در مورد زبانه اسمبلی هم پیدا کردی بزار. ممنون
با سلام
بنظر من اگه بخواهيي تا حد امكان راههاي هك شدن برنامه ها تو كم كني اول بايد يك هكر خوب بشي و فوت و فن هك رو بفهمي بعد خودت مي فهمي كه چطوري مي توني راههاي هك شدن برنامت رو كمك كني (فكر نكنم بشه جلوي هك شدنش رو گرفت)
بچه ها ٬ من رو از زندگي و برنامه نويسي نا اميد كردين .. دير وقته برم بخوابم (خل شدم !!!!)