ايران ويج

نسخه‌ی کامل: << درمان ترس از کرکرها >>
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آقا فكر كنم
من ركورد شكستم
يه نگاه بندازيد ببينيد چند تا سوال و درخواست پرسيدم ولي هيچ
كدوم رو جواب نگرفتم :cry:
من كه ديگه روم كم شد انگار اينجا اين موضوع طالب نداره شايد بهتره جاي ديگه دنبالش برم :?
من یک برنامه دارم به نام Nu mega smart این برنامه فایل exe وی بی رو اگر بهش بدی
تمام سورسش به تو میده
ولی اگر اونو فشرده کنی نمیتونه
پس 1 - همیشه کدت با برنامه های فشرده ساز مثل upx فشرده کن
2 - از متغیرهای سراسری پرهیز کن
3- برنامه را بصورت ماژول ماژول بنویس و هر کدام آنها را در thread های مختلف
فراخوانی کن
4 - در هر ماژول سعی کن نامی را انتخاب کنی که مربوط به آن کار نمیباشد
5- در ماژولهای خود از کدهایی استفده کن که مربوط به برنامه نمیباشد
سلام
خيلي خيلي ممنون از اينكه بالاخره يكي پيدا شد كه نگاهي هم به اين تاپيك بندازه :!:
اگه ممكنه راجب به اين برنامه Nu mega smart بيشتر توضيح بديد . بعد سورس رو به چه زباني
برميگردونه .
ضمن اينكه فشرده سازي هيچ فايده اي نداره چون از فايل اجراپي مي فهمند كه با چي فشرده شده
بعد برشميگردونند فكر كنم راههاي ديگه هم داره
اگر برات مقدور بود لينك دانلود اون برنامه هم بزار
ممنون
سلام
خيلي خيلي ممنون از اينكه بالاخره يكي پيدا شد كه نگاهي هم به اين تاپيك بندازه :!:
اگه ممكنه راجب به اين برنامه Nu mega smart بيشتر توضيح بديد . بعد سورس رو به چه زباني
برميگردونه .
ضمن اينكه فشرده سازي هيچ فايده اي نداره چون از فايل اجراپي مي فهمند كه با چي فشرده شده
ممنون
سلام
برميگردونه .
ممنون
هنوز این تاپیک هستش !!!
اینجوری که دوست عزیز هم می گویند نیست اگه به این کشکی بود که تمام سورس برنامه را برگردونه خوب دیگه هیچ کسی با وی بی برنامه نمی نوشت ، نه اگه فشرده هم بکونی می توان آنپک می کنند ولی اگه شما می خواهید کار طرف سخت تر شود پس فشرده کن ولی باز هم می گویم به راحتی میشه اون را آنپک کرد راستی شما دوست عزیز این جور که می گین برنامه تمام سورس را برمی گردونه خوب پس چرا کرکر نشدی Amaze اگه خواستی من یک قفل (بی خود) نوشتم بدم تا شما برگردونیش به سورس :wink:
دوست عزیز امین جان شما اگه دوست داشتین با ای دی من تماس بگیرین تا با هم صحبت کنیم
با این ای دی تماس بگیرین
MM_Booter
راستی من صفحه قبلی تایپیک را نه خوانده بودم
شاید راه بهتر این باشه که به کشوری که دارای قانون کپی رایت هست، مهاجرت کنیم.

اما بهترین راه اینه که از طریق اینترنت(مانند مایکروسافت)، به بررسی اصلی بودن نرم افزارمان بپردازیم.
دقیقا کل سورس را به زبان وی بی برمیگردونه
و کارش هم هیچ نقصی نداره و هر جوری هم بنویسی بهت میده
حتی من در وی بی حتی thread هم درست کردم ولی باز هم
کد را برگردوند .
اگه خواستید حجمش زیاده با من تماس بگیرید تا یه جوری بهتون برسونم
E-mail :hosein_vb2006@yahoo.com
در ضمن من بیکار نیستم چیزی را که خودم نمیدونم بیام دربارش مطلب
بنویسم
کد:
دقیقا کل سورس را به زبان وی بی برمیگردونه
نمي شه كه تا اونجا كه مي دونم vb هم مثل جاوا به یه زبان میانی تقریبا ترجمه می شه (البته نه مثل اون) ولی فکر نکنم بونه سورس کامل رو بده چند مگه؟ ببینم من می تونم بگیرم یا نه
حجمش چقدره؟
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9