ايران ويج

نسخه‌ی کامل: << درمان ترس از کرکرها >>
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
در حدود 10 مگابایت
در ضمن لینکشم پیدا نکردم
ولی اسم این برنامه SmartCheck و نام کمپانی ان هم numega میباشد
هركي فقط يه ذره فقط و فقط و فقط يه ذره برنامه نويسي حاليش باشه ميفهمه كه نميشه
وهر كي يكم فقط يكم اطلاعات داشته باشه ميفهمه و حاليش ميشه كه چيزي كه اسمارت چك بر ميگردونه سورس نيست[تصویر:  62.gif]
اخه من چي بگم[تصویر:  107.gif] شما فقط و فقط يه دستور ساده مثل ايف رو تو اونجا پيدا كن بعد و رو هوا حرف نزن[تصویر:  102.gif]
esmaeily-hosein نوشته است:در ضمن من بیکار نیستم چیزی را که خودم نمیدونم بیام دربارش مطلب
بنویسم
همون .... اگه چيزي نميدونيد دربارش حرف نزنيد خيلي بهتره[تصویر:  107.gif]
سلام
آقا مهدي قدم رنجه فرموديد
ولي اي كاش به جاي اين دو باري كه اومديد و هر بار يا ميگيد كه من هيچوقت كد قفلم رو نميام
بگم و يا به اين بنده خدا بتوپي يه كم راهنماپي ميكرديد از يه مدير انتظار بيشتري ميره من انتظار
داشتم كه شما و همچنين اساتيد ديگه كه مثل شما هستند و سطح علمي خودشون رو تونستن
تا حدي بالا ببرند لااقل يكي دو تا منبع معرفي كنند يه خورده بيشتر به اين تاپيك ها توجه كنند حتي
اگه نويسندش قدري تا آشنا باشه :wink:
در مورد اين برنامه كه آقاي اسماعيلي فرمودند (كه عجيب به نظر ميرسه واقعا و كاملا سورس را با وي بي برگردونه) خوب شما بيا و يه فايل اگزه كه توش يه تابع يا هر چيزي كه فكر ميكنيد مناسب تر باشه بزار كه آقاي اسماعيلي اون تابع رو از توي اون فايل دربياره اينجوري همه متوجه ميشند اگر كسي داره اشتباه ميكنه معلوم ميشه به كسي هم بي احترامي نميشه. :roll:
وقتي من ميگم نميشه از خودم در نميارم بگم
معمولا تاپيكي كه محتواي علميش بعد از چند تا پست كم بشه يا به بيراهه بره قفل ميشه
من دارم سعي ميكنم موضوع حفظ بشه و ميگم اين برنامه اين كارو نميكنه و شما اومدي ميگي شايد راست ميگه[تصویر:  23.gif]
منم بيكار نيستم برا چيزي كه مطمئنم بيام برنامه ايگزه بدم كه اين اقا تست كنه[تصویر:  104.gif]
نقل قول: وقتي من ميگم نميشه از خودم در نميارم بگم
قضيه براي ويبي فرق مي كنه ها البته مي دونم كه سورس رو نمي ده ولي ايني هم كه مي گه بد نيست حداقل براي اينكه آدم بفهمه ويبي چه قدر مطمئنه فكر كنم بد نياشه يه مدتيه دارم فكر مي كنم براي اينكه بتونم يه قفل درست و حسابي بسازم بايد اول بتونم يه چند تا قفل رو بشكنم اين طوري اگه قفل يه نرم افزار 500 هزار توماني رو بشكني بعد بري به طرف بگي قفلت امنيت نداره مطمئنن باور مي كنه تازه براي اينكه آدم مشكلات قفلشو بفهمه و بدونه چه جوري مي شه كركش كرد هم مفيده
آخرين باري كه دست به ديباگ زدم با برنامه ديباگ داس بود فكر كنم بايد يكم UpDate شم Amaze
سلام
نقل قول: معمولا تاپيكي كه محتواي علميش بعد از چند تا پست كم بشه يا به بيراهه بره قفل ميشه
آقا مهدي خيلي مهترمانه تحديد كردند شما اگه ميگه نميشه لابد نميشه ديگه (دليل از اين بالا تر) خب لااقل
يخورده تو ضيح ميداديد .. من خودم فكر مي كنم اينجوريه كه وقتي يه پروژه با ويبي كامپايل ميشه برگردوندنش به
صورت يكتا نميتونه صورت بگيره (درست ميگم؟) كه در اين صورت خيلي بعيد هست كه سورس اولیه برگرده .
هادي خان:
نقل قول: يه مدتيه دارم فكر مي كنم براي اينكه بتونم يه قفل درست و حسابي بسازم
خوب اينو خيلي ها دنبالش هستن ما كه هرچي از اول تاپيك گفتيم باييد به صورت كاربردي و منظم
اول مراحل كرك شدن نرم افزار رو بررسی کنیم و با برنامه هایی که در این رابطه هست آشنا بشیم بعد بریم
سراغ بقیه قضایا اساتید زیاد توجه نداشتند . حقیقتش منم از اینکه این تاپیک نسبت به تعداد پست هاش
بار علمی کمی داره ناراحت هستم ولی قفل کردنش هم درست نیست. :?
آقا هادی اگه قابل میدونید لطف کنید و پی گیر موضوع اینجا باشید اگرم نه که ...
آقای اسماعیلی هم اگر میشه با ایمیل من تماس بگیرید تا خودم یه فایل اگزه براتون بفرستم و بعد نتیجه رو
اینجا به همه بگم . :arrow:
فكر كنم بهترين راه درمان ترس از كركرها اين باشه كه .

برنامه هايي كه تنوستند در مقابل كركرها دوام بيارن يا حتي اشكشون رو در بيارن . يه نگاهي بندازيم و ببينيم چكار مي كنند .

راستي اگه يكم تلاش كني مي توني يه قفل خيلي خوب بنويسي.
البته شايد يكي دوتاي اول با مشكل روبرو بشي . ولي اگه سعي كن خودت يه قفل بنويسي موفق مي شي.
چون اغلب كركرها روي قفل هاي خاصي تخصص دارند .
در اسرع وقت يه ليست از برنامه ها و قفل هاي كه هنوز كرك نشدند و اشك كراكر هاي محترم رو در آوردن مي زارم Amaze Amaze Amaze
تا يكم ترسمون كمتر بشه .
و يه چندتا كد توي vb که اگه دو سه تا Timer برای برنامه قرار بدی
و اگه که ارزش برنامه بیشتر از سه چهار میلیون تومن نباشه
کرکر احمقی هم وجود نداشته باشه . کار حله :wink:
--------------------
با عرض پوزش از کراکر ها که با نامردی این ترس رو توی وجود جوانای مملکت انداخته اند
اولا به جناب مهدی ویروس به طور مودبانه میگویم کار نشد نداره
اگر خواستید من حاضرم اونو آپلود کنم تا همه استفاده کنند
دوما اگر استادی که 2 زار شعور نداشته باشه به درد لای جرز میخوره
همیشه مطمین باش کسی هست که از تو بیشتر بلد باشه
موضوع بحث راجب کرک نشدن برنامه ها بود ببین بحث را به کجا کشوندن

راستی اگر اسم متغیرهاتم بکنی ax,bx,cx ,dx ,eax شاید طرف اسم اونو
با پبات ها اشتباه بگیره و به اونها کاری نداشته باشه
خوب در باره برنامه ای که آقا امین فرستاده بودند بگم این عکس برنامه خودتون ببینید
[تصویر:  gTMRd71140451217.jpg][/img]
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9