ايران ويج

نسخه‌ی کامل: << درمان ترس از کرکرها >>
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
درمان ترس از کرکرها
سلام به همه

این مطلبی که میخوام بگم فکر می کنم درد دل خیلی از برنامه نویس ها باشه
حقیقتش ما ( چند تا دانشجوی جویای نام ) می خواستیم یه سی دی آموزشی تهیه
کنیم ولی خوب می ترسیم .
البته از اینکه برنامه ما رو کرک کنند , تو این سایت خیلی از بچه ها هستن که کرکر های
خوبی هستن (خدا هدایتشون کنه - ترس من هم از همین کرکر هاست) من از تمام
بروبچ الالخثوس :? << کرکر های جیگر گل عزیزِ ... >> :? که به اپلیکیشنی رحم نمیکنند یه راهکار
بدن که نشه برنامه رو کرک کرد و یا حد اقل کار رو برای کرک کردن سخت کنه اونقدری که
ولش کنند البته میدونم بعضیا وقتی میبینن یه برنامه کرکش یه خورده سخته بیشتر باحاش
حال میکنند و امونش نمیدن ولی خوب ...

من خودم یه قفل یا سریال هارد نوشتم دادم به یکی از همین بچه های گل البته فکر نمی کردم
بتونه لااقل به این سرعت ولی خوب سه سوته ترتیب قفل مرحوم ما رو داد.

حالا
تا اینجائی که من اطلاع دارم 2 جور میشه این قفل ها رو شکست
1- فرمولی رو که تو برنامه برای گرفتن کد استفاده میکنن در می آورند
2- دل و روده برنامه قربانی رو یه جوری با هم قاطی می کنند که مستقیم می رسند به قلب
یعنی دستور شرطی که توی اون قفل چک میشه رو با کمال آرامش و اطمینان قلبی حذف می کنند

حالا
آیا باید افراد نگون بختی مثل ما که می خواهند به ارتقا سطح علمی جامعه کمک کنند و اگه
چیزی تهش موند و وسط راه ورشکست و سرنجام متواری نشدند برای گذران حداقل امورات
زندگی , چه کنند ؟

1- فرمول رو پیچیده تر و غیر قابل بازگشت کنند
2- برنامه رو پک کنند
3- تعداد شرط ها رو تو برنامه خیلی زیاد کنند
4-...
n- ول کننند برن سراغ یه راه آبرومند برای زندگی

آیا اینا کارگشاست؟ (فكر كنم آخری از همه بهتر باشه) و باید چه کار کنیم .

با تشکر فراوان از همه عزیزان باور کنید ثواب داره. :wink:
به نظر من هم راه آخر رو به كار ببر Amaze
به نظر من انقدر شرط بزار تو برنامه و مرتب چكش كن كه طرف كلافه بشه
و بي خيالش بشه ( اصلا شرط ها از كد برنامه بيشتر شه Amaze )
نقل قول: برنامه رو پک کنند
كاملا بي فايده ! كافيه فقط Entrypoint رو پيدا كنن ، يه دامپ و ... همه چي حله !
پس پكر براي كركر ها يعني هيچ ! حتي اگه خودت پكر و الگوريتم encrypt رو طراحي كرده باشي ! چون كركر سر و كارش با حافظه است نه خود فايل ! ( البته توي live debuging كه مورد استفاده كركر هاي حرفه اي است. )
نقل قول: تعداد شرط ها رو تو برنامه خیلی زیاد کنند
حتي هيچ تاثيري روي زمان كرك شدن برنامه شما نداره ! Amaze
چون كركرها اصلا به اين شرط ها كاري ندارن فقط نگاهشون مي كنن ! يه راست ميرن سر شرط آخر !
نقل قول: فرمول رو پیچیده تر و غیر قابل بازگشت کنند
خيلي ميتونه مفيد باشه ...

نكته اخلاقي : هيچ برنامه اي وجود نداره كه كرك نشه !
پيشنهاد : برو تو كار debuging ! كلا روي روش هاي كركينگ تحقيق كن . خيلي ديدت نسبت به نوشتن قفل ها باز ميشه .

نقل قول: ول کننند برن سراغ یه راه آبرومند برای زندگی
كركر به خاطر پشتكار فوق العاده و پايان نيافتنيش شده كركر . پس بهترين گزينه همين آخري هست ! Amaze
برا منم این سوال بوده که چطوری برنامه ها رو کرک میکنن. مگه به سورس برنامه دسترسی پیدا میکنن.
نقل قول: نكته اخلاقي : هيچ برنامه اي وجود نداره كه كرك نشه !
اين نكته اخلا قيت منو كشته
با توجه به اين نكته اخلاقي درماني براي ترس از کرکرها وجود ندارد Amaze
نقل قول: 1- فرمول رو پیچیده تر و غیر قابل بازگشت کنند
مفيده مخصوصا اگه اين قدر پيچيده باشه كه خودت از سورسش هم چيزي سر در نياري
نقل قول: 2- برنامه رو پک کنند
يه برنامه پك كردم دادم امير انگار نه انگار كه پك شده پس خودتو خسته نكن
نقل قول: 3- تعداد شرط ها رو تو برنامه خیلی زیاد کنند
منظورت تعداد چك كردم هاست درسته ولي با شرط چك نكن اين طوري ديگه نمي تونن هكت كنن يادت باشه تو ايونت داخل يه تابع خاص اصلا چك نكني بايد وسط پيجيده ترين قسمت برنامه به صورت توزيع شده باشه اگه برنامت پيچيده نيست يكم كد دري وري پيچيده بريز وسط چك كردن هات و بزارش وسط تابع اصلي از while و for و if تو در تو به ميزان لازم استفاده كن

4- از قفل usb‌ خودم استفاده كن راه هايي مثل شماره سريال هارد و ... به راحتي دور زده مي شن البته قفل هاي تركيبي هم بد نيستند ولي با عوض شدن ويندوز يا يكي از سخت افزار ها ميريزن به هم و اگه مثل اين قفل هاي عمومي باشن احتمال دور زدنشون زياده
نقل قول: n- ول کننند برن سراغ یه راه آبرومند برای زندگی
يه راه آبرو مند برا زندگي رو هستم به شدت
در پايان هم بگم پوسته قفلم هم درست شد يكمي صبر كنين مياد بيرون :wink:
با تشكر از همه عزيزان

هادي خان:
نقل قول: با شرط چك نكن اين طوري ديگه نمي تونن هكت كنن يادت باشه تو ايونت داخل يه تابع خاص اصلا چك نكني
بايد وسط پيجيده ترين قسمت برنامه به صورت توزيع شده باشه اگه برنامت پيچيده نيست يكم كد دري وري پيچيده بريز
وسط چك كردن هات و بزارش وسط تابع اصلي از while و for و if تو در تو به ميزان لازم استفاده كن
اگه ميشه يه خورده بيشتر در اين مورد توضيح بده
بعد چطوري ميشه بدون شرط يه شرط رو چك كرد؟ (البته من يه چيزياي به ذهنم رسيده كه بعدا ميگم)
ضمن اينكه قفل شما براي يه سي دي آموزشي خيلي گرونه براي ما فقير فقرا مناسب نيست. :roll:

اميرخان:
نقل قول: پيشنهاد : برو تو كار debuging ! كلا روي روش هاي كركينگ تحقيق كن . خيلي ديدت نسبت به نوشتن
قفل ها باز ميشه .
خوب من نميخام كركر بشم ولي فكر ميكنم براي جلوگيري از كرك شدن لازمه كه خودت يه كركر خوب باشي ولي
خوب اينم خيلي وقت مي خواد با اين حال سورس يا مقاله در اين مورد داريد اگه میشه بزاريد كه بچه استفاده كنند

فكر كنم اگه بيايم یه خورده عملی تر راهکار بدیم بهتره
حالا
من تو کدهای قفلم اومدم و یک تابع که 7 - 8 تا زیر تابع دیگه داشت رو استفاده کردم و چون فکر می کردم
>>فرض=کرکرها میاند و فقط اون قسمتی رو که تابع اصلی چک میشه و پیغام میده رو کنترل می کنند<<
و برای همین چند تا متغیر عمومی تعریف کردم که تو زیر تابع ها بهشون مقدار خاصی می دادم و چند جای
برنامه اونها رو چک می کردم (فقط متغیرها رو) که در صورت اجرا نشدن تابع اصلی زیر تابع ها هم اجرا
نمیشدن و متغیر ها اون مقدار خاص رو نمیگرفتن و در نتیجه از برنامه خارج میشد.

این راه در صورتی که فرض ما درست باشه فکر می کنم خوب باشه
آما :?
یه راه دیگه هم هست که کرکرها(ل) استفاده می کنند :
فقط کافی که یه not قبل از شرط اصلی بزارند که در این صورت همه عملیات بالا کشکه :(
(نا گفته نماند قسمت زیادی از اطلاعات بالا از آقا مهدی ویروس عزیز کسب شده که همینجا از ایشون
دعوت می کنم که یه سری به اینجا بزنند و ما رو با نظرات گوهر بارشون مصطفیظ کنند)

ضمنا امروز روز تاسوعاست از همه عزیزان می خوام که برای ما هم دعا کنند.
اينو ببين بد نيست :wink:
http://www.iranled.com/modules.php?name=product
دیدم بد نبود :arrow:
دیدم بد نبود :arrow:
خب وخامت اوضاع رو خوب توضيح دادي :?
ضمن اينكه گفتم قفل شما بدرد برنامه هاي با قيمت پايين نمي خوره و هدف ما پيدا كردن راهي براي هر چه سخت تر كردن كرك برنامه هست
حالا
راهكار ....
نگاه كن راه كار رو خودت بايد بسازي
من هيچ وقت نميام راهي رو كه برا جلوگيري از كرك گزاشتم به شما ياد بدم
چون اينجوري دارم روش خودمو لو ميدم
خودت بايد فكر كني و پيدا كني :wink:
يه برنامه هم بهت معرفي ميكنم كه خيلي خيلي زياد جلوي كرك شدن رو ميگيره البته بازم كرك ميشه ولي اينجوري ديگه كار هركسي نيستAmaze
PCGuard
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9