ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل 15 ولت به 42 ولت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام و عرض خسته نباشید
من می خوام با استفاده از یک موتور براشلس 36 ولت یک باتری لیتیوم یون 36 ولت رو شارژ کنم که با توجه به چیزی که فهمیدم برای شارژ این باتری به 42 ولت ولتاژ نیاز دارم در مورد خروجی موتور اطلاعات دقیقی ندارم اما یک فیلم دیدم که طرف اروم موتور رو می تابوند خروجی 15 ولت و جریان 3 آمپر می داد حالا نمی دونم تند بتابونیم ولتاژ زیاد بشه یا جریان اما فکر کنم ولتاژ زیاد بشه که خوب ما در ابتدا با 6 تا دیود ولتاژ تولیدی موتور رو یکسو می کنیم اما بعد نمی دونم باید واسه تبدیلش به 42 ولت چه کرد اگر کمک کنید ممنون می شم
با تشکر
درود و سلام

در حالت ژنراتور و دور نامی ولتاژ تولیدی کمتر از ولتاژ موتوری است.
یک یکسوساز و یک تثبیت کننده کلید زن ( Switching ) بهره بگیرید.

سپاس
می شه راجب چیزی که گفتید توضیح بدید ؟؟

درود
اگر موتورتان دو سیمه است  همان دو سیم به یک پل یکسوساز دیودی وصل میشود. طبقه پس از آن یک خازن صافی(رایپل) است. برای سه سیمه هم مانند یکسوساز دیودی سه فاز میشود. فکر کنم تا اینجا را بیشتر تازه کار ها هم بفهمند. حالا یک مدار تثبیت کننده کلید زن ( Switching ) مثلا با  TL494 و آرایش PushPull که قطعات آن را از یک "تغذیه رایانه" کهنه یا دست دوم نیز میتوانیم بهره بگیریم. باید دور های سیم پیچ ترانس فریت را باز پیچی کنید.

.