۱۱-شهریور-۱۳۹۵, ۱۸:۲۹:۴۶
۱۱-شهریور-۱۳۹۵, ۲۳:۳۲:۰۲
سلام
احتمالا rss داره شما یک تایمر بزار تا از Rss ّخونه و نمایش بده :)
۱۲-شهریور-۱۳۹۵, ۰۰:۵۳:۵۱
(۱۱-شهریور-۱۳۹۵, ۲۳:۳۲:۰۲)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]سلام
سلام
ممنون در واقع من قصد دارم از طریق کد نویسی به سایت بورس ایران متصل بشم و برای تحلیل و آنالیز قیمت ها نیاز دارم این اطلاعات را توسط برنانه بگیرم.
۱۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۳:۱۲:۱۰
باید یه روش پیدا کنی دیگه
اگه api داره که ازش بگیر؛ اگه هم نداره باید خود نتایج رو از صفحههاتش بکشی بیرون
rss فکر نکنم انجا بکار بیار؛ چون نتیجه خوبی نداره
۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۴:۳۷:۰۸
(۱۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۳:۱۲:۱۰)babyy نوشته است: [ -> ]باید یه روش پیدا کنی دیگه
سلام
یک سری API پیدا کردم که براساس جاوا اسکریپت هست که کاربردش تو صفحات وبه.
حالا مشکل بیشتر شد برای من که برنامه نویس حرفه ای نیستم(به اقتضای رشته تحصیلی) نمیدونم چطوری تو vb6 از اون استفاده کنم تا بتونم مستقیما" در برنامه از اونها استفاده کنم.
کتابی و رفرنسی برای مطالعه اگر هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۸:۴۶:۰۴
(۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۱۴:۳۷:۰۸)javad917 نوشته است: [ -> ](۱۲-شهریور-۱۳۹۵, ۲۳:۱۲:۱۰)babyy نوشته است: [ -> ]باید یه روش پیدا کنی دیگه
سلام
یک سری API پیدا کردم که براساس جاوا اسکریپت هست که کاربردش تو صفحات وبه.
حالا مشکل بیشتر شد برای من که برنامه نویس حرفه ای نیستم(به اقتضای رشته تحصیلی) نمیدونم چطوری تو vb6 از اون استفاده کنم تا بتونم مستقیما" در برنامه از اونها استفاده کنم.
کتابی و رفرنسی برای مطالعه اگر هست ممنون میشم راهنمائی کنید.
کتاب رفرنس نمونه برنامه و...
۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۵۰:۵۰
آدرس سایت رو بدید ببینم چه روشی پیدا میشه که میتونید روش کار کنید
۲۰-شهریور-۱۳۹۵, ۱۵:۲۸:۳۴
(۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۵۰:۵۰)از قیbabyy نوشته است: [ -> ]آدرس سایت رو بدید ببینم چه روشی پیدا میشه که میتونید روش کار کنید
ممنون از اینکه پیگیری میکنید
اول اینکه جناب babyy عزیز این اطلاعاتی که من میخوام محرمانه نیست و به هیچ وجه هک و این موارد حساب نمیشه.
کسانی که با بازار بورس آشنائی دارند و به صورت آنلاین خرید و فروش میکنند این اطلاعات از طریق سایت کارگزاری که با آن کار میکنند در هر لحظه در دسترس قرار دارد.
این نکته رو هم داشته باشید که مباحث تئوریک خرید و فروش سهام(که تازه کمی با آنها آشنا شدم) ایده های خیلی جالبی برای برنامه نویسی دارد مثلا جستجو در اطلاعات
و پیدا کردن سهام مناسب و یا اینکه پیش بینی آینده سهم که آیا رشد دارد یا کاهش قیمت.به هر حال فکر میکنم خیلی بهتر از موضوعاتی از قبیل برنامه نویسی برای داروخانه و
آژانس های کرایه و غیره (که به اشباع رسیدند) هستند.البته من خیلی سالهای پیش هم به موضوعی علاقمند شدم و تونستم شاید برای اولین بار در ایران یکی از موضوعات الگوریتم های
بهینه سازی را به صورت کاملا" علمی پیاده کنم.به هر حال اینارو اشاره کردم تا شاید ایده ای برای دوستان برنامه نویس باشد.
هم لینک سایت هارو و هم برنامه ای که خود بورس بری گرفتن این اطلاعات و خروجی در قالب اکسل ارائه کرده قرار میدهم.در لینک دوم اگر به منوی فیلتر برید خودش یک سری راهنمائی برای
فیلتر کردن اطلاعات داره
http://new.tse.ir/
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F
۲۰-شهریور-۱۳۹۵, ۱۵:۳۴:۲۴
(۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۵۰:۵۰)babyy نوشته است: [ -> ]آدرس سایت رو بدید ببینم چه روشی پیدا میشه که میتونید روش کار کنید
گزینه انتخاب فایلو پیدا نکردم تا برنام را هم ضمیمه کنم
۲۱-شهریور-۱۳۹۵, ۰۹:۴۲:۴۳
شما باید یه ریکویست بفرستین و اون صفحه رو بگیرین مثل کاری که مرورگرهایی مثل فایرفاکس و اینترنت اکسپلورر میکنن بعد با استفاده از توابع جستجوی رشته یا
از کتابخانه mshtml مایکروسافت استفاده کنید میتونین به وسیله اون المانهای یک صفحه وب رو پیمایش کنین و اطلاعات رو ازش بیرون بکشین
از کتابخانه mshtml مایکروسافت استفاده کنید میتونین به وسیله اون المانهای یک صفحه وب رو پیمایش کنین و اطلاعات رو ازش بیرون بکشین
۱۷-فروردین-۱۳۹۹, ۱۹:۰۳:۴۵
(۲۰-شهریور-۱۳۹۵, ۱۵:۲۸:۳۴)javad917 نوشته است: [ -> ](۱۹-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۵۰:۵۰)از قیbabyy نوشته است: [ -> ]آدرس سایت رو بدید ببینم چه روشی پیدا میشه که میتونید روش کار کنید
ممنون از اینکه پیگیری میکنید
اول اینکه جناب babyy عزیز این اطلاعاتی که من میخوام محرمانه نیست و به هیچ وجه هک و این موارد حساب نمیشه.
کسانی که با بازار بورس آشنائی دارند و به صورت آنلاین خرید و فروش میکنند این اطلاعات از طریق سایت کارگزاری که با آن کار میکنند در هر لحظه در دسترس قرار دارد.
این نکته رو هم داشته باشید که مباحث تئوریک خرید و فروش سهام(که تازه کمی با آنها آشنا شدم) ایده های خیلی جالبی برای برنامه نویسی دارد مثلا جستجو در اطلاعات
و پیدا کردن سهام مناسب و یا اینکه پیش بینی آینده سهم که آیا رشد دارد یا کاهش قیمت.به هر حال فکر میکنم خیلی بهتر از موضوعاتی از قبیل برنامه نویسی برای داروخانه و
آژانس های کرایه و غیره (که به اشباع رسیدند) هستند.البته من خیلی سالهای پیش هم به موضوعی علاقمند شدم و تونستم شاید برای اولین بار در ایران یکی از موضوعات الگوریتم های
بهینه سازی را به صورت کاملا" علمی پیاده کنم.به هر حال اینارو اشاره کردم تا شاید ایده ای برای دوستان برنامه نویس باشد.
هم لینک سایت هارو و هم برنامه ای که خود بورس بری گرفتن این اطلاعات و خروجی در قالب اکسل ارائه کرده قرار میدهم.در لینک دوم اگر به منوی فیلتر برید خودش یک سری راهنمائی برای
فیلتر کردن اطلاعات داره
http://new.tse.ir/
http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?ParTree=15131F
سلام جواد آقا
من هم مثل شما مدتهاست دنبال همچین راهی برای خوندن اطلاعات معاملات بودم. تا الان سعی کردم متون خود صفحات رو پیمایش کنم و اطالعات رو بخونم ولی کار خیلی پیچیده ای هست. شما تو این سه چهار سال به نتیجه جدیدی رسیدید؟ اگر تونستید راهی پیدا کنید ممنون میشم به منم بگید. مرسی