سلام دوستان
ویندوزم 64bit هست از یه نرم افزار 64bit هم استفاده می کنم ولی برنامه هنگ می کنه و درست اجرا نمی شه و کلا کند میشه(نرم افزارم مایا هست) در صورتی که 57% رم استفاده میشه و از cpu هم استفاده خاصی نمیشود
مشکل چیه!!!
(۱۳-شهریور-۱۳۹۵, ۱۳:۳۰:۱۳)javaweb نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
ویندوزم 64bit هست از یه نرم افزار 64bit هم استفاده می کنم ولی برنامه هنگ می کنه و درست اجرا نمی شه و کلا کند میشه(نرم افزارم مایا هست) در صورتی که 57% رم استفاده میشه و از cpu هم استفاده خاصی نمیشود
مشکل چیه!!!
سلام
مایا کار نکردم و اطلاع ندارم که multi thread هست یا نه
عموما برنامه های عادی فقط روی یک هسته مجازی cpu اجرا میشن(مثلا 4 هسته باشه cpu و hyperThread داشته باشه، 8 تا هسته مجازی دارین)
وقتی نرم افزار روی یک هسته اجرا میشه، و پردازش سنگین روش باشه، حداکثر 13 درصد کل cpu اشغال میشه در حالی که برنامه ممکنه رابط کاربریش، فریز بشه، در واقع حداکثر 1 هسته داره استفاده میشه و برای همین، برنامه فریز میکنه
همینه که مشکل از ram و .. نیست
البته این احتمال هم هست که سرعت هارد دیسکتون محدود کننده هست که کم خرج ترین راه جل استفاده از ramDisk هستش(نرم افزاری که نصب میشه و قسمتی از ram رو مثل یه فلش مموری براتون قابل استفاده میکنه...)
یا ssd بخرید ...
و اگر مایا مالتی ترد باشه،کل گفته های بالا، بجز قسمت هارد دیسک، مورد شما رو شامل نمیشه
ممنون آره حق با شماست
رفتم یه رم 4 دیگه خریدم ولی فرقی نکرد خخخ
مشکل CPU رو چجوری حل کنم! پول خرید cpu ندارم دیگه :)
وضعیت سیستم در زمان هنگ مایا
درود
این ها رو هم بررسی کن :
* اگر کرک شده کرک بد برنامه.
* تنظیمات بد بایوس
البته برنامه ها بستگی به کامپایلر و یا کدنویسی Multi Thread بودن یا نبودن را دارا میباشند.
.
(۱۳-شهریور-۱۳۹۵, ۲۲:۱۳:۰۲)alimogmov نوشته است: [ -> ]درود
این ها رو هم بررسی کن :
* اگر کرک شده کرک بد برنامه.
* تنظیمات بد بایوس
البته برنامه ها بستگی به کامپایلر و یا کدنویسی Multi Thread بودن یا نبودن را دارا میباشند.
.
توی تنظیمات بایوس دنبال چی بگردم؟؟؟
این عکس نشون می ده که در زمان هنگ مایا روی هیچ یک از هسته ها فشار نیست و همه چی عادیه
می تونه مشکل از ویندوز باشه،آخه این ویندوز 10 یه آشغال واقعی هستش
اگر احتمال می دهید از ویندز است یک virtual box یا شبیه آن نصب شود و در ویندوز مثل 7 یا 8 در آن بررسی شود همچین مشکلی دارد.
اگر همان مشکل باشد از کرک بد یا سازگاری با ویندوز میتواند باشد.