سلام دوستان و اساتید گرامی.
من یک پروژ با کامپیوتر خودم کە ویندوز ٧ روش نصبە درست کردم پروژە بە درستی کار میکنە ولی وقتی پروژمو رو یە کامپیوتر دیگە کە ویندوز ١٠ روش نصب شدە میبرم ،یکی از فرمای برنامە بە محض باز شدنش کل پرژە بستە میشە،
بنظر شما مشکل از کد اون فرم هستش یا از ویندوز ١٠!
سلام
اول بگم که vb دیگه خیلی قدیمی شده . نمیتونه خوب با ویندوز های جدید ارتباط برقرار کنه
و اینکه به همین دلیل بالایی احتمالا از یه کامپوننتی استفده کردی روی فرمت که توی ویندوز ۷ هست و توی ویندوز ۱۰ نیست ..
یا اینکه مثلا مشکلات مجوزی پیش اومده (برنامهات مجوز خوندن نوشتن نداره یه فایل یا کامپوننتی رو نداره)
یا از همین دست قبیل مشکلات
دستم درد نکنه
(۰۱-مهر-۱۳۹۵, ۱۲:۳۳:۰۰)babyy نوشته است: [ -> ]سلام
اول بگم که vb دیگه خیلی قدیمی شده . نمیتونه خوب با ویندوز های جدید ارتباط برقرار کنه
و اینکه به همین دلیل بالایی احتمالا از یه کامپوننتی استفده کردی روی فرمت که توی ویندوز ۷ هست و توی ویندوز ۱۰ نیست ..
یا اینکه مثلا مشکلات مجوزی پیش اومده (برنامهات مجوز خوندن نوشتن نداره یه فایل یا کامپوننتی رو نداره)
یا از همین دست قبیل مشکلات
دستم درد نکنه
مرسی....
پس یە فرم درست میکنم بە جاش کە هیچ کامپوننتی نداشتە باشە ببینم کار میکنە یا نە
و این نکته هم یادت نره روی سیتمی تست کنی که روش ویژوال استدیو نصب نیست؛ تا مطمن بشی توی سیتمهای کاربران دیگه هم به راحتی اجرا میشه
الان یکی باید بهم بگه نه بابا!
(۰۲-مهر-۱۳۹۵, ۰۴:۵۲:۲۳)babyy نوشته است: [ -> ]و این نکته هم یادت نره روی سیتمی تست کنی که روش ویژوال استدیو نصب نیست؛ تا مطمن بشی توی سیتمهای کاربران دیگه هم به راحتی اجرا میشه
الان یکی باید بهم بگه نه بابا!
باشە ممنون از راهنمایی...مرسی