ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دستور برای انتخاب بیشترین و کمترین داده ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان. دستور برای انتخاب بیشترین و کمترین داده ها و همچنین سه تا از بیشترین و سه تا از کمترین داده ها که عدد هستن چجوره ؟ لطف میکنید جواب بدین
max
min
واسه کمتر بیشتر

https://www.techonthenet.com/access/func...ic/max.php
(۰۱-آبان-۱۳۹۵, ۱۳:۰۰:۵۹)booyebaran نوشته است: [ -> ]سلام دوستان. دستور برای انتخاب بیشترین و کمترین داده ها و همچنین سه تا از بیشترین و سه تا از کمترین داده ها که عدد هستن چجوره ؟ لطف میکنید جواب بدین

سلام
بزرگترین
کد:
select max(id) from tbl
کوچکترین
کد:
select min(id) from tbl
سه تا بیشترین
کد:
SELECT        TOP (3) id
FROM            TBL
ORDER BY id DESC
سه تا کمترین
کد:
SELECT        TOP (3) id
FROM            TBL
ORDER BY id  
آآآآ .. راست میگیا! اینطوری میشه حساب کرد! Biggrin وقتی سوال رو پرسیده بود؛ یه چند ساعتی هنگ کرده بود بودم آخرشم جوابی پیدا نکرده بودم و یادم رفت Biggrin Biggrin Biggrin

میگم حالا مثلا ۳ تا میانگین رو هم میشه حساب کرد؟
یعنی ۳ تا خونه وسط (اگه فرد بود ۳ تا خونه وسط اگه زوج بود ۲ تا خونه)
کد php:
select from tbl
a
b
c
d

مثلا در جدول بالا چون کلا ۵ تا ردیف موجود هست؛ میخوام bcd رو بر گردونه؛ چطوری باید اینکارو کنم؟
(۱۲-آبان-۱۳۹۵, ۲۳:۵۵:۱۸)babyy نوشته است: [ -> ]آآآآ .. راست میگیا! اینطوری میشه حساب کرد! Biggrin وقتی سوال رو پرسیده بود؛ یه چند ساعتی هنگ کرده بود بودم آخرشم جوابی پیدا نکرده بودم و یادم رفت Biggrin Biggrin Biggrin

میگم حالا مثلا ۳ تا میانگین رو هم میشه حساب کرد؟
یعنی ۳ تا خونه وسط (اگه فرد بود ۳ تا خونه وسط اگه زوج بود ۲ تا خونه)
کد php:
select from tbl
a
b
c
d

مثلا در جدول بالا چون کلا ۵ تا ردیف موجود هست؛ میخوام bcd رو بر گردونه؛ چطوری باید اینکارو کنم؟
با دیتا تیبل و اینا میشه ولی اس کیو ال باید با سلکت تو در تو بشه یکار هایی انجام داد :|
آره سرچیدم دیدم کمترین جوابی که واسش دادند چه دو سه خط دستور داشت و دو سه تا سلکت Biggrin