ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی نرم فزار Cadence IC617 (محیط Virtuoso) در Red Hat6
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
هدف راه اندازی مجموعه Cadence IC6 در سیستم عامل Red Hat 6 هست.
مشکلاتی که احتمال میره داشته باشیم:
- پیدا کردن تکنولوژی فایل هایی که با ورژن 6 سازگار باشه
-کانفیگ کردن بعد نصب

چند روزی میشه دانلود فایل ها به اتمام رسیدن.
قدم به قدم جلو میرم
و تمامی مراحلی که به موفقیت طی شدن رو اینجا گزارش میدم

این نرم افزار در رشته برق الکترونیک و گرایش مدار های مجتمع کاربرد اساسی داره ولی بخاطر سختی هایی راه اندازی اون، بیشتر از ورژن های قدیمی تر استفاده میشه که دردسر های بیشتری برای کسی که باهاش کارمیکنه ایجاد میکنه!

در سایت downloadly.ir قسمت کامنت ها ، افراد زیادی از ایران و حتی خارج از ایران، در مورد راه اندازی سوال کرده بودن
چندین نفر هم که قبلا تجربه داشتن، لطف کردن توضیح دادن: (نرم افزار از سایت زیر دانلود شده)
http://downloadly.ir/software/engineerin...-virtuoso/

سیستم عاملی که روش کار میشه از لینک زیر دانلود شده:
http://p30download.com/fa/entry/35940/
میگم حاج صالح خب اینکه از الان معلومه مشکل ساز میشه!
لینوکسی که دانلود کردی واسه ۵ سال پیش هست؛  درحالی که نرم افزاری که معرفی کردی واسه همین چند وقت پیش هست! به احتمال خیلی زیاد از کتابخونه‌هایی استفاده شده که بروزتر هستند و مشکل پیشنیاز پیش میاره..

و بعدش اینکه چرا redhat  حالا؟
سلام سلام
خود نرم افزاری که دانلود کردم، داخل readme ایش نوشته بود RHEL5,6 یا سنت او اس استفاده بشه(خود نرم افزار اینا رو ساپورت میکنه، درد سر بقیه توزیع ها بیشتره)

از طرفی گوگل سرچ میکردم، دیدم میگن ورژن های جدید تر لینوکس بعضا کتابخونه های قدیمی تر رو ساپورت نمیکنن دیگه و این حرفا

پیشنهادی داری؟

پس ورژن جدید تر دانلود کنم؟
red hat هم که تحریم هستیم...
پس cent os میمونه
ابونتو هم چند مورد دیدم که راه اندازی کردن، ولی باید کتابخونه هاشو نصب کنی...(شاید با ورژن های جدید تر مشکل داشته باشه و ...)
تا اونجا که من میدونم ردهت نسخه جدید دیگه‌ای نداره (به صورا رایگان البته)
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%D8%...A%A9%D8%B3

اگه هم بتونی روش نصب کنی؛ باید قید بقیه نرم افزارها رو بزنی چون واسه نصب هرچی مشکل پیشنیاز داری

centos هم کم دردسر نداره؛ باید گرافیک اینا نصب کنی و . . .

نظر شخصی من اینه که سعی کن روی اوبونتو راش بندازه به چند دلیل:
۱ . خیلی ها از این توزیع استفاده میکنند و اگه راش بندازی راه رو واسه خیلی ها هموار کردی
۲ . اگه راش انداختی میشه کلا یه نسخه ریلز کنی که برنامه به صورت پیش فرض روش نصبه و دیگران فقط دانلودش کنند
۳ . نصب اوبونتو راحته 
۴. مداوم بروز رسانی میشه و . .

حالا میخوایی روی همون ردهت که نصب کن یه تست بگیر ببین اوضاع چه‌شکلیه
بعدش سوییچ کن روی سنت و ..
و در نهایت یدونه با داکر یدونه کانتینر درست کن و یکبار واسه همیشه ملت و خلاص کن از شر نصب کردنش Biggrin Biggrin

اینا حجمشون زیاده؛ بصورت عملی نمیتونم کمکت کنم ولی بصورت معنوی هستم Biggrin Biggrin اگه مشکلی داشتی
آره راس میگی، red hat تست میکردم، با https بودن EPEL مشکل داشت، دو ساعت وقتم تلف شد...

یه سوال اساسی:
قبلا روی VMware نصب و تست میکردم...
الان اگه بخوام روی یه کامپیوتر واقعی نصب کنم(روی هارد مستقیم فقط یک دانه لینوکس بنصبم)، بعدا میشه با همین روشی که گفتی کارایی که کردم رو با ملت به اشتراک بذارم؟
شدنی هست دیگه؟
(" داکر یدونه کانتینر..." اینو میگم)
فرقی نمیکنه؛ داکر یه برنامه هستش که روی سیتم عامل نصب میشه و ... مشکلی نیست

رم سیستمت چقدره مگه vmware رو با شونصد گیگ سیستم عامل + شونصد گیگ نرم افزارش ساپورت میکنه Biggrin Biggrin به سوپر کامپیوترهای IBM وصلی؟ Biggrin Biggrin

از کجا اینترتت میگیری؟ واسه این میپرسم که شاید بشه آپلودت رو مفتی کنم اشتراکاتت رو به ملت هدیه کنی Biggrin
نقل قول: رم سیستمت چقدره مگه vmware رو با شونصد گیگ سیستم عامل + شونصد گیگ نرم افزارش ساپورت میکنه [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif] به سوپر کامپیوترهای IBM وصلی؟ [تصویر:  biggrin.gif] [تصویر:  biggrin.gif] 
Biggrin Biggrin خداییش یکم سرعتش کم بود، ولی کار میکرد Biggrin Biggrin

روی لپتاپ 4 گیگ رم نصبه

نقل قول: از کجا اینترتت میگیری؟ واسه این میپرسم که شاید بشه آپلودت رو مفتی کنم اشتراکاتت رو به ملت هدیه کنی 
از آسیاتک میگیرم
فکر کنم آپلودش مجانی یه...
پس یه اوبونتو 16 دارم، شروع میکنم...
باخبر شدم که ورژن IC6 رو روی OpenSuse راه اندازی کردن
پس دیگه این تاپیک ادامه داده نمیشه
الان بزنم پودرت کنم یا بزنم نابودت کنم؟ انتخاب با خودت Biggrin

لینک دانلودش رو بذار؛ چون اینجا زیادی توی چشم گوگل هستش Biggrin  حداقل اگه یکی سرچ کرد به اینجا رسید به لینک تو برسه و بره دانلود کنه؛

لینک رو بذاری در حکمت تخفیف قایل میشم Biggrin Biggrin
(۰۳-آذر-۱۳۹۵, ۲۳:۰۷:۰۹)babyy نوشته است: [ -> ]الان بزنم پودرت کنم یا بزنم نابودت کنم؟ انتخاب با خودت Biggrin

لینک دانلودش رو بذار؛ چون اینجا زیادی توی چشم گوگل هستش Biggrin  حداقل اگه یکی سرچ کرد به اینجا رسید به لینک تو برسه و بره دانلود کنه؛

لینک رو بذاری در حکمت تخفیف قایل میشم Biggrin Biggrin

فعلا مظمئن نشدم که لینکی که برای دانلود آماده هست(همون لینک گوگل درایو) اینی هست که من دیدم، یا نه
ولی حتما به فکرشم.