سلام دوستان من برنامه ای در دات نت نوشتهام که کد درج در جدول جدید .کد پاک کردن.کد ویرایش رکوردها به جلو و عقب و... را نوشته ام ولی کد ذخیره را نمیدانم چیست معادل کد زیر در وِیژوال بیسیک
data1.recordset.update
mrpn نوشته است:...چیست معادل کد زیر در وِیژوال بیسیک
data1.recordset.update
منظورت وي بي دات نت هست؟ با كدام رابط؟ اي دي او دات نت يا چيز ديگه؟
منظورم کا ر با دیتابیس اکسس در وی بی دات نت است
میخواهم یک رکورد را ذخیره کنم
قبل از اینکه رکورد را ذخیره کنم با استفاده از کد زیر یک رکود جدید ایجاد کرده ام
TelnumberBindingSource.AddNew()
حالا میخواهم رکورد جدید را در دیتابیس ذخیره کنم مثل کد زیر که در وی بی مینوشتیم
data1.recordset.update
معادل کد بالا در وی بی دات نت چیست
:idea: 8O :cry:
mrpn نوشته است:منظورم کا ر با دیتابیس اکسس در وی بی دات نت است
:idea: 8O :cry:
ببين عزيز من شما با يك رابطي به ديتا بيش كانكت مي شي. اسم اون رابط رو بيار بعد : ODBC, Oracle, ADO, .....
ببين اگه از OLEDB يا SQL SEVER 2000 با رابط معمولي ADO.NET استفاده ميكني بايد بگم شما دستوراتت رو با اس كيوال اجرا كن چون اين مدل در ADO دات نت پذيرفته شده ولي اگه مصري از راه قديمي بري با شي DataSet و متد Update ميتوني جدول و تمامي جداولي كه در ديتا ستت واكشي كردي و تغييراتي كه روش دادي رو در ديتا بيس اعمال كني و در اين صورت شي آداپتر و تمامي كامند هاش رو بايد تنظيم كني كه براي اين راه از كنتلر هاي خود دات نت استفاده كن تا اين كار خود كار انجام شه .....
راسي براي اين كار بايد از متد GetChange استفاده كنيو مقدار بازگشتي اين متد رو در ژرارمتر ارسالي به Update استفاده كني
سلام یکی نیست به این سورس نگاه کنه
.
راسي براي اين كار بايد از متد GetChange استفاده كنيو مقدار بازگشتي اين متد رو در ژرارمتر ارسالي به Update استفاده كني[/quote]
متشکرم لطفآ بیشتر توضیح بدهید
mrpn نوشته است:.
راسي براي اين كار بايد از متد GetChange استفاده كنيو مقدار بازگشتي اين متد رو در ژرارمتر ارسالي به Update استفاده كني
متشکرم لطفآ بیشتر توضیح بدهید[/quote]
البته من هنوز سورس شما رو نديدم و حتي اجراش هم نكردم ولي در مورد GetChange بايد بگم كه وقتي از ديتا گريد استفاده كني و ديتا ست (Typed DataSet منظورمه) اونوقت شما در ديتا ست ديتاگريدتون يك شرياني داريد كه در صورتي كه افراد در ديتا گريد تغييراتي بدهند (حذفوركورد جدي و تغيير ركورد ) اونوقت خودش ميتونه با متد آپ ديت اونو به همان تغغيراتي كه كاربر داده ذخيره كني....
البته دقت داشته باشي كه اين متد آپ ديت موجود در آداپتر مي باشيتي يه پارامتر كه يه ديتا ست هست بگيره كه شما بايد اونو با مقدار بازگشتي متد GetChanges ديتا گريد ست كنيد ...
اين مال وقتيعه كه بخواي تغييرات ديتا گريد رو ذخيره كني اما راه ديگه كه به نظرم بهترين سرعت رو داره دستور اس كيوال و كار با OleDbCommand و متد ExecuteNonQuery هست.
وبلي يه ره ديگه اينه كه ديتا ست رو برداري و مقاديرش رو عوض كنيو و با متد آپ ديت اونو ذخيره كني ولي اين راه برا تنبل هاست

باز هم ميگم از دستورات اسكيوال استفاده كن
بازم ای ول به تو آقا وحید که جواب ما را میدی
یه نگاه به سورس بنداز
تغییرات داخل دیتابیس ذخیره نمیشه
راستی خیلی دوست دارم با دستورات اسكيوال کار کنم ولی هر جا رفته ام اینقدر سخت و پیچیدش کرده اند که آدم متوجه نمی شه چه کار کنه اگر جایی سراق داری که راحت گفته باشه بگو
متشکرم