ايران ويج

نسخه‌ی کامل: سوال در مورد شروع آموزش جاوا اسکریپت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام خدمت دوستان گرامی
بنده آموزشه هایی رو تحت وب از html و css شروع کردم و الان به جاوا اسکریپت و جی کوئری رسیدم و سوالی که برای بنده پیش اومده اینه که با توجه به وجود جی کوئری دیگه استفاده مستقیم از جاوا اسکریپت خیلی خیلی کمتر شده و به نظر شما دوستان من چقدر از مطالن جاوا اسکریپت لازمه یاد بگیرم و بعد برم شراغ جی کوئری ؟ بعضی ها پیشنهاد میدن که باید جاوا اسکریپت رو در حد کد نویسی و برنامهنویسی بلد بود و بعد سراغ جی کوئری رفت و بعضی ها هم میگن که یه مقدماتی ازش یاد بگیری کفایت میکنه 
من برای شروع و راه صحیح رفتن باید چه کاری کنم ؟ 
باتشکر از دوستان گرامی
سلام

اصولش این که چون جی‌کوئری بر مبنای جاوا‌اسکریپت هست؛ لازمه یه مقدمات خیلی ابتدایی رو بدونی؛

ولی بقیه‌اش به خودت مربوطه که چه حدی میخوایی پیش بری؛
 مثلا اگه بدونه شی DOM در جا‌اسکریپت چیه و چطور کار میکنه خب قطعا برخی از توابع jquery رو خیلی بهتری متوجه میشی؛ یا مثلا Ajax رو متوجه بشی چیه خیلی راحت‌تر میتونی تابع post و get رو متوجه بشی و باهاشون کار کنی و و و . . .

دنبال راه صحیح هم نباش؛ توی راه‌های فرعی کلی چیز واسه یادگرفتن هست خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

* باز تبع شاعرانم گل کرد خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید