ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با ال سی دی گرافیکی 12864
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام خدمت دوستان
بنده از ال سی دی 12864وکتابخانه ks108در بسکام استفاده کردم ولی نمیدونم چرا بعد از چند دقیقه که مدار و میکرو راه اندازی میشه تصویر خراب میشه یعنی یک خط عمودی تصویر رو به دوقسمت تقسیم میکنه و نیمی از تصویر بالاتر ونیمی پایین تر قرار میگیره دیگه کلا فم کرده جای پایه های cs1وcs2را هم عوض کردم نشد که نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید[attachment=13861]
(۱۱-دى-۱۳۹۵, ۰۶:۰۱:۱۲) pid=\256963' نوشته است:با سلام خدمت دوستان
بنده از ال سی دی 12864وکتابخانه ks108در بسکام استفاده کردم ولی نمیدونم چرا بعد از چند دقیقه که مدار و میکرو راه اندازی میشه تصویر خراب میشه یعنی یک خط عمودی تصویر رو به دوقسمت تقسیم میکنه و نیمی از تصویر بالاتر ونیمی پایین تر قرار میگیره دیگه کلا فم کرده جای پایه های cs1وcs2را هم عوض کردم نشد که نشد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
اینم از عکس
کار پایه های cs فعال سازی نصف نمایشگر چپ و راست هست و حالت عمودی نمایشگرتون نمیتونه از این پایه ها باشه

من نظرم رو نویز هست
محیط تون یه محیط پر نویز نیست؟
یا ماژول رادیویی و بی سیم رو مدارتون استفاده کرده باشید؟

از اتصال پایه ها هم میتونه باشه یا شل شدگی سوکت نمایشگر
(۱۲-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۱۲:۴۷)r0b0 نوشته است: [ -> ]کار پایه های cs فعال سازی نصف نمایشگر چپ و راست هست و حالت عمودی نمایشگرتون نمیتونه از این پایه ها باشه

من نظرم رو نویز هست
محیط تون یه محیط پر نویز نیست؟
یا ماژول رادیویی و بی سیم رو مدارتون استفاده کرده باشید؟

از اتصال پایه ها هم میتونه باشه یا شل شدگی سوکت نمایشگر

با سلام خدمت شما دوست عزیز ممنون از توجه شما  اتفاقا بنده از ماژول سیم۹۰۰استفاده کردم در مدار
(۱۹-دى-۱۳۹۵, ۰۰:۴۹:۲۳)ufo52 نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت شما دوست عزیز ممنون از توجه شما  اتفاقا بنده از ماژول سیم۹۰۰استفاده کردم در مدار

تغذیه باتری هست یا اداپتور؟
مدارتون و ایزوله کردید؟
فیلتر گذاشتید واسش؟