ايران ويج

نسخه‌ی کامل: يه سورپرايز جانانه - زود باش بيا تو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
با سلام پايگاه اطلاع رساني تيم نرم افزاري رضا سيستم در يك جنبش خيرخواهانه تصميم گرفته است تا از تمام وبلاگهايي كه مطالب خلاف شرع و موازين جمهوري اسلامي در آنها درج نشده است دعوت به تبادل لينك نمايد . لذا پس از قرار دادن لينك اين سايت در وبلاگ خود ما را مطلع ساخته و در پايان هر هفته لينكهاي شما افزوده ميشود .
rezasystem.mihanblog.com

در ضمن دوستاني كه تمايل دارن آمارر بازديد كننده هاي وبلاگشونو چند برابر كنن ، ميتونن با قرار دادن لينك باكس زير در سايت و يا وبلاگ خود اقدام به اين عمل نمايند و لذا از دوستان و همكاران در اين سايت دعوت ميشود جهت ايجاد روابط صميمي تر حتمن از اين دو خدمت تيم نرم افزاري رضا سيستم بهره لازم و كافي را ببرند
123ads.mihanblog.com

در ضمن اگه سوالي بود ما در خدمتيم : rezasystem@gmail.com :wink:
حرف سياسي از خودت در ور نكن!!!!
اينجا سايت برنامه نويساست نه سياست بازي بچه كوچولو ها
زياد خوشم نمياد از اين باكس ها زياد جا ميگيرن و هيچ كنترلي روش نداري :wink:
بزودي سيستم تبادل لينك تو ايران ويج راه ميفته Biggrin
reza_vb6 نوشته است:با سلام پايگاه اطلاع رساني تيم نرم افزاري رضا سيستم در يك جنبش خيرخواهانه تصميم گرفته است تا از تمام وبلاگهايي كه مطالب خلاف شرع و موازين جمهوري اسلامي در آنها درج نشده است دعوت به تبادل لينك نمايد . لذا پس از قرار دادن لينك اين سايت در وبلاگ خود ما را مطلع ساخته و در پايان هر هفته لينكهاي شما افزوده ميشود .
rezasystem.mihanblog.com

در ضمن دوستاني كه تمايل دارن آمارر بازديد كننده هاي وبلاگشونو چند برابر كنن ، ميتونن با قرار دادن لينك باكس زير در سايت و يا وبلاگ خود اقدام به اين عمل نمايند و لذا از دوستان و همكاران در اين سايت دعوت ميشود جهت ايجاد روابط صميمي تر حتمن از اين دو خدمت تيم نرم افزاري رضا سيستم بهره لازم و كافي را ببرند
123ads.mihanblog.com

در ضمن اگه سوالي بود ما در خدمتيم : rezasystem@gmail.com :wink:
ميگم بچه ها كلاس كار ايرانويج رو پايين آورده

آقا جون اگه دوست داري سايتت پر بيننده باشه لينكش رو به ايرانويج بده :wink:
آمار ها ايرانويج رو بري نگاه كني خودت ميبيني كه اينجا جاش نيست
سلام
من يك وبلاگ دارم كه از امروز وقتي وارد وبلاگ مي شويم قسمت آرشيو و لينكدوني و ... معلوم نيست همچنين آهنگ وبلاگ پخش نمي شود
مشكل از كجاست؟؟؟؟؟
(۱۸-آذر-۱۳۹۲, ۱۰:۲۵:۲۳)mohsinj677 نوشته است: [ -> ]سلام
من يك وبلاگ دارم كه از امروز وقتي وارد وبلاگ مي شويم قسمت آرشيو و لينكدوني و ... معلوم نيست همچنين آهنگ وبلاگ پخش نمي شود
مشكل از كجاست؟؟؟؟؟

سلام
بعد گذاشتن کدخاصی اینطوری شده؟
قالب و دستکاری نکردید؟