ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در فراموشی و گسترده بودن مطالب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام خدمت دوستان عزیز 
بنده مدتی هست که در زمینه طراحی صفحات وب آموزش هایی ویدویی رو دارم دنبال میکنم و لابه لای آموزش هاه هم تمریناتی که گفته میشه رو انجام میدم و بعضا به مشکلاتی هم برخورد کردم و در همین انجمن هم مطرح کردم ولی مشکلی که من دارم اینه که از Html و css که فاصله میگیرم و آموزش های مربوط به اون قسمت به پایان میرسه و میرم سراغ جاوا اسکریپت که کمی پیچیدگی بیشتری رو داره و پیش میرم میبینم که خیلی از مواردی که مرتبط به html و css بوده و قبلا میتونستم اونها رو انجام بده ( البته در حد آموزش هایی که دیده بودم ) رو میبینم خیلی هاش فراموش کردم و لازمه مجددا مرور کنم !!! و تازه هنوز سراغ جی کوئری و بوت استراپ  هم نرفتم چه برسه به مراحل انتهایی که به sql و php که باید بالاخره ختم بشه نرسیدم ولی یه بی برنامه ای برام پیش اومده و ممنون میشم دوستان بر حسب تجریه من رو راهنمایی کنید که من الان برم سرغ کتاب ؟ آموزش ها و تمریناتم رو بیشتر کنم ؟یا ...  هنوز چون زیاد هم مسلط نیستم نمیتونمم برای خودم هر پروژه ای رو تعریف کنم ...
در حال حاظر هم توان هزینه کردن برای کلاس خصوصی که مستقیما زیر نظر یه شخص مسلط باشم هم ندارم 
دوستان عزیر بنا به تجربه من رو راهنمایی کنید که باتوجه به متنوع بودن مطالب "طراحی صفحات وب" و پراکنده بودن اون دچار چنین مشکلاتی نشم و از چه روشی از همین اول کار استفاده کنم که بعدها هم مسلط شدم از بروز چنین مشکلات و سردرگمی هایی جلو گیری کنم
این موضوعی نیست که به کلیت این فروم مربوط باشه!

باید تمرین کنید؛ یا اینکه خلاصه نویسی انجام بدید و هرزمان موردی رو فراموش کردید به اون مراجعه کنید و ... ؛
همه موضوعات را باهم پیش نبرید
یکی را خوب خوب مسلط شدین بعدی
و به نظر من بجای اینکه فقط مثال های اموزش را ادامه بدی سعی کن یدونه پروژه بنویسی که داخلش همه موارد استفاده شده باشن اینطوری بهتر تو ذهنت میمونه!
ولی تمیرن کنید خیلی زیاد این کار تمرین زیادی میطلبه
شما میتونین از سایت https://www.w3schools.com/
استفاده کنید اول از htmlوcss شروع کنید
هیچ راه میانبری وجود نداره باید تمرین کنید کد قالبتهای ساده رو ببینین و اینکه تو 1 ماه یا 2 ماه از مبتندی میتونین خارج بشید ولی حرفه ای نمیشید
باید براش وقت بزارید