با سلام من از فایل CutGLib.dll توی پروژه وبم استفاده میکنم روی لوکال به درستی جواب میده اما روی سرور خطای the license has expire میده
اگ هزینه ای هم داره تقبل میکنم فقط جواب بده اینم
سایتش
ممنون اما این خطا رو میده تو لوکال
Could not load file or assembly 'CutGLib' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified. The assembly may have been tampered with, or it was delay signed but not fully signed with the correct private key. (Exception from HRESULT: 0x80131045)
به خاطر محاسبه زمانی هر وقت زمان تغییر کنه پیام اکسپایر نمایش داده میشه ولی این پچ کل محدودیت زمان رو برداشته
فقط برای استفاده ی شخصی
(۲۹-فروردین-۱۳۹۶, ۱۳:۱۴:۴۰)Ghoghnus نوشته است: [ -> ]به خاطر محاسبه زمانی هر وقت زمان تغییر کنه پیام اکسپایر نمایش داده میشه ولی این پچ کل محدودیت زمان رو برداشته
فقط برای استفاده ی شخصی
ممنون میشه بگید اون خطای که میده رو چکار باید بکنم؟؟؟
Could not load file or assembly 'CutGLib' or one of its dependencies. Strong name signature could not be verified
پچ رو هم در مسیر \windows\system32 کپی کنید و هم کنار برنامه،بارها تست کردم مشکلی نداره
در ضمن این خطای تایید استرانگ نیم هست
(۲۹-فروردین-۱۳۹۶, ۱۹:۳۲:۰۰)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]پچ رو هم در مسیر \windows\system32 کپی کنید و هم کنار برنامه،بارها تست کردم مشکلی نداره
بازم مممنون لطف کردین
این خطای تایید استرانگ نیم چی هست؟ راه حل نداره؟
(۳۰-فروردین-۱۳۹۶, ۰۰:۲۷:۳۳)aslani68 نوشته است: [ -> ] (۲۹-فروردین-۱۳۹۶, ۱۹:۳۲:۰۰)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]پچ رو هم در مسیر \windows\system32 کپی کنید و هم کنار برنامه،بارها تست کردم مشکلی نداره
بازم مممنون لطف کردین
این خطای تایید استرانگ نیم چی هست؟ راه حل نداره؟
ماكروسافت براي محافظت از فايلهاي دات نتي خود سيستمي رو راه انداخته كه به هر كامپوننت يك كد منحصر به فرد مي ده كه چنانچه سورس كد اون كامپوننت تغييري داشته باشه ديگه با اون كد همخواني نداشته و سيستم اين خطا رو مي ده.
براي رهايي از اين خطا مي شه كد رو از داخل فايل كلا حذف كرد اما در اين حالت ممكنه كامپوننت هاي ديگه اي كه از كامپوننت كرك شده استفاده مي كردند و براي شناسايي اون از استرانگ نيم استفاده كرده بودند ديگه نتونن اون رو اجرا كنن و اين خطا رخ يده.
خوب پس مجبوريم اونها رو هم پچ كنيم كه به استرانگ نيم كاري نداشته باشن.
البته ممكنه موضوع ساده تر از اين حرفها باشه مثلا نسخه كرك شده هنوز داخل پروژه به روز نشده يك بار كامپوننت ها را حذف و مجددا اضافه كنيد يا از اين كامپوننت روي يك پروژه جديد استفاده كنيد تا مشكل مشخص بشه