ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پيدا كردن IP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
Blossom نوشته است:ببخشد ها ٬‌ولي ديگه اونقدر گاگول نيستم ٬‌رفتم اون آيپي رو چك كردم ديدم مال يكي از اين سايت هاييه كه معمولا باش ايميل ميفرستن ... مثل تجريش دات كام يا اينطور سايتا !
Amaze عزیز میخای خیلی زرنگ بازی در بیاری ولی نمی دونی که داری به خودت ظلم می کنی. در ضمن تهمت هم داری میزنی. آخه مرد حسابی من چه نیازی به آی دی های شما دارم ؟ مگه دیوونه ام بیام با حیثیت خودم بازی کنم ؟ :roll: :wink:
نقل قول: ديدم مال يكي از اين سايت هاييه كه معمولا باش ايميل ميفرستن
!!!!! مگه تو آی پی این سایتا رو داری. اگه همچین حرفی میزنی باید بگی ماله کدوم سایته.
ماله یکی از این سایتاس ؟!!!؟! [تصویر:  107.gif]
به نظر من که آی پی طرف با نت استیت در اکثر مواقع نشون داده میشه
براي اينکه بفهمي طرف آفلاينه يا اينويزيبل بايد از Imvironment Doodle استفاده کني منظورمو که گرفتي ؟ يعني Doodle رو براي طرف ميفرستي اگه لغوش کرد يا لود شد يعني اينويزيبله و گر نه offline هست.
Toxic_Program نوشته است:براي اينکه بفهمي طرف آفلاينه يا اينويزيبل بايد از Imvironment  Doodle  استفاده کني منظورمو که گرفتي ؟ يعني Doodle رو براي طرف ميفرستي اگه لغوش کرد يا لود شد يعني اينويزيبله و گر نه offline هست.
با اینوایت کنفرانس هم میشه این کارو انجام داد
a_persian_boy نوشته است:
Toxic_Program نوشته است:براي اينکه بفهمي طرف آفلاينه يا اينويزيبل بايد از Imvironment Doodle استفاده کني منظورمو که گرفتي ؟ يعني Doodle رو براي طرف ميفرستي اگه لغوش کرد يا لود شد يعني اينويزيبله و گر نه offline هست.
با اینوایت کنفرانس هم میشه این کارو انجام داد

با کنفرانس دیگه نمیشه! این ماله یاهو قدیمی بود.
صفحه‌ها: 1 2 3