۲۵-بهمن-۱۳۸۴, ۰۸:۵۴:۱۹
نمی دانم چرا سایت ایران ویچ از وقتی که یادم می اید این مشکل را داشت که وقتی که به اینترنت وصل می شوم (70%) وقتی می ایم توی این سایت مرورگرام این پیغام را مده
Not Found
The requested URL /main was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.34 Server at www.iranvig.com Port 80
فکر می کنین از چی باشد برای شما هم این مشکل پیش می اید؟
اگه بدانید من با چه بدبختی وارد سایت می شوم وقت هایی که این پیغام را مده دی سی می شوم و چند بار دوباره وصل می شوم تا درست شود
از مرورگر هم نیست چون من با هر چی از مرورگر ها امتحان کردم نشد
از ویندوز هم نیست چون من ویندوزم را تون تون عوض می کنم و همیشه این مشکل وجود دارد
خودم فکر می کنم از کارت اینترنتم باشه(کارتم البرز هست) چون بعضی وقت هایی که داخل سایت نمی اید بجاش مره داخل سایت البرز
کمک کنید که دیگه صبرم تمام شده(فکر می کنم یا باید خودم را بکشم یا بی خیال سایت بشوم)
باتشکر از همه دوستان عزیز
Not Found
The requested URL /main was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Apache/1.3.34 Server at www.iranvig.com Port 80
فکر می کنین از چی باشد برای شما هم این مشکل پیش می اید؟
اگه بدانید من با چه بدبختی وارد سایت می شوم وقت هایی که این پیغام را مده دی سی می شوم و چند بار دوباره وصل می شوم تا درست شود
از مرورگر هم نیست چون من با هر چی از مرورگر ها امتحان کردم نشد
از ویندوز هم نیست چون من ویندوزم را تون تون عوض می کنم و همیشه این مشکل وجود دارد
خودم فکر می کنم از کارت اینترنتم باشه(کارتم البرز هست) چون بعضی وقت هایی که داخل سایت نمی اید بجاش مره داخل سایت البرز
کمک کنید که دیگه صبرم تمام شده(فکر می کنم یا باید خودم را بکشم یا بی خیال سایت بشوم)
باتشکر از همه دوستان عزیز