ايران ويج

نسخه‌ی کامل: هک آی دی بدون فرستادن فایل
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
سلام
دیروز توی یه خدمات کامپیوتری با یه نفر هم صحبت شدم و بحث به هک آی دی رسید و یه چیزی گفت که باورم نشد.گفتم اینجا مطرح کنم شاید کسی بتونه یه دلیل قانع کننده بیاره.

اون گفت که یه برنامه داره که فقط کافیه اسم آی دی رو به برنامه بدی و یه دکمه بزنی و دیسکانکت بشی و هر وقت کسی با اون آی دی توی مسنجر لوگ این کرد پسوردش برات ارسال میشه.هر چی هم گفتم که برنامه رو به منم بده نداد و گفت که منم از کسی گرفتم و گفته به کسی ندم.

حالا از بین دوستان کسی یه همچین برنامه ای داره یا نه؟
بعد هم اینکه در مورد اصول برنامه نویسیش فکر کردم و به نظر من باید یه تروجان پیشرفته باشه که سرورش روی اینترنته و تسلطی (مثلا یه باگ) رو مسنجر داره که می تونه آی دی هایی که توسط مسنجر لوگ این می شوند را شناسایی کنه و اگه با آی دی قربانی مطابقت داشت فایل سرور رو روی کامپیوتر قربانی می فرسته و اجرا می کنه.
حالا می مونه سرور که به نظر من این کار با یه سرور انجام نمی گیره و همچنین سروری که روی اینترنت آپلود شده باشه دیگه قابل تغییر نیست.ولی احتمال دیگه که میدم اینه که وقتی آی دی رو توی برنامه وارد کردی و دکمه رو زدی (بنا به گفته کسی که برنامه رو داره باید آی دی رو وقتی کانکت هستی وارد کنی) برنامه خودش سرور رو روی یه جایی آپلود می کنه و ...

حالا اگه کسی برنامه رو داره که لطفا دریغ نکنه و اگر هم نداره یه پیشنهادی در مورد طریقه کار برنامه بگه تا شاید به یه نتیجه ای رسیدیم و با این همه برنامه نویس برنامه رو با هم فکری هم بنویسیم.
اين دوست عزيز شما خودش برنامه رو جلوي چشمت واست تست كرد؟
از اين جور برنامه ها زياد شنيدم نمونشم ND170 بود که همش کلاه برداری از آب در اومد
فکر نمی کنم یاهو اونقدرا تازه کار باشه که اجازه بده به همین راحتی کسی از سرورشون اینجوری سو استفاده کنه
در ضمن تنها راه دسترسی به پسورد کسی اونم بدون ارسال تروجان هک کردن کامل سایت یاهو ئه که اونم تا حالا غیر ممکن بوده
دنبالش نرو !‌ :wink:
پس نظرتون اينه كه بي خيالش بشم :?:
از قديم گفتن جوينده يابندست ولي به نظر من اگه وقتشو داري و ارزشش رو داره حتما سعي خودت رو بكن اما اگه مي خواي خيلي زود به جوابت برسي فكر نمي كنم بتوني اين كار رو انجام بدي
نه وقتش رو ندارم :( چون امسال پيش دانشگاهي هستم و كنكور دارم نمي تونم زياد وقتم رو صرف اين كارها كنم.پس بي خيالش ميشم
سلام دوستان
همچين برنامه اي وجود داره
من مقالشو تو سايت آشيانه خواندم نوشته بود بدون اينكه فايلي براي كسي بفرستي اي دي طرف رو هك ميكنه
در ضمن براي دانلودش بايد كابر درجه 1 باشي كه مستلزم فكر كنم 25000 هزار تومان پول براي كابر درجه 1 شدنه
yahoohelper نوشته است:سلام دوستان
همچين برنامه اي وجود داره
من مقالشو تو سايت آشيانه خواندم نوشته بود بدون اينكه فايلي براي كسي بفرستي اي دي طرف رو هك ميكنه
در ضمن براي دانلودش بايد كابر درجه 1 باشي كه مستلزم فكر كنم 25000 هزار تومان پول براي كابر درجه 1 شدنه
[تصویر:  58.gif] [تصویر:  107.gif]
اون برنامه هايي كه شما مي گيد كركر هستن كه با دادن ليستي از يوزر نيم و پسورد شروع مي كنن به جستجو كه احتمال اينكه جواب بدن 1٪ :wink:
اينا همه سر كاريه Amaze
ba salam:
vaghan baraye hamchin matlabi motaasefam baba man avalin barame omadam to in ghesmat akhe shoma mitonin ino bavar konin vali age khastin man source cod eneveshtam be zaban Html ke harki bere to weblogam pass idesh baram pm miad in mishe vali barnameye hast ke iD midi passesho mideh ina hamash harfaye tazeh karast az shoma baeede inam iDman klaris_far to yahoo
inam tellam +989143549654
صفحه‌ها: 1 2 3