ايران ويج

نسخه‌ی کامل: دسترسی به سایت محلی wamp در شبکه محلی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام و تشکر خدمت همه

من یک سایت روی یک شبکه محلی دارم با wamp

حالا دو تا سیستم دارم یک pc و یک laptop سیستم عامل هر دو windows 10
سایت روی pc هست که wamp نصب و با این ip روی pc در دسترس هست

127.0.0.1/mysite

حالا من با کابل Lan این دو سیستم رو شبکه کردم من چطوری از طریق laptop به این سایت که روی pc دسترسی داشته باشم

نکته : iis نمیخوام نصب کنم چون خود wamp داره apache نصب میکنه 

کسی بلده ؟
چه سیستم عاملی برای لب تاپ استفاده میکنی ؟
سلام

روش کار بسیار ساده هست؛
1 - اگه با کابل lan به هم وصل کردید؛ یعنی به صورت دستی به هر دو کامپیوتر ip دادید؛
پس فقط کافیه pc ؛ wamp رو اجرا کنید؛ و توی لپ تاپ یدونه فایر فایکس یا کروم و . . باز کنید و اون بالا آدرس آیپی pc رو بنویسید؛ مثلا این طوری: http://192.168.5.16

2 - ولی اگر شبیه مرحله یک؛ با lan به هم وصل کردید؛ ولی ip ندادید؛ باید عرض کنم خدمتتون که این دو تا کامپیوتر با هم شبکه نیستند؛ و اینکه فقط با کابل به هم متصل کنیدشون شبکه نمیشن؛ حداقل نیاز شبکه شدن دو تا سیستم با همدیگه اتصال اونا و داشتن 3 تا ip آدرس هست؛  که اگه این مرحرله رو انجام ندادید اعلام کنید که عرض کنیم خدمتتون

3 - اگر بین دوتا سیستمتون یدونه مودم هست؛ مثلا مودم adsl یا روتر و . . . ؛ کارتون یکم سخت تر میشه؛ که اگر این مدل رو هم بخوایید با توجه به نوع تنظیم مودم و .. باید رفت جلو
(۲۲-تير-۱۳۹۶, ۱۸:۵۹:۲۱)nImaarek نوشته است: [ -> ]چه سیستم عاملی برای لب تاپ استفاده میکنی ؟

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  برنامه آنالیزور apk چی شد؟ منتظر برنامه هستما! تا آخر تابستون برنامه رو ندی بیرون 50 درصد اخطار میدم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
(۲۴-تير-۱۳۹۶, ۰۴:۴۱:۱۲)babyy نوشته است: [ -> ]
(۲۲-تير-۱۳۹۶, ۱۸:۵۹:۲۱)nImaarek نوشته است: [ -> ]چه سیستم عاملی برای لب تاپ استفاده میکنی ؟

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  برنامه آنالیزور apk چی شد؟ منتظر برنامه هستما! تا آخر تابستون برنامه رو ندی بیرون 50 درصد اخطار میدم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

windows 10
باشه