ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تشكيل تيمي براي طراحي سايت
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
با سلام به همه بروبچ
آقا اگه موافقيد يك تيم براي تغيير اساسي در سايت تشكيل بديم
چند تا كار مهم داريم
1- طراحي ظاهر سايت با اين مشخصه ها
زيبا باشد
منظم و جمع و جور باشد
سرعت لود شدن بالا داشته باشد
با هر دو ريزوليشن 800*600 و 1024 *768 به خوبي سازگار باشد
2- طراحي بانك جديد با غابليتهاي جديد از جمله
سرچ بر اساس تاريخ برنامه
سرچ بر اساس فرستنده
سرچ بر اساس شاخه برنامه و نوع برنامه
دسته بندي موضوعي و سلسله مراتبي برنامه ها چه در زمان ارسال و چه زمان دريافت و جستجو

3- آرشيو كردن برنامه ها به صورت ماهيانه و حذف آنها از بانك اصلي به منظور كاهش حجم بانك
و افزايش سرعت و كارايي آن
4- اضافه كردن بخش چت به سايت كه با asp.net و asp به راحتي ممكن است
5- ايجاد يك room اختصاصي در yahoo براي مباحث گفتاري
6- تبليغ سايت به صورت گسترده در اينترنت توسط ايميلهاي قطاري كه اين كارو بروبچ وي بي كار
خوب بلدن
7- معرفي سايت به جرايد و اجازه و ترغيب انها براي استفاده از مقالات سايت در نشريه هاي خود
8-افزايش سرعت سايت با استفاده كردن از فريم ها براي قسمتهايي از سايت كه در تمام موارد ثابت هستند
و.........
من تا اينجا بيشتر مخم جواب نميده بقيش با شما
هر كي پايس يه تيم تشكيل بديم كه اين كار مزاياي بسياري هم داره
آشنايي با كار دسته جمعي
آشنايي با طراحي نرم افزار
و..............
منتظر نظرات اساتيد هستم هركي موافقه ضمن اعلام موافقت خود زمينه تخصصي خود را هم مشخص كند در ضمن از آنجا كه كلي asp و asp.net كار داريم اگر آقا اشكان موافق باشه ميتوان بخشي از سايت را با اين تكنولوژي ها طراحي كرد يا اصلا يك نسخه كامل با آنها نوشت و هر دو را روي يك هاست داشت
بازم مونده به نظر و همت شما عزيزان
قربان همه شما ali110
سلام علي جان و خسته نباشي.اول يه سوال دارم مگه اين سرور asp رو هم ساپورت ميكنه؟
من خودم يه نموره php و يه نموره هم mysql بلدم اگه كاري هم از دستم بر بياد خوشحال ميشم انجام بدم.
نه اين هاست هر دو رو پشتيباني نميكنه و بايد يه هاست ديگه گرفت.
خو شحال ميشم اگه كاري از دستم بر بياد
پس مام هستيم
مورد 6 رو تا چند روز ديگه استاد ميكنم!! دارم يه Spammer توپ مينويسم ، خدا!!! ميتركونه!! منتظر باشيد ... (آهان راستي ASP هم اگه خواستيد ما هستيم!) :arrow:
شما كه فقط ميگيد ما هم هستيم خوب عزيزان نظري مطلبي ؟؟؟؟؟؟؟
نظرات خودتونو كامل بگيد در ضمن توانايي ها را هم ذكر كنيد تا زودتر تيم تشكيل بشه و تقسيم كار بشه
ali110 نوشته است:شما كه فقط ميگيد ما هم هستيم خوب عزيزان نظري مطلبي ؟؟؟؟؟؟؟
نظرات خودتونو كامل بگيد در ضمن توانايي ها را هم ذكر كنيد تا زودتر تيم تشكيل بشه و تقسيم كار بشه
نوشتم ديگه !!!؟
آخيش امير جان چرا ناراحت شدي عزيزم :?: :?: :?:
منظور من بقيه بجه هاي سايت بودند عزيز و اينجا رسما عذر ميخوام و اعلام شرمندگي كامل ميكنم عزيزم
به خدا من خودم خيلي گرفتارم از طرفي آنقدر دوست دارم اين كار زودتر انجام بشه و حالي ببريم
برا همين كمي عجله به خرج ميدم چون هم سايت و هم بچه هاي آن را دوست دارم
از طرفي آقا اشكان بايد راهنماي اصلي باشه كه معلوم نيست كجاست اين عزيز دلم
آقا اشكان --- آقا اشكان كجايي عزيز بيا بگو ديگه :!: :!:
اشكان كجايي؟؟
من اينجام علي آقا :wink: خوب چي بگم من كه براي تغييرات حرفي ندارم ، نظراتم ر هم توي فرمهايي كه قبلا ساختي گفته بودم ولي بازم اينجا ميگم (رنگها روشن باشن خيلي بهتره)-اگه از پايه ميخوايي بنويسيد خوب بايد مثل همين سايت حداقل اينها رو داشته باشه
1- آپلود برنامه
2- جستجو
3- عضويت
4- گفتگو
5- مقاله(اين بخش بايد يكم تغييرات كنه تا يه چيزه توپ از آب دربياد)
6- قابليت تنظيم توسط آدمين(ببين نميدونم پي اچ پي نوك رو ديدي يا نه يه صفحه ادمينني داره هر كاري بخوايي ميتوني انجام بدي ، از حذف بلوك و ساختنش ، تا حذف يوزر و مدير و تغييرات و ... (حتي ميتوني شكل ظاهري سايت رو بدون حتي يك خط برنامه تغيير بدي-تم هاي مختلف داره)و...
ali110 نوشته است:آخيش امير جان چرا ناراحت شدي عزيزم :?: :?: :?:
منظور من بقيه بجه هاي سايت بودند عزيز و اينجا رسما عذر ميخوام و اعلام شرمندگي كامل ميكنم عزيزم
به خدا من خودم خيلي گرفتارم از طرفي آنقدر دوست دارم اين كار زودتر انجام بشه و حالي ببريم
برا همين كمي عجله به خرج ميدم چون هم سايت و هم بچه هاي آن را دوست دارم
از طرفي آقا اشكان بايد راهنماي اصلي باشه كه معلوم نيست كجاست اين عزيز دلم
آقا اشكان --- آقا اشكان كجايي عزيز بيا بگو ديگه :!: :!:
خواهش مي كنم ! من هم خيلي دوست دارم اين طرحي كه دادي زود تر بگيره !
راستي آقا اشكان اين مورد آخريه خيلي خيلي خيلي خطرناكه ! (از نظر هك و اينا)
امير جان اين آواتارت تيكه هست ، كي از بازيهايي كه من واقعا ازش لذت بردم. مورد آخري رو بايد خوب مواظبش هم بود.
صفحه‌ها: 1 2