ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در کرک یک نرم افزار خارجی که قویاً پروتکت شده
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه با این فروم آشنا شدم و احساس کردم کسانی هستن که بتونن به من در این زمینه کمک کنن
راستش من یه نرم افزار خارجی ( کشور مصر ) دارم که برای اجرای فایلِ نصب ، به سریال احتیاح داره و حتما باید موقع نصب به اینترنت متصل باشه
یه نسخه دیگه از این نرم افزار دارم که فکر کنم یه قفل USB داره ولی من اون قفل رو ندارم
میتونم هر دو نسخه را در صورت نیاز در اینجا قرار بدم

کسی میتونه برای کرکش به من کمک کنه؟؟؟
البته بگم که حجمش حدود 32 مگابایته و قبلن به یه کرکر حرفه ای دادمش اما نتونست کاری کنه
(۲۴-مرداد-۱۳۹۶, ۱۹:۲۸:۵۸)journalist نوشته است: [ -> ]سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه با این فروم آشنا شدم و احساس کردم کسانی هستن که بتونن به من در این زمینه کمک کنن
راستش من یه نرم افزار خارجی ( کشور مصر ) دارم که برای اجرای فایلِ نصب ، به سریال احتیاح داره و حتما باید موقع نصب به اینترنت متصل باشه
یه نسخه دیگه از این نرم افزار دارم که فکر کنم یه قفل USB داره ولی من اون قفل رو ندارم
میتونم هر دو نسخه را در صورت نیاز در اینجا قرار بدم

کسی میتونه برای کرکش به من کمک کنه؟؟؟
البته بگم که حجمش حدود 32 مگابایته و قبلن به یه کرکر حرفه ای دادمش اما نتونست کاری کنه

ورژنی که با دانگل(قفل سخت افزاری ) اجرا میشه رو اپلود کنید
(۲۹-مرداد-۱۳۹۶, ۱۷:۲۶:۴۲)Hasp SRM نوشته است: [ -> ]ورژنی که با دانگل(قفل سخت افزاری ) اجرا میشه رو اپلود کنید

کد:
https://www.4shared.com/zip/y-WNPvCJba/Softlock_Protection_Studio_50.html

این لینکش هست
فقط بگم که وقتی فایل exe را اجرا میکنم ، پیغام زیر ظاهر میشه :

Please insert your Token

من فکر میکنم منظور از token  همون قفل دانگل هستش
یه جا دیگه آپلود کنید لطفا..!
از اینجا دانلود کردنش سخته.!
(۰۵-شهریور-۱۳۹۶, ۲۰:۱۰:۱۲)megatron نوشته است: [ -> ]یه جا دیگه آپلود کنید لطفا..!
از اینجا دانلود کردنش سخته.!

سلام دوستان
چرا کسی جواب نمیده؟؟؟
حتی اگر امتحان کردید و نشد ، باز هم اعلام کنین
لینک دانلود جدید را پیوست کرده ام