ايران ويج

نسخه‌ی کامل: گم شدم!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید 

سلام به همهگی..
از عنوان موضوع مشص هست که راجع به چی میخوام حرف بزنم.. من واقعا گم شدم..
میخوام این موضوع با شما درمیون بزارم و بتونم ازتون کمک بگیرم..

من از سال 85 یا 86 زمانی که یاهو مد بود هک شدم! و اولین بار صفحه ی BoSD دیدم و از همون موقع به هک علاقه مند شدم تا سال 91 فقط دوست داشتم سایت دیفیس کنم اما بعدش با مهندسی معکوس آشنا شدم و خیلی توش پیشرفت نکردم چون برنامه نویسی بلد نبودم.. اما خب یه کارایی میکردم تا اینکه خانواده بهم فشار آورد که تو باید بری سر کار.. اولین شرکتی که رفتم توش کار کردم و اولین تجریه ی کاریمو به دست آوردم شرکت امن پرداز بود.. از تست و آزمون هاش گذشتم (اینجا اون یکمی مهندسی معکوسی که بلد بودم به کارم امد..) و رفتم تو تیم تحلیل بدافزار فکر کنم حدود 5 یا 6 ماه اونجا کار کردم و تقرییبا دست امد که باید چیکار کنم و چی به چیه! اما بعدش از اینکه براشون مهم نبود یه بدافزار واقعا چیکار میکنه یکم منو اذیت کرد و تصمیم گرفتم شرکت عوض کنم رفتم جایی دیگه که اسم شو نمیتونم بگم! اونجا فهمیدم برنامه نویسی یعنی چی، چقدر میتونه بهم تو مهندسی معکوس و کلا درک امنیت کمک کنه.. اونجا فهمیدم باید برنامه نویسی سیستمی کار کنم! اما برای اون شرکت مشکلی پیش امد و خیلی زود از اونجا امدم بیرون و وقتی برگشتم خونه کلی طرز فکرم عوض شده بود.. حالا دیگه علاقه مندی هام از دیفیس یه سایت و این کارا شده بود برنامه نویسی سیستمی، تحلیل بدافزار، نوشتن بدافزار و پیدا کردن آسیب پذیری و اکسپلویت..

واقعا نمیدونم من تنبلم هستم؟ یا استعدادشو ندارم؟ یا انگیزشو؟ واقعا دوران سختی بود چون علاقه و آیندم برام گنگ بود..
گذشت تا اینکه با همون شخصی که تو شرکت قبلی که اسمشو نگفتم ارتباط برقرار کردم و به لطف ایشون رفتم تو یه شرکت دیگه که کار کنیم.. اونجا قرار بود لینوکس کار کنیم! اینبار خیلی تلاش کردم کتاب Advance Linux Programing خیلی زود یادگرفتم و از لینوکس خیلی خوشم امد.. از شانس بد من اون شرکت هم مشکلی براش پیش امد و قسمت امنیت شو غیر فعال کرد دوباره بیکار شدم اما اینبار از لینوکس خیلی خوشم امده بود و کلاس Linux Kernel Driver Programming ثبت نام کردم و تا الان دارم میخونم و یاد میگیرم..
اما دیگه خسته شدم از بس دنبال چیزایی رفتم که نمیتونم ازش پول دربیارم! این پول برای خودم مهم نیست ولی دیگه سنی ازم گذشته و تواقعات ازم خیلی زیاده!
دیروز با یه شخصی صحبت میکردم بهم گفت سوییچ کن روی برنامه نویسی وب! مثل لاراول یا ...
راست هم میگه کلی آگهی استخدام هست که در این مورد نیرو میگیره.. خب چرا این پست زدم؟ چون میخوام بدونم که من این همه سال تلاش کردم و صبر کردم حالا باید کاری رو از صفر شروع کنم که هیچ ربطی به علاقم نداره؟؟
واقعا خیلی شوک هستم و فقط به ذهنم رسید با شما مشورت کنم... اگه جای بعدی تاپیک زدم معذرت میخوام و فقط خواهش میکنم پست منو پاک نکنید و اگه میشه منو راهنمایی کنید یا تجربییات خودتون در اختیارم بزارید مرسی قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید
سلام این درد بین همه مشترکه ،باز خدا رو شکر کن ی کار داری که با کامپیوتره :) خیلیا رو مشناسم ریورس کار خوبی هستند  اما  نگهبان ساختمون هستن
اگر قصد خروج از کشور نداری بهتره:
بری ب سمت برنامه نویسی گوشی های هوشمند یا وب
با تمام حرفهای "نه به دانگل"  موافقم،
این مشکل واسه همه هست؛ کاریش هم نمیشه کرد! فقط بنظرم تنها کاری که الان باید بکنی اینه که گیج نشی و آگاهانه تصمیم بگیری!!

بین وب و اندروید .. ؛ من میگم برنامه نویسی اندروید بهتره و اون رو انتخاب میکنم

ولی در کل بنظرم نباید امن پرداز رو ول میکردی؛
سلام
وب تقریبا جمع شد!بهتره سمت گوشی بری اندروید یاios :|
به نظر من کلا بیخیال کامپیوتر شو :)
سلام
خوب هستيد
خيلي وقته سر نزدم به فروم،‌اينه كه تاپيك هاي قديمي تر رو الان ديدم

دوست خوبم، مشكل شما رو خوندم، وضعيتت رو درك مي كنم اما فكر مي كنم مي شه به آينده اميدوار بود كه از گذشته بهتر بشه

وب به هيچ عنوان نمرده بلكه آينده از آن وب هست، اينكه كاربرا ترجيح مي دن وقتشون رو توي تلگرام بگذرونن و تو كانل ها چت كنن تا تو فروم هيچ ربطي به روند توسعه آي تي نداره.
ايران همراه با ديگر كشورها در حال توسعه و حركت به سمت سيستماتيك كردن كارها هست ، در عين حال اغلب شركتها و سازمانها دنبال ايجاد سامانه هاي خود بر بستر وب هستند و اين به معناي اهميت پيدا كردن جايگاه متخصصين امنيت وب در كشور هست، به اعتقاد من طي سال هاي آينده بيشترين در آمد رو متخصصين امنيت شبكه و اپليكيشنهاي تحت وب خواهند داشت.

شما از يك ميانبر وارد فضاي امنيت شديد يعني بهتر بود اول برنامه نويسي كار مي كرديد بعد وارد حوزه تخصصي تر امنيت مي شديد اما بعدا تا حدودي به برنامه نويسي برگشتيد اما متاسفانه مادامي كه كپي رايت در كشور رعايت نمي شه ،‌لينوكس و متخصصين مربوطش جايگاه اصليشون رو پيدا نخواهند كرد.

توصيه من اين هست كه به سراغ برنامه نويسي تحت وب بريد، دات نت و ام وي سي بازار خوبي در ايران داره و خواهد داشت در عين حال برنامه نويسي براي اندرويد رو هم با توجه به زمينه ايي كه داريد به شدت توصيه مي كنم كه ادامه بديد. اجازه بديد فيلد اصليتون برنامه نويسي باشه و در كنارش به امنيت هم بپردازيد و اگر بتونيد خودتون رو به روز نگه داريد خصوصا توحوزه امنيت وب و شبكه قطعا جايگاه خوبي رو بدست خواهيد اورد.

در پايان هرگز نا اميد نشو و با توكل به خدا جدي تر از قبل به كارت ادامه بده
سلام به همه دوستان(به خصوص مهدی و محمد عزیز important)
اکثر کسانی که تو امنیت کار میکردن تو ایران همین مشکل رو دارن البته بودن کسانی که با شرکتهای خارجی مکاتبه داشتن اول به صورت ریموت کار میکردن بعد اون شرکت درخواست فرستاده و رفتن.
با این حال بزرگ بزرگترین اشتباه نا امید شدن هست
صحبتهای مهدی (didi)عزیز درست هست.وب نمرده بلکه هر روز داره گسترده تر میشه.من 8 سال برنامه نویسی دلفی میکردم سیستمی و دیتابیسی ولی دیدم تو شهر و استان خودم نمیتونم ازش پولی بدست بیارم علی رقم علاقم به برنامه نویسی امنیت به پیشنهای یکی از دوستان اومدم سمت وب اول asp.net کار کردم 2 سال من کدنویسی میکردم دوستم ui وux میزد ولی دیدیم بازار کار مناسبی نمیتونیم اینجا بدست بیاریم رفتیم سمت php برای شروع php خیلی نچسب بود ولی بعد از 2 ماه به قدرت اون پی بردم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  الان یه 6 سالی میشه که کلا وب و php(همینطور وردپرس) کار میکنم بازار خوبی داره و الان جدیدا مشتریها در کنار سایت خودشون یه app موبایل هم میخوان. که شما خیلی راحت میتونین با برنامه هایی مثل phongap خیلی راحت یه app هیبریدی بسازین با استفاده از HTML,CSS,javascirpt
یعنی شما میتونین هر دو بازار رو در اختیار داشته باشین.