۱۲-مهر-۱۳۹۶, ۲۳:۲۹:۱۴
سلام
من دو تا جدول در Sql Server تعریف کردم.
جدول اول یک سری اطلاعات کاربر وارد میکنه و ذخیره میزنه، بعد جدول دوم منصرف میشه وارد کنه -> بعد می خواهم اگه همچین اتفاقی افتاد اطلاعات جدول اول هم ذخیره نکنه و به اصطلاح عمل ROLLBACK انجام بده ولی نمیشه.
من دو تا Stored Procedures با تراکنش برای درج برای هر یک از جدول ها در نظر گرفتم و نوشتم. حالا چطوری میتونم اطلاعات جدول اول که کاربر وارد کنه بی اثر کنم؟؟؟
برنامه هم به این صورت کار میکنه که اول اطلاعات جدول اول باید وارد کنه بعد که ذخیره زد اطلاعات جدول دوم باید وارد کنه و اگه نخواست وارد کنه اون اطلاعاتی که در جدول اول نوشته هم ذخیره نشه؟؟؟؟
این یکی از کد های ذخیره اطاعات در جدول که نوشتم.
لطفا دوستان راهنمایی کنید با تشکر فراوان
من دو تا جدول در Sql Server تعریف کردم.
جدول اول یک سری اطلاعات کاربر وارد میکنه و ذخیره میزنه، بعد جدول دوم منصرف میشه وارد کنه -> بعد می خواهم اگه همچین اتفاقی افتاد اطلاعات جدول اول هم ذخیره نکنه و به اصطلاح عمل ROLLBACK انجام بده ولی نمیشه.
من دو تا Stored Procedures با تراکنش برای درج برای هر یک از جدول ها در نظر گرفتم و نوشتم. حالا چطوری میتونم اطلاعات جدول اول که کاربر وارد کنه بی اثر کنم؟؟؟
برنامه هم به این صورت کار میکنه که اول اطلاعات جدول اول باید وارد کنه بعد که ذخیره زد اطلاعات جدول دوم باید وارد کنه و اگه نخواست وارد کنه اون اطلاعاتی که در جدول اول نوشته هم ذخیره نشه؟؟؟؟
این یکی از کد های ذخیره اطاعات در جدول که نوشتم.
کد:
USE [Company]
GO
SET ANSI_NULLS ON
GO
SET QUOTED_IDENTIFIER ON
GO
ALTER PROCEDURE [dbo].[AddMasafatCity](@Mabda nvarchar(100), @Maghsad nvarchar(100), @Kilometer int) AS
Begin
Begin Try
BEGIN TRANSACTION
INSERT INTO TMasafatCity
(
MMabda, MMaghsad, MKilometer
)
VALUES
(
@Mabda, @Maghsad, @Kilometer
)
COMMIT