ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کدگذاری روی پوشه ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام
دوستان کسی کدی داره که بشه باهاش یه پوشه رو غیر قابل دسترس کرد ( یعنی نشه وارد پوشه شد و محتویاتش رو دید ) و بعد درستش کرد ؟
به هر طریقی که میشه البته به جز هیدن یا همون پنهان کردن
یادم میاد یه کد برای تغییر کد باینری فایل بود که دیگه فایل باز نمیشد اما برای پوشه چیزی پیدا نکردم
اساتید و بزرگان ممنون میشم پاسخ بفرمائید
سلام

روی پوشه نمیشه مانور داد؛ یعنی منظوم اینه که پوشه ماهیت خودش رو داشته باشه و روش رمز داشته باشه امکان پذیر نیست؛؛ 

بهترین کار این هست که فایلهای داخل پوشه رو رمزنگاری کنید؛

یا اینکه دسترسی خواندن رو از روی پوشه بردارید تا فقط کاربر مورد نظر بتونه ببینتش و ...

یا اینکه از هوک استفاده کنی که اگه ککسی پوشه رو باز کرد اررور بده (نمیدونم چه تابعی رو خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید یکی به دادم برسه)
(۰۲-آبان-۱۳۹۶, ۰۰:۵۷:۰۷)babyy نوشته است: [ -> ]سلام

روی پوشه نمیشه مانور داد؛ یعنی منظوم اینه که پوشه ماهیت خودش رو داشته باشه و روش رمز داشته باشه امکان پذیر نیست؛؛ 

بهترین کار این هست که فایلهای داخل پوشه رو رمزنگاری کنید؛

یا اینکه دسترسی خواندن رو از روی پوشه بردارید تا فقط کاربر مورد نظر بتونه ببینتش و ...

یا اینکه از هوک استفاده کنی که اگه ککسی پوشه رو باز کرد اررور بده (نمیدونم چه تابعی رو خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید یکی به دادم برسه)

سلام
متوجهم پوشه داستانش با فایل فرق داره اما گفتم شاید بشه کاری کرد
درمورد دسترسی بیشتر توضیح بدید لطفا
در مورد هوک هم بیشتر توضیح بدید لطفا
با این پیش فرض که یادم رفت بگم کد واسه بیسیک 6 میخوام
البته من قبلا از یه روش خاص استفاده میکردم
یه سری GUID هست رزرو شده ربوط به فایلها در ویندوز میتونین اونها رو اخر پوشه ها قرار بدین
مثلا یه پوشه بسازین کد زیر رو در انتهای اسم پوشه قرار بدین تبدیل به mycumputer میشه

کد:
.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}
(۰۲-آبان-۱۳۹۶, ۰۰:۵۷:۰۷)babyy نوشته است: [ -> ]یا اینکه دسترسی خواندن رو از روی پوشه بردارید تا فقط کاربر مورد نظر بتونه ببینتش و ...

در مورد دسترسی؛ امتحان کردم؛ نشد خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
------

در مورد هوک هم؛ اینطوریه که شما اون تابعی که پوشه رو میخونه هوک میکنی؛ اگه مسیر پوشه همون پوشه مورد نظر شما بود، جلوی اجراش رو میگیری و ...

اینطوری برنامه باید کلا هر پسزمینه اجرا باشه تا این فرایند رو مدام چک کنه و ...
که حالا تکلیف اینکه یکی بیاد برنامه رو Kill کنه و .. باید مشخص کنید ..
(۰۴-آبان-۱۳۹۶, ۱۱:۱۲:۲۱)lord_viper نوشته است: [ -> ]البته من قبلا از یه روش خاص استفاده میکردم
یه سری GUID هست رزرو شده ربوط به فایلها در ویندوز میتونین اونها رو اخر پوشه ها قرار بدین
مثلا یه پوشه بسازین کد زیر رو در انتهای اسم پوشه قرار بدین تبدیل به mycumputer میشه

کد:
.{20D04FE0-3AEA-1069-A2D8-08002B30309D}

ترفند خوبی هست
اما برای باز کردن مجدد پوشه چه باید کرد ؟
برای باز کردن این تیکه کد رو از انتهای نام پوشه پاک کنید