با سلام خدمت همه ی دوستان گل فکر نمیکردم هنوز این انجمن سر پا باشه واقعا" خوشحال شدم که هنوز سرپاست انشاءالله همگی خوب خوش سلامت باشید
عرض از مزاحمت بعد یه مدت زیاد غیبت
میدونید که داخل هر ویندوز 7 میتوان چندین اکانت با دسترسی ادمین ساخت من میخوام یک اکانت اصلی با دسترسی ادمین داشته باشه که امکان تغییر پسورد خودش و سایر اکانت های دیگر را داشته باشد
حالا میخوام یک اکانت دیگر هم با دسترسی ادمین داشته باشم اما فقط یک دسترسی نداشته باشد ! یعنی نتواند پسورد خودش و ادمین اصلی را عوض کند اما پسورد باقی اکانت ها با دسترسی پایین اشکال ندارد
آیا چنین کاری شدنی هست؟
داخل ویندوز فکر میکنم فقط تحت domain میشه اینکارو کرد؛ و درحالت عادی و.. نمیشه
داخل administrator tools میتونید کاری کنید که کاربری پسوردش رو نتونه عوض کنه؛
ولی اینکه اگه اون اکانت ادمین باشه؛ میتونه این تغییرات رو به هم بریزه یا نه؛ فکر میکنم جواب مثبت باشه،
(۰۴-آبان-۱۳۹۶, ۱۷:۴۲:۳۲)babyy نوشته است: [ -> ]داخل administrator tools میتونید کاری کنید که کاربری پسوردش رو نتونه عوض کنه؛
ولی اینکه اگه اون اکانت ادمین باشه؛ میتونه این تغییرات رو به هم بریزه یا نه؛ فکر میکنم جواب مثبت باشه،
حقیقت برای سیستم های مدرسه چون دانش اموزان دارم بهشون کار با سیستم عامل یادشون میدم لازمه با اکانت ادمین باشن که مثلا بتونن برنامه نصب کنن یا تاریخ سیستم و... تغییر بدن اما گاهی شیطنتشون باعث میشه برای اکانتشون رمز بذارن یا رمز باقی اکانت هارو تغییر بدن
این روشی گفتین فقط باعث میشه پسورد خودشون نتونن عوض کنن ولی من میخوام رمز باقی اکانت هارو هم نتونن تغییر بدن
روشی به ذهنتون نمیرسه که شدنی باشه؟ ضمنا" سیستم های مدرسه شبکه نیستن
(۰۵-آبان-۱۳۹۶, ۰۰:۱۱:۰۳)babyy نوشته است: [ -> ]https://aftab.cc/tutorial/324
دیپ فریز نصب کن روی سیستم ها
دیپ فریز بکارم نمی یاد چون یه معلم دگه هست نمیدونم اون چه برنامه هایی نیازشه که نصب کنم و اینکه کامپیوتر زیاد بلد نیست مجبور میشم کارای اون هم خودم انجام بدم !
خب پس من راهی به ذهنم نمیرسه؛ به جز اینکه یدونه کامپیوتر محازی واسه بچه ها نصب کنی که توی همون کاراشون رو بکنند! که اینم احتمالا به کارت نمیاد
نظری ندارم
از لحاظ فنی امکان پذیره با Group Policy
شخصا تست نکردم
(۰۶-آبان-۱۳۹۶, ۲۰:۵۸:۱۱)aleas نوشته است: [ -> ] (۰۶-آبان-۱۳۹۶, ۱۸:۲۰:۴۰)NO DONGLE نوشته است: [ -> ]از لحاظ فنی امکان پذیره با Group Policy
شخصا تست نکردم
کامپیوتر ها شبکه نیستن !
فرق نمیکنه هم رو دامین و هم ورک استیشن جواب باید بده