ايران ويج

نسخه‌ی کامل: عدم نمایش ایکن deep freeze
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
باسلام دوستان بعداز اینکه برنامه خاک بر سر ! deep freeze نصب کردم نه ایکن خرس کنار ساعت نمایش داده میشه و نه با کلید میانبر
ctrl+alt+shift+f6
دیپ فریز اجرا نمیشه که بتونم غیر فعالش کنم چکار باید انجام بدم؟
(۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۲:۵۳)aleas نوشته است: [ -> ]باسلام دوستان بعداز اینکه برنامه خاک بر سر ! deep freeze نصب کردم نه ایکن خرس کنار ساعت نمایش داده میشه و نه با کلید میانبر
ctrl+alt+shift+f6

سلام این روش رو امتحان کنید ولی پسورد رو باید داشته باشید

Hold down Alt, Ctrl, and Shift keys. While holding these keys down, push the F6 key and the Deep Freeze password menu appears. Enter the Deep Freeze password and select ok. Choose Boot Frozen, select Apply and Reboot, and click ok. Click Yes at the next screen [confirmation window], and the computer will reboot.  When the computer restart, the Deep Freeze icon in the system tray [solid white bear] indicates Deep Freeze is enabled. Modifications made to the local machine will not be saved when Deep Freeze is enabled.

کلید های alt + ctrl + shift رو بگیرید؛ وقتی کلید ها رو گرفتید f6 رو بزنید ؛ با اینکار منوی پسورد دیپ فروی ظاهر میشه؛ پسورد رو بنویس و ok کن ؛ Boot Frozen رو انتخاب کن و گزینه apply and reboot رو بزن و ok کن و در پنجره ی بعدی که ظاهر میشه yes بزن؛ که با اینکار کامپیوتر ریست میشه،  بعد از اینکه سیستم ریست شد و بالا اومد آیکون دیپ فریز رو توی سیستم ترای میبینی که فعال شده بقیه اش هم نمیفهمم چی میگه (ارایه شده توسط babyy BiggrinBiggrin)
(۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۳:۴۳)javad917 نوشته است: [ -> ]
(۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۲۲:۵۳)aleas نوشته است: [ -> ]باسلام دوستان بعداز اینکه برنامه خاک بر سر ! deep freeze نصب کردم نه ایکن خرس کنار ساعت نمایش داده میشه و نه با کلید میانبر
ctrl+alt+shift+f6

سلام این روش رو امتحان کنید ولی پسورد رو باید داشته باشید

Hold down Alt, Ctrl, and Shift keys. While holding these keys down, push the F6 key and the Deep Freeze password menu appears. Enter the Deep Freeze password and select ok. Choose Boot Frozen, select Apply and Reboot, and click ok. Click Yes at the next screen [confirmation window], and the computer will reboot.  When the computer restart, the Deep Freeze icon in the system tray [solid white bear] indicates Deep Freeze is enabled. Modifications made to the local machine will not be saved when Deep Freeze is enabled.

کلید های alt + ctrl + shift رو بگیرید؛ وقتی کلید ها رو گرفتید f6 رو بزنید ؛ با اینکار منوی پسورد دیپ فروی ظاهر میشه؛ پسورد رو بنویس و ok کن ؛ Boot Frozen رو انتخاب کن و گزینه apply and reboot رو بزن و ok کن و در پنجره ی بعدی که ظاهر میشه yes بزن؛ که با اینکار کامپیوتر ریست میشه،  بعد از اینکه سیستم ریست شد و بالا اومد آیکون دیپ فریز رو توی سیستم ترای میبینی که فعال شده بقیه اش هم نمیفهمم چی میگه (ارایه شده توسط babyy BiggrinBiggrin)

سلام ممنونم ولی مشکل اینه بعد از نصب Deep Freeze  کلا هیچ آیکن خرسی کنار ساعت نمایش داده نمیشه و اینکه با کلید های alt + ctrl + shift  هم این نرم افزار اجرا نمیشه
(۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۰۰:۱۲:۰۳)aleas نوشته است: [ -> ]سلام ممنونم ولی مشکل اینه بعد از نصب Deep Freeze  کلا هیچ آیکن خرسی کنار ساعت نمایش داده نمیشه و اینکه با کلید های alt + ctrl + shift  هم این نرم افزار اجرا نمیشه

سلام هم زمان با اون سه دکمه باید F6 رو هم بزنید . ایکون هم به علت موارد ایمنی و جلوگیری از دسترسی سایر کاربران نمایش داده نمیشه
من این نرم افزار رو حدودا" 2 سال پیش باهاش مشکل داشتم والان جزئیات کار خیلی یادم نیست . لینک های ذیر شاید بتونه کمک کنه "

از سایت سازنده
[/url]
دانلود منوال نرم افزار

[url=http://www.faronics.com/en-uk/document-library/document/deep-freeze-enterprise-user-guide_en-uk]How to Uninstall Deep Freeze
ممنون روشی گفتین جواب نداد دگه رو مخ بود کلا ویندوز عوض کردم
(۱۶-آذر-۱۳۹۶, ۱۷:۴۰:۱۲)aleas نوشته است: [ -> ]ممنون روشی گفتین جواب نداد دگه رو مخ بود کلا ویندوز عوض کردم

کار خوبی کردی