ايران ويج

نسخه‌ی کامل: وردپرس - اجباری کردن آپلود عکس برای پست ها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من یک کدی در فایل function لایه تم وردپرس نوشتم وقتی کاربر در قسمت نوشته ها، بخواد مطلب جدیدی پست کنه اگر برای پستش تصویر شاخص نزاره پیام خطایی به صورت زیر میده :

شما باید قبل از ارسال مطلب یک تصویر شاخص آپلود کنید. نوشته شما ذخیره شما ذخیره خواهد شد، اما قابل نمایش نیست!

حالا مشکل اینجا هست که وقتی وارد پنل مدیریت وردپرس میشم و روی پلاگینی که ساختم کلیک میکنم برای بار اول (تاکیید میکنم فقط بار اول که روی نام پلاگینم کلیک میکنم) باز پیام خطای بالا نمایش میده

تصویر ضمیمه شد

اینم کدم در فایل function.php:

کد php:
function wpds_thumbnail_error()
{

// check if the transient is set, and display the error message

if get_transient"has_post_thumbnail" ) == "no" ) {

echo "<div id='message' class='wp-posts-error'><p><strong style='color: #D8000C;'>شما باید قبل از ارسال مطلب یک تصویر شاخص آپلود کنید. نوشته شما ذخیره شما ذخیره خواهد شد، اما قابل نمایش نیست!</strong></p></div>";

delete_transient"has_post_thumbnail" );

}

با سلام
شما باید کدتونو کامل قرار بدین که مشخص بشه مشکل از کجاست
ظاهرا این تابع داره در فایل اصلی فراخونی میشه
(۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۱:۳۸:۵۳)lord_viper نوشته است: [ -> ]با سلام
شما باید کدتونو کامل قرار بدین که مشخص بشه مشکل از کجاست
ظاهرا این تابع داره در فایل اصلی فراخونی میشه

فکر کنید خودتون میخواید همچین کاری رو انجام بدید در وردپرس و به کد من توجه نکنید
از چه روشی استفاده میکنید
خب اگه قبل از ارسال مطلب میخواهید به کاربر اطلاع بدید باید از کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری استفاده کنید.که موقع ساب میت فورم اگه عکسی انتخاب نکرده بود پیغام بده و ساب میت رو متوقف کنه
(۱۴-آذر-۱۳۹۶, ۱۴:۰۰:۳۰)lord_viper نوشته است: [ -> ]خب اگه قبل از ارسال مطلب میخواهید به کاربر اطلاع بدید باید از کدهای جاوا اسکریپت و جی کوئری استفاده کنید.که موقع ساب میت فورم اگه عکسی انتخاب نکرده بود پیغام بده و ساب میت رو متوقف کنه

خوب مشکل اینه که ورد پرس هست 
مطمئن هستم خودش تابعی برای این کار داره
پلاگین هم در این زمینه دیدم که داره ولی نمیخوام از پلاگین استفاده کنم