(۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۲۱:۴۲:۲۴)alimogmov نوشته است: [ -> ]
چون عکسهای ارسالهای بالا در جای دیگر بارگذاری شده یک رونوشت از اینجا تو نشانی زیر گذاشتم تا باشه دیگه :
بایگانی این نشانی
سلام ودرود و تشکر فراوان
سوال اینجاست که دور موتور خودرو که به صورت عقربه ای مقدار دور موتور ماشین رو نشون میده چطوری عمل میکنه
و یا دور موتور های اسپرت که توی بازار وجود داره که قابلیت شیفت هم داره
(۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۰۹:۳۶:۲۹)HPower نوشته است: [ -> ]سلام با تشکر از راهنماییهاتون
من میخوام که مدار یه کلید داشته باشه که بتونیم براش دور موتور دلخواه تنظیم کنیم . و وقتی که دور موتور ماشین رسید به دور موتور دلخواه مدار یه رله رو وصلکنه و وقتی اومد پایین تر از دور موتور تعیین شده رله رو قطع کنه
خوب این از عملکرد مدار
و حالا من میخوام بدونم که میشه همچین مداری رو با اتمگا ۸ و زبان برنامه نویسی بیسیک اجرا کرد که برای وصل کردن مدار به ماشین از سیم دور موتور پشت صفحه کیلومتر خودرو استفاده کرد
سپاس .
سلام
1- مثلا با تعریف یه کیپد میشه یه متغیر رو مقدار دهی کرد و با متغیری دیگه که شامل عدد دور موتور هست مقایسه کرد
یا اینکه شرط بذاریم که اگه فلان کلید زده شد مقدار دلخواهی که توی برنامه تعریف کردیم با متغیر عدد دور موتور مقایسه بشه
و اگه شرط برقرار بود فلان پین وصل اگه نه قطع بشه
2- بله میشه و همونطور که قبلا صحبتش بود اون سیم اگه مشخص بشه ، یه مدار رابط شبیه مدار پست 6 یا هر مداری با کارکرد شبیه اون لازم دارید البته باید ولتاژ این مدار 5 ولت بشه که در این صورت مقاومت متصل به فتودیود هم مقدارش کم بشه مثلا یک کیلو اهم
یا اینکه قسمت ورودی همون 12 باشه با همون مقاومت ولی تغذیه فتوترانزیستور ازش جدا کنید و 5 ولت باشه
خروجی این مدار توسط میکروکنترلر شمرده میشه و دور موتور بدست میاد ،نمایش ، مقایسه و ...
ضمناً واسه مدارات میکروکنترلری همونطور که دوستان اشاره کردن نویز هم مدنظرتون باشه و روشهای حذفشو روی مدارتون پیاده کنید
موفق باشید
(۲۷-آبان-۱۳۹۷, ۰۴:۱۶:۴۷)1نفر نوشته است: [ -> ] (۲۵-آبان-۱۳۹۷, ۰۹:۳۶:۲۹)HPower نوشته است: [ -> ]سلام با تشکر از راهنماییهاتون
من میخوام که مدار یه کلید داشته باشه که بتونیم براش دور موتور دلخواه تنظیم کنیم . و وقتی که دور موتور ماشین رسید به دور موتور دلخواه مدار یه رله رو وصلکنه و وقتی اومد پایین تر از دور موتور تعیین شده رله رو قطع کنه
خوب این از عملکرد مدار
و حالا من میخوام بدونم که میشه همچین مداری رو با اتمگا ۸ و زبان برنامه نویسی بیسیک اجرا کرد که برای وصل کردن مدار به ماشین از سیم دور موتور پشت صفحه کیلومتر خودرو استفاده کرد
سپاس .
سلام
1- مثلا با تعریف یه کیپد میشه یه متغیر رو مقدار دهی کرد و با متغیری دیگه که شامل عدد دور موتور هست مقایسه کرد
یا اینکه شرط بذاریم که اگه فلان کلید زده شد مقدار دلخواهی که توی برنامه تعریف کردیم با متغیر عدد دور موتور مقایسه بشه
و اگه شرط برقرار بود فلان پین وصل اگه نه قطع بشه
2- بله میشه و همونطور که قبلا صحبتش بود اون سیم اگه مشخص بشه ، یه مدار رابط شبیه مدار پست 6 یا هر مداری با کارکرد شبیه اون لازم دارید البته باید ولتاژ این مدار 5 ولت بشه که در این صورت مقاومت متصل به فتودیود هم مقدارش کم بشه مثلا یک کیلو اهم
یا اینکه قسمت ورودی همون 12 باشه با همون مقاومت ولی تغذیه فتوترانزیستور ازش جدا کنید و 5 ولت باشه
خروجی این مدار توسط میکروکنترلر شمرده میشه و دور موتور بدست میاد ،نمایش ، مقایسه و ...
ضمناً واسه مدارات میکروکنترلری همونطور که دوستان اشاره کردن نویز هم مدنظرتون باشه و روشهای حذفشو روی مدارتون پیاده کنید
موفق باشید
ممنونم از راهنماییتون
ولی مشکل اینجاست که من زقاد به الکترونیک و مباحث نویز و برنامه نویسی میکرو اشنایی ندارم
سلام
ان شالله یاد میگیرن منم مبتدیم ، روزی که اومدم اینجا اصلا نمیدونستم زبانی بنام بیسیک هست ^_^ و فقط یخورده سی بلد بودم
توی انجمن با چندتا سرچ و خوندن تاپیکهایی که درباره مطالب مدنظرتون هست میتونید باهاشون اشنا بشید (مثلا کد نوشتن واسه کیپد یا شمارش پالس و...)
قدم به قدم پیش برید و دست بکار بشید اگه سوالی بود اگه بدونم جواب میدم اگه نه بقیه دوستان لطف میکنن جواب میدن
این هم یه تاپیک درباره نویز که همین چند روز پیش اینجا صحبتش بود
لینک
موفق باشید