ايران ويج

نسخه‌ی کامل: آقايون يه كمك اساسي!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان

چند تا سوال داشتم كه ممنون ميشم اگر جواب بديد

من اگر يخوام بفهمم كه براي تعريف كردن يك تابع اي.پي.آي به چه ثابت هايي نياز دارم بايد از كجا بفهمم؟
به طور مثال براي ثبت كليد و مقدار دادن اون در رجيستري چه ثابت هايي لازم دارم ؟
تابع SaveSetting كه جز توابع بيلت اين ويژوال آيا ميشه يهش كليد اصلي هم داد يا نه ؟ چون من چند با امتحان كردم و كليد ها توي كليد ويژوال بيسيك ساخت و مقدار داد
يه سوال فني فني ، چه جوري ميشه با كنترل وين سوك مواردي از قبيل گرفتن كنترل موس ، كيبورد رو عملي كرد
يه سوال فني تر اينكه چه جوري ميشه ما تصوير كامپيوترهاي توي يك شبكه رو روي كامپيوتر سرور داشته باشيم با وين سوك شدنيست اگر شدنيست چه جوري ؟
مسير فعال يا غير فعال كردن كليد هاي ميانبر ALt+f4 , ctrl+Alt+Del و رجيستري كجاست و مقدار فعال و مقدار غير فعال اون ها چنده؟
مي خواهم كه فايل هاي رو مثل ايكون هاي برنامه و تصاوير داخلي برنامه رو طوري استفاده كنم كه به طور معمول از اونها نشه استفاده كرد چه جوري ميشه ايم كارو كرد بايد اون ها رو داخل يه فايل dll ريخت اگه اين طوريه چه جوري و نحوه آدرس دهي به اون فايل دي.ال.ال چه جوري؟
يه توضيحي درباره فايل هاي باينري مي خوام يا اگه مقاله اي باشه ممنون
توي ريفرنسم مقابل نام هر دكمه اي به زبان ديگر دكمه ي ديگري نوشتم اما چه جوري بايد در زمان اجرا با زدن يك دكمه برنامه به زبان ديگه عوض بشه و اون چيز هايي كه به زبان ديگه نوشتم نشون داده بشن؟
نحوه آدرس دهي يك ديتابيس و ساخت كانكشن استرينگ براي ديتا بيسي كه روي شبكه هست رو ميشه بگيد ؟

با تشكر
سيامك
سلام!
سوال 1:
وقتي تابع اي پي آي رو ميخواي فراخواني كني خودش كمك ميكنه و راهنمايي ميده.
سوالهاي ديگه رو بلد نيستم! Biggrin
سلام!
سوال 1:
وقتي تابع اي پي آي رو ميخواي فراخواني كني خودش كمك ميكنه و راهنمايي ميده.
سوالهاي ديگه رو بلد نيستم! Biggrin
سلام!
سوال 1:
موقع فراخواني توابع خودش راهنمايي ميكنه ديگه
سوال هاي ديگه رو بلد نيستم1 Biggrin
جواب سوال اول رو كه مهندس داد
نقل قول: تابع SaveSetting كه جز توابع بيلت اين ويژوال آيا ميشه يهش كليد اصلي هم داد يا نه ؟ چون من چند با امتحان كردم و كليد ها توي كليد ويژوال بيسيك ساخت و مقدار داد
نه
نقل قول: سوال فني فني ، چه جوري ميشه با كنترل وين سوك مواردي از قبيل گرفتن كنترل موس ، كيبورد رو عملي كرد
با هوك مي شه نه وين ساك (‌ كار با هوك رو بلد نيستم )
نقل قول: يه سوال فني تر اينكه چه جوري ميشه ما تصوير كامپيوترهاي توي يك شبكه رو روي كامپيوتر سرور داشته باشيم با وين سوك شدنيست اگر شدنيست چه جوري ؟
نمي دونم
نقل قول: مسير فعال يا غير فعال كردن كليد هاي ميانبر ALt+f4 , ctrl+Alt+Del و رجيستري كجاست و مقدار فعال و مقدار غير فعال اون ها چنده؟
يكي دو صفحه اخير رو بگرد بچه ها همين سوال رو كرده بودند و به جواب هم رسيدند
نقل قول: مي خواهم كه فايل هاي رو مثل ايكون هاي برنامه و تصاوير داخلي برنامه رو طوري استفاده كنم كه به طور معمول از اونها نشه استفاده كرد
از ريسورس استفاده كن
نقل قول: يه توضيحي درباره فايل هاي باينري مي خوام يا اگه مقاله اي باشه ممنون
اسپايدر من اين سوال رو پرسيده بود بچه ها هم جواب دادند
نقل قول: توي ريفرنسم مقابل نام هر دكمه اي به زبان ديگر دكمه ي ديگري نوشتم اما چه جوري بايد در زمان اجرا با زدن يك دكمه برنامه به زبان ديگه عوض بشه و اون چيز هايي كه به زبان ديگه نوشتم نشون داده بشن؟
از استيرينگ تيبل استفاده كن
نقل قول: نحوه آدرس دهي يك ديتابيس و ساخت كانكشن استرينگ براي ديتا بيسي كه روي شبكه هست رو ميشه بگيد ؟
بلد نيستم
ميشه بگي كنترل هوك رو بايد از كجا گير بيارم ؟
در مورد ريفرنس تيبل استرينگ رو مي دونم اما اينكه چه جوري با يه كليد مثلا تيبل فارسي فعال بشه و با كليك دكمه ي ديگه اي تيبل فارسي اين رو بلد نيستم
ميشه بگي كنترل هوك رو بايد از كجا گير بيارم ؟
در مورد ريفرنس تيبل استرينگ رو مي دونم اما اينكه چه جوري با يه كليد مثلا تيبل فارسي فعال بشه و با كليك دكمه ي ديگه اي تيبل فارسي اين رو بلد نيستم
كجاي اي.پي.اي ويور كمك مي كمه اون فقط ليست كاملي از همه ثابت ها روميده ثابت هاي مخصوص يك تابع رو نميده
شما كجا رو مي گيد مهندس
بشين يه ساب بنويس كه بياد و همه ي متن ها رو تغيير بده
تابع فراخواني يك رشته از استرينگ تيبل هم اين

کد:
Function LoadResString(id As Long) As String

Loads a string from a resource (.RES) file and returns it as a property of a control
هست .
براي نوشتن يه برنامه جند زبانه با ريسورس يه مثال توي ام اس دي ان داره به اسم atm
نقل قول: يه سوال فني فني ، چه جوري ميشه با كنترل وين سوك مواردي از قبيل گرفتن كنترل موس ، كيبورد رو عملي كرد

باید کدی رو که با win sock مینویسی چند قسمت داشته باشه مثلا سه حرف اول نشان دهنده کاری که می خوای انجام بدی. قسمت های بعدی هم اطلاعاتی که اون فرمان احتیاج داره. بعد
هم برنامه سرور اون کد رو تفسیر کنه و کارشو بکنه.
نمونش رو مینویسم میزارم تو سایت
[/code]
صفحه‌ها: 1 2