ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازی ماژول gy-955 با AVR و کدویژن
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
راه اندازی ماژول gy-955 با AVR و کدویژن
[attachment=13941]
کد پیوست شده به زبانc و با کامپایلر کدویژن نوشته شده است امیدواردم مورد استفادتون قرار بگیره موفق باشید
در نهایت باید تشکر کنم از تیم آسمان فن آوری
 پ.ن:فرکانس میکرو باید 14.7456 باشد ک باید از یک کریستال خارجی تامین شود و فیوز بیت های میکرو باید روی (1111) یا کریستال خارجی تنظیم شده باشند
موفق باشید
[url=http://www.skytech.ir/Default.aspx#][/url]
سلام
ممنون بابت اشتراک گذاریتون
1-اگه براتون ممکنه واسه ما مبتدیا کمی توضیح بدید درباره این پروژه

[تصویر:  1.png]

2-تو عکس مدار یه پایه mega32 رو به 3.3 ولت وصل کردین منظورتون از اون پایه همون پایه 10یا  vccهست؟آخه پایه 9 میشه ریست ، اگه vcc هست پس فکر کنم باید میکرو از نوع A و یا L استفاده بشه
موفق باشید
(۲۸-بهمن-۱۳۹۶, ۱۸:۰۷:۳۵)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام
ممنون بابت اشتراک گذاریتون
1-اگه براتون ممکنه واسه ما مبتدیا کمی توضیح بدید درباره این پروژه

[تصویر:  1.png]

2-تو عکس مدار یه پایه mega32 رو به 3.3 ولت وصل کردین منظورتون از اون پایه همون پایه 10یا  vccهست؟آخه پایه 9 میشه ریست ، اگه vcc هست پس فکر کنم باید میکرو از نوع A و یا L استفاده بشه
موفق باشید

۱-این ماژول یک شتاب سنج هستش یعنی زاویه ک ماژول داره رو از طریق uart به ما میفرسته منم هر چی تو نت گشتم هیچ کدی ک با avr راه اندازی شده باشه رو پیدا نکرد و خودم دست بکار شدم امیدوارم مورد استفاده همه قرار بگیره
۲-این اشتباه چاپی بود منظور پایه ۱۰ یا همون vcc هستش خیلی ممنون ک تذکر دادین مهندس
میکرو باید حتماا از نوع a باشه تا با این ولتاژ کار کنه
نکته مهم تر باید بگم اینه ک این ماژول با ولتاژ ۳.۳ ولت کار میکند و ال سی دی کارکتری و میکروکنترلر با ولتاژ پنج ولت و اگر میکرو به ۵ ولت وصل شود برای اینکه دیتا بین ماژول و میکرو رد و بدل بشه باید یه مبدل ببن سیم های دیتا ماژول و میکرو وصل شود ولی من از دو ولتاژ استفاده کردم یه ولتاژ ۳.۳ ولت و یه ولتاژ ۵ ولت. ولتاژ پنج ولت تغذیه پایه ۲ ال سی دی رو تامین میکنه و ولتاژ ۳.۳ تغذیه میکرو و ماژول رو تامین میکند در اینصورت دیگه نیازی به استفاده از مبدل برای اتصال بین میکرو و ماژول نیست
سلام
 ممنون از توضیحاتتون بله درسته باید پایه ارسال دیتا از میکرو به ماژول ولتاژش 3.3 باشه فکر کنم واسه این کار بشه از تقسیم مقاومتی استفاده کرد و دیگه میکرو 5ولت باشه مثلا مقاومت 3.3کیلو و 2.2 کیلو گذاشت تو مسیر پایه ماژول
فکر کنم میکرو با پسوند L هم با 3.3 کار کنه چون ولتاژ کاریش از 2.7هست
ممنون از لطفتون موفق باشید
بله تقسیم مقاومتی هم گزینه خوبی هنست و میشه استفاده کرد

در میکروها از نوع L فرکانس سیستم پایینه و امکان داره خطایی ایجاد بشه و بهترین گزینه a هست
(۲۸-بهمن-۱۳۹۶, ۱۵:۵۹:۲۰)hadikh73 نوشته است: [ -> ]راه اندازی ماژول gy-955 با AVR و کدویژن

کد پیوست شده به زبانc و با کامپایلر کدویژن نوشته شده است امیدواردم مورد استفادتون قرار بگیره موفق باشید
در نهایت باید تشکر کنم از تیم آسمان فن آوری
 پ.ن:فرکانس میکرو باید 14.7456 باشد ک باید از یک کریستال خارجی تامین شود و فیوز بیت های میکرو باید روی (1111) یا کریستال خارجی تنظیم شده باشند
موفق باشید
[url=http://www.skytech.ir/Default.aspx#][/url]
سلام و خسته نباشید 
جناب مهندس الان من میخوام همین پروژه رو رویه atmega8 راه اندازی کنم . و میخوام baud rate رو هم بزارم رویه 9600 . چون قراره از یه فرستنده استفاده بشه تویه پروژه که اونم از همین نرخ استفاده میکنه . و اینکه امکانش هست که واسه هر سنسور سه تا خروجی بده ، منظور x.y.z . چون الان واسه هر سنسور یه خروجی میده فک کنم . 
اگه کسی بتونه کمک کنه لطف بزرگی کرده 
سلام تا اونجایی که یادمه خیلی اطلاعات کمی در موردش توی نت بود
حتی توی دیتاشیت هم در مورد تعویض باودریت چیزی ننوشته بود بهترین راه مهندسی معکوس نرم افزاریه که توسط شرکتش ارائه شده هستش

سوال دومتون
الان هر سه تا مشخصه رو جدا جدا میفرسته دیگه. متوجه سوالتون نشدم