۲۲-اسفند-۱۳۹۶, ۱۷:۲۷:۳۰
سلام این برنامه، نرم افزاریه که نقشه آفلاین رو در محیط های مختلف از جمله دات نت فراهم میکنه. لینک نسخه آزمایشی و کد استفاده از آن اینجاست.
مشکل یه عبارتی هست که روی نقشه در نسخه unlicensed نوشته میشه. این عبارت:
و dll اصلی که میخوام کرک بشه نسحخه 32 بیتیش داخل فولدر
قرار داره و حجمش : 4025736 بایته.
dll دارای strong name assembly هست که من تونستم با استفاده از CFF EXPLORER حذفش کنم. ۲ تابع در مورد license داره که یکی برای ثبت لایسنس هست به صورت :
و دیگری تابعی برای چک وجود لایسنس به نام licensee که در صورت عدم وجود لایسنس رشته خاصی رو بر میگردونه. این دوتا تابع رو هم بدون اینکه dll از کار بیوفته با نرم افزار CFF EXPLORER از کار انداختم ولی یه رجوع دیگه تو تابع اصلی به چک لایسنس هست که تو CFF پیداش نمیکنم. (وجود این ارجاع رو وقتی dll رو با رفلکتور دیکامپایل کردم فهمیدم).
این رو هم اضافه کنم که من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم و یکی دو روزه دارم باهاش ور میرم و ممکنه چیزایی که گفتم اشتباه باشه. اساتید بر من ببخشن و اگر ممکنه یه نگاه به این فایل بندازن. ممنون
مشکل یه عبارتی هست که روی نقشه در نسخه unlicensed نوشته میشه. این عبارت:
کد:
unlicensed copy for evaluation only
و dll اصلی که میخوام کرک بشه نسحخه 32 بیتیش داخل فولدر
کد:
c.a.r.t.o.t.y.p.e_dot_net_sdk_evaluation_5.0.11\C.a.r.t.o.T.y.p.e.Demo\vs2015\bin\x86\Release
قرار داره و حجمش : 4025736 بایته.
dll دارای strong name assembly هست که من تونستم با استفاده از CFF EXPLORER حذفش کنم. ۲ تابع در مورد license داره که یکی برای ثبت لایسنس هست به صورت :
کد:
license(byte[] aKey)
این رو هم اضافه کنم که من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم و یکی دو روزه دارم باهاش ور میرم و ممکنه چیزایی که گفتم اشتباه باشه. اساتید بر من ببخشن و اگر ممکنه یه نگاه به این فایل بندازن. ممنون