ايران ويج

نسخه‌ی کامل: fritzing نرم افزار کشیدن مدارات الکرونیکی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

این اموزش مربوط به نصب این نرم افزار در لینوکس هست

[attachment=13950]
[attachment=13951]
[attachment=13949]

توصیح:
نرم افزار fritzing یه نرم افزار اپن سورس و رایگان هست برای کشیدن مدارات الکترونیکی و PCB و . . .

در این نرم افزار میتونید مدارتون رو بکشید؛ کدتون رو بنویسید؛ و تمام این ها در یک فایل فشرده شده با عنوان fzz ذخیره میشه؛ حالا میتونید این فایل رو به دوستتون و .. بدید وخیلی راحت طرف مقابل اون رو باز کنه و ببینه ...

حتی توی خودش کامپایلی برای برد های اردینو داره که با فشردن یک دگمه کدتون اپلود میشه توی سخت افزار! به همین راحتی و خوشمزگی!

نصب:

به صفحه زیر برید:
http://fritzing.org/download/

no donation رو انتخاب کنید؛ و download رو بزنید؛ (البته اگر هم donation گنید خیلی کار پسندیده ای میکنید )

بنا یه سیستمتون نسخه مورد نظر رو دانلود کنید؛ من نسخه ۶۴ بیتی لینوکس دانلود کردم:
http://fritzing.org/download/0.9.3b/linu...64.tar.bz2

من این فایل رو روی دستکتاپم قرار دارم؛ باید این فایل رو ازحالت فشرده خارج کنیم؛ اگر با محیط گرافیکی راحتترید روش دوبار کلیلک کنید و  extract بزنید
در غیر اینطثورت یک عدد ترمینال باز میکنم ویمرم به دسکتاپ و این فایل رو ار حالت فشرده خارج میکنم
کد php:
cd /home/bb/Desktop
tar xf fritzing
-0.9.3b.linux.AMD64.tar.bz2 

بعد از اینکار یه پوشه بنام fritzing-0.9.3b.linux.AMD64 ایجاد میشه که تمام فایلها درونش هستند؛ وارد این پوشه میشیم؛ فایل Fritzing رو اجرا میکنیم؛ یعنی در خط فرمان مینوسم؛
کد php:
/Fritzing 

و نرم افزار شروع به کار میکنه ...

اگر میخوایید این برنامه به منوی و دسکتاپ اضافه بشه میتونید فایل

کد php:
./install_fritzing.sh 

اجرا کنید

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  اگه لینوکستون جدید هست احتمال ۹۹ درصد پیغام خطا میده و اجرا نمیشه خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  نحوه ی رفع مشکل در پست بعپی میگم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

وب سایت:
http://fritzing.org/home/
من دارم از دبیان 9.3 استفاده میکنم ..

وقتی نرم افزار اجرا میکنیم با این پیام مواجه میشیم:
کد php:
./Fritzingerror while loading shared librarieslibssl.so.1.0.0
cannot open shared object fileNo such file or directory 

[attachment=13952]

این پیام میگه که نرم افزار fritzing دنبال فایل زیر هست
کد php:
libssl.so.1.0.0 

ولی پیداش نمیکنه! خب پس بریم نصبش کنیم!

دستور زیر رو اجرا میکنم تا ببینم همیچنی پکیجی داریم یا نه:
کد php:
 apt-cache search libssl
libssl1.1 
Secure Sockets Layer toolkit shared libraries
libssl1.0
-dev Secure Sockets Layer toolkit development files
libssl1.0.2 
Secure Sockets Layer toolkit shared libraries 

و متاسفانه نداریم! یعنی نمیشه با apt این پکیچ رو نصب کرد؛ پس میریم سراع نصب دستی؛

برای نصب دستی احتیاج داریم که سورس رو دانلود کنیم؛ پس من بنا به سیستم عامل خودم که دبیان هست رفتم به وبسایت دبیان و به این لینک رسیدم

http://security.debian.org/debian-securi...rig.tar.gz

برای تمامی سیستم عاملهای دیگه هم میتونید پکیچ های سیستم عامل خودتون رو سرچ کنید و یا از همین هم میتونید استفاده کنید

خب این فایل رو از حالت فشرده در میارم و میرم داخل پوشه:
کد php:
tar xf  openssl_1.0.1t.orig.tar.gz
cd openssl
-1.0.1t

دستورات زیر رو اجرا میکنم؛ دقت کنید که چون فایل های so یا همون استراکی میخواییم باید config رو با پارامتر shared فراخوانی کنیم! در غیر اینصورت این فایلها واسمون ایجاد نمیشه:

کد php:
./config shared && make 

بعد از اتمام کار؛ باید به نرم افزار و یا لینوکس بگیم که این دوتا کتابخونه رو از این مسیر بخونه؛

چند روش مختلف وجود داره که اینکارو کنید؛

که من از این روش رفتم:
کد php:
LD_LIBRARY_PATH=$LD_LIBRARY_PATH:/home/bb/openssl-1.0.1t/
export LD_LIBRARY_PATH
./Fritzing 

اینجا گفتم که پوشه ی openssl من دارای چندین فایل so هست؛ که میخوام موقتا وقتی Fritzing اجرا میشه فایلهاش رو از توی اون بخونه؛ و بعد اجراش کردم و نرم افزار اجرا شد ..

-- نکته : علاوه بر
کد php:
libssl.so.1.0.0 
فایل
کد php:
libcrypto.so.1.0.0 

هم احتیاج هست که با این روش هر دو تا فایل ایجاد میشن

میدونم کسی متوجه نشد چون خودمم متوجه نشدم چی گفتم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید  ولی کلا سوالی بود در خدمتم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
توجه کنید که در اموزش بالا هدفم این بود که هیچ پیکیج اضافه ای رو روی سیستم نصب نکنم؛
مثلا شما به راحتی میتونید در هنگام کامپایل openssl ؛ از make install استفاده کنید تا مجبور نشید از ld_library_path  استفاده کنید!

ولی هدف بالا اوردن نرم افزار بدون هیچ نصب و مشکل خاصی بود..