ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تولید Multimedia authoring tool در ایران ؟!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام ، نمیدونم جای درستی این سوال رو می پرسم یا خیر ...
می خوام بدونم آیا در ایران می شه  نرم افزارهایی شبیه به Adobe Captivate , Demo Builder ,Storyline ,Wondershare Demo Creator که کارشون درست کردن آموزش های مجازی و تولید محتوای مالتی مدیای اینتراکتیو به وسیله ی کاربره درست کرد یا ما تکنولوژیش رو نداریم ...

و اینکه در صورت وجود برنامه نویس هایی که توانایی انجام این کار رو دارن چقدر زمان و هزینه لازم هست ...چند نفر برنامه نویس و چه زبان های برنامه نویسی لازم هست ...

در مورد Demo Builder یادمه که سازندش بهم گفت ( از طریق ایمیل ازش پرسیم:) ) که با "دلفی" ساخته شده...

می دونم انجام چنین کاری در ایران با توجه به عدم حمایت از کپی رایت کار چندان و احتمالا اصلا کار عاقلانه ای نیست ، فقط می خوام نظر شمارو بدونم ...

ممنون به خاطر زمانی که گذاشتین...
سلام

بله میشه؛
با هر زبانی که برای بنرامه نویسی سیتمی استفاده میشه میشه نوشت!
در مورد هزینه و پول و . . هم بستگی مدلی که کار میکنن داره؛ مثلا اونی که کارمند یک شرکته و .. با اونی که استخدام میشه واسه فقط واسه این پروژه شرایطش فرق میکنه ...

در کل نمی صرفه انجام چنین کارهایی

−−−−
 خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید ولی من حس میکنم شما بعد از چند روز پستتون رو ویرایش میکنید یه چندتا لینک از شرکت خودتون میزارید توش خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
واسه اطلاع باید عرض کنم ویرایش بعد از چند روز غیر فعال میشه ها    خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید