باسلام بنده یک فایل در اکسل درست کردم که هنگام خروجی گرفتن تبدیل به فایل txt می شه ولی می خواهم فایل تکست هنگام خروجی گرفتن با encoding utf-8 ذخیره بشه چه کار باید بکنم؟
ممنون می شم راهنمایی کنید
قسمتی از فایل ماکرو اکسل پیوست است
باتشکر از وقتی که گذاشتین و پاسخ دادین این کدی که دادین فایل txt خروجی را با فرمت یونیکد ذخیره می کنه ولی منظور بنده این بود که فایل خروجی با فرمت UTF-8 ذخیره بشه ممنون می شم راهنمایی کنین.
خواهش میکنم
جساراتا UTF-8 همون یونیکد هست دیگه!!
الان شما مشکلی داشتید با این دستور؟
اگه میشه خود فایلتون؛ خروجی که شما میگیرید و خروجی که این دستور که نوشته بودم میده رو بزارید ممنون میشم
(۱۵-خرداد-۱۳۹۷, ۰۰:۱۳:۰۹)babyy نوشته است: [ -> ]خواهش میکنم
جساراتا UTF-8 همون یونیکد هست دیگه!!
الان شما مشکلی داشتید با این دستور؟
اگه میشه خود فایلتون؛ خروجی که شما میگیرید و خروجی که این دستور که نوشته بودم میده رو بزارید ممنون میشم
سلام
فایل اکسل را پیوست نمودم بنده می خواهم درفایل txt خروجی که داده میشه وقتی فایل را باز می کنم در save as قسمت encoding مورد utf-8 باشه.
ممنون
این فایلی که پیوست کردید رو نمیتونم از حالت فشرده خارج کنم؛ اگه میشه دوباره اپلود کنید؛
نقل قول: فایل اکسل را پیوست نمودم بنده می خواهم درفایل txt خروجی که داده میشه وقتی فایل را باز می کنم در save as قسمت encoding مورد utf-8 باشه.
منظورتون رو متوجه نمیشم!
یعنی در فایل txt خروجی؛ هنگامی که میخوایید فایل رو سیو-از کنید؛ utf-8 نشون داده بشه؟!
درست متوجه شدم؟
(۱۵-خرداد-۱۳۹۷, ۰۰:۵۲:۰۳)babyy نوشته است: [ -> ]این فایلی که پیوست کردید رو نمیتونم از حالت فشرده خارج کنم؛ اگه میشه دوباره اپلود کنید؛
نقل قول: فایل اکسل را پیوست نمودم بنده می خواهم درفایل txt خروجی که داده میشه وقتی فایل را باز می کنم در save as قسمت encoding مورد utf-8 باشه.
منظورتون رو متوجه نمیشم!
یعنی در فایل txt خروجی؛ هنگامی که میخوایید فایل رو سیو-از کنید؛ utf-8 نشون داده بشه؟!
درست متوجه شدم؟
فایل پیوست شد منظور بنده اینه که خروجی فایل که گرفته میشه بافرمت utf-8 باشه
ممنون
کد:
Dim Str_Data As String, FileName As String
Dim Obj_ADODbStream As New ADODB.Stream
Free = FreeFile
Open FileName For Input As #Free
Str_Data = Input$(LOF(Free), #Free)
Close #Free
Obj_ADODbStream.Open
Obj_ADODbStream.Position = 0
Obj_ADODbStream.Charset = "UTF-8"
Obj_ADODbStream.WriteText CStr(Str_Data)
Obj_ADODbStream.SaveToFile FileName, adSaveCreateOverWrite
Set Obj_ADODbStream = Nothing
سلام یکی از دوستان این کد بالا را داده ولی این کد در اکسل خطا می ده مشکل از کجاست
من واقعا متوجه نمشم مشکلتون چیه!
من یه فایل اکسل درست کردم؛
و توش نوشتم "سلام"
وقتی این ماکرو رو اجرا میکنم:
کد php:
ThisWorkbook.SaveAs Filename:="D:\1.txt", FileFormat:=xlText
فایل 1.txt ایجاد میشه ولی محتویاتش همش ???? هست" این یعنی یونیکدش مشکل داره
واسه بار دیگه با این دستور اجراش کردم:
کد php:
ThisWorkbook.SaveAs Filename:="D:\2.txt", FileFormat:=xlUnicodeText
این بار فایل 2.txt رو ایحاد میکنه و محتویاتش کاملا خوانا هست و همون "سلام" هست
----
به این فرآیند میگن یونیکد؛؛ یعنی فرمت نوشته هامون به شکل درستی دیده بشه و خونده بشه؛؛
تاحایی که مربوط به سوالتون میشه؛ شما میخوایید فایلتون رو به شکل txt ایجاد کنید ولی مشکل یونیکد دارید؛ یهنی نوشته هاتون مثلا ??? دبده میشه؛؛ اگه مشکل اینه که راه حل رو گفتم؛ اون دوستتون هم اون راه حل رو گفت دقیقا همین کاری که من گفتم رو انجام میده؛؛
ولی اگه سوال دیگه ای دارید من واقعا متوجه نمیشم چی میخوایید
شما فکر کنید من هیچی نمیدونم با توصیحات کامل بگید چی میخوایید و مشکل چیه
عکس هم بزارید عالی میشه
(۱۶-خرداد-۱۳۹۷, ۲۱:۰۰:۱۸)babyy نوشته است: [ -> ]من واقعا متوجه نمشم مشکلتون چیه!
من یه فایل اکسل درست کردم؛
و توش نوشتم "سلام"
وقتی این ماکرو رو اجرا میکنم:
کد php:
ThisWorkbook.SaveAs Filename:="D:\1.txt", FileFormat:=xlText
فایل 1.txt ایجاد میشه ولی محتویاتش همش ???? هست" این یعنی یونیکدش مشکل داره
واسه بار دیگه با این دستور اجراش کردم:
کد php:
این بار فایل 2.txt رو ایحاد میکنه و محتویاتش کاملا خوانا هست و همون "سلام" هست
----
به این فرآیند میگن یونیکد؛؛ یعنی فرمت نوشته هامون به شکل درستی دیده بشه و خونده بشه؛؛
تاحایی که مربوط به سوالتون میشه؛ شما میخوایید فایلتون رو به شکل txt ایجاد کنید ولی مشکل یونیکد دارید؛ یهنی نوشته هاتون مثلا ??? دبده میشه؛؛ اگه مشکل اینه که راه حل رو گفتم؛ اون دوستتون هم اون راه حل رو گفت دقیقا همین کاری که من گفتم رو انجام میده؛؛
ولی اگه سوال دیگه ای دارید من واقعا متوجه نمیشم چی میخوایید
شما فکر کنید من هیچی نمیدونم با توصیحات کامل بگید چی میخوایید و مشکل چیه
عکس هم بزارید عالی میشه
سلام باعرض معذرت منظور بنده اینه که فایل تکست خروجی داده شده طبق عکس داده شده باشه ممنون
کد:
خب شما این کد بالا رو استفاده کنید؛ همینی میشه که میخوایید!!!
جایی اگه مشکل دارید یا متوجه نشدید بفرمایید که توضیح بدیم؛
الان شما دارید با vba کار میکنید و دستور بالا هم فایلی txt ای با فرمت صحیح و یونیکد در تولید میکنه؛؛