آقا اين كارتها DVB چين ، ميگن باهاش ميشه اينترنت مجاني داشت و با سرعت بالا ؟؟؟ اينا چي هستن و چطور ميشه ازش استفاده كرد و سخت افزارهاي مورد نياز جهت وصل شدن به اينترنت از خونه چيه؟؟؟
نشد نداريم
آره ميشه اما بايد يك آدرس رايگان ازيك ماهواره داشته باشي تازه فقط رسيو و نه سند واون چيزهايي كه اونا ميخوان برات ميفرستن
وسايل لازم:
كارت رسيورdvb
ديش وlnb
يك كامپيوتر
:wink:
خوب سايت رو گرم نگه مي داري
:wink:
8)
قيمتهاشو داري ؟ شنيدم يه سايت هست كه رايگان بهت عضويت ميده اسمش هست اوپن اسكاي OpenSky .
خوب حالا يعني من بعد از اينكه اينو داشته باشم ميتونم بدون محدوديت تو سايتم چرخ بزنم و يا مثلا وبسايتهاي ديگه برم و دانلود انجام بدم ؟؟؟؟
ashkan نوشته است:قيمتهاشو داري ؟ شنيدم يه سايت هست كه رايگان بهت عضويت ميده اسمش هست اوپن اسكاي OpenSky .
خوب حالا يعني من بعد از اينكه اينو داشته باشم ميتونم بدون محدوديت تو سايتم چرخ بزنم و يا مثلا وبسايتهاي ديگه برم و دانلود انجام بدم ؟؟؟؟
آره آقا اشكان اين opensky
يك كلاينت داره حدود 30 مگ كه نصب ميكني اما باز هم رسيو داري فقط
:( :wink:
گسترش جان اين كه ميشه همون ،باز مخابرات هركاري بخواد ميكنه كه . نه من فك ميكردم طوري ميشه كه تو بدون هيچ نياز ميتوني وصل شي و راحت استفاده كني .
البته ايني كه من شنيدم بدون سند هست(فقط گيرنده داره-فرستنده نداره) خيلي هم برام تعجب داره كه چطور ميشه يه همچين كاري انجام داد .
من ميخواستم بدونم چطور ميشه بدون هيچ فيلتري وارد شد ولي انگار هر كاري بكني بازم اين مخابرات مزاحمته. :evil: :(
ما تو شركت خودمون همينطوره يعني ما تنها send مال خودمونه و ريسيو مال مخابرات. هرجا بخوان ارزون كار كنند اينكارو ميكنن. تو اون آگهي شركت شيراز اونلاين دقيقا ننوشته با مخابرات چيكار ميكنن ولي كاملا پيداست كه چنين كارايي بدون دنگ و فنگ مخابرات نميشه كرد. اما يه چيزي رو چك كن. دوتا سيستم تلفن ماهوارهاي هستند يكي O2 و ديگري ثريا. ميدونم كه ثريا تو ايران هم كار ميده. حتما با اونا ميشه خيلي كارا كرد. :mrgreen: به امتحانش ميارزه منو بيخبر نذار؟! :wink:
راستي دارم بانكه رو اصلاح ميكنم.تا الان فقط 6٪ جلو رفتم و اين خيلي بده؟! :(
عزيز تلفن ماهواره اي از كجا گير بيارم ، راستي روي اون 6٪، بنظر من خيلي هم طبيعيه ، فك ميكني زمان رو ميشه به اين سادگي ها كم كرد بخصوص با كارهايي كه من و شما داريم(زندگي و كار و شركت و...) بازم همت تو خيلي ها همين همت رو هم ندارن(حتي حس پست زدن تو همين جا رو هم ندارن) من همكارهايي دارم كه فقط خواننده هستن حتي اگه مطلبي براشون جالب و حياتي باشه حس تشكر از اون رو هم ندارن چه برسه به اينكه بخوان كاري به اين بزرگي رو انجام بدن يا حتي فكرشو بكنن .راجب ايميلت هم امروز سعي ميكنم جوابت رو بدم (شرمنده)
دو تا جواب براي آقا اشكان گل:
1- O2 مثل كارت تلفن همراه است. اونو تو ترمينال شماره 2 پروازهاي خارجي نرسيده به رستوران ميفروشند. شير آدرس :wink: :arrow:
و ميتوني دقيق ازشون بپرسي كه چطوريه و چيكار ميكنه. فكر كنم با اينكه ايران با اينها نيست ولي شايد شهرهاي بزرگ ر ا ساپورت بكنن. من نپرسيدم. اگه رفتيد بپرسيد به ما هم بگيد. ثواب داره. :wink: تو موبايل معمولي هم ميخوره.موبايل ثريا هم در جزيره كيش ديدم كه ميفروشند كجاشو يادم نميآد. اون حتما ايران رو ميگيره اينو ميدونم.
جفت اينها سيستمهاي اتصال به اينترنت دارن. البته گوش مخابرات كر؟! :twisted:
2- اون 6٪ يه دفعه شد 100٪ البته يك كلك سرخپوستي زدم. اين كار برنامهنويسه رو زياد ميكنه. من قبلا لغتها رو دونه دونه چك ميكردم. اما حالا اومدم معني اول رو چسبيدم.
اين شايد معني جملات رو خراب كنه. برنامه كه دراومد يه ابزار ميسازيم كه بشه بانكهاي مختلف و لغات مختلف توش ايجاد كرد. حالا تا اونوقت همينطوري خوبه مگه نه؟! :P
سخت افزارهاي مورد نياز براي اين نوع اينترنت
کارت dvb با قيمت 60 الي 180000 تومان
يک بشقاب و يک LNB به قيمت 20000 تومان
طريقه استفاده ارزان براي کاربران بدينصورت است که علاوه بر اينترنت مودمي خود بايد از يک شرکتي که اينترنت ماهواره اي را ارائه ميدهد(فرقي نميکند در کدام شهر باشد)با دادن مبلغي ماهيانه حداقل 29000 تومان به آن شرکت و گرفتن يک user and passwordاز اين نوع اينترنت بهره برد.پس از آن با استفاده از اين user به سايت لوگين کرده و اطلاعات بوسيله مودم فرستاده و از طريق ماهواره با سرعتي بين 256kpb الي 2 مگابايت اطلاعات دريافت کند.تمام اين کارها مجاز است.اگر بخواهيم send and resive بوسيله ماهواره صورت بگيرد
پول اين تجهيزات 2 الي 3 ميليون ميشود البته با دادن حداقل ماهي 200000 تومان