ايران ويج

نسخه‌ی کامل: IMP-Packer 1.0 يک انتی کرکر عالی!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
redmove نوشته است:نسخه ها ي مجاني برنامه هايي مثل برنامه ي تو اينترنت زياده هست. حتي نسخه هاي پوليش هم مجاني پيدا ميش.
خيلي بلند پروازي.

کاملا موافقم (تازه اگه می خواهی برنامه ات بهتر بشه باید بگذاری تا مردم از برنامه تون استفاده کنند و مشکلاتش را به بینید و بعد در ورژن های بعدی درست کنی تازه اگه بگذاری مجانی بازهم باید بروی دعا کنی که کسی برنامه ات را تست کنه من که خداوکیلی این قدر برنامه درم که عمرا از یکی شما استفاده کنم البته ناراحت نشی قصدم تهین نیست شما خودتون خداوکیلی بودین از این استفاده می کردین وقتی این هم برنامه بهتر را میشه سر سه سوت دانلود کرد اون هم مجانی)

راستی من دیشب تازه این تایپک را دیدم و وقتی برنامه شما را دیدم بعد از 2 دقیقه آنپک کردم (هر کار کنی من انپک می کنم Amaze )
http://h1.ripway.com/mm00/WinSpy-JustIMP...kedm-m.zip
با تشکر از همه دوستان گل کوچیک همتون هستم
نقل قول: نسخه ها ي مجاني برنامه هايي مثل برنامه ي تو اينترنت زياده هست. حتي نسخه هاي پوليش هم مجاني پيدا ميش.خيلي بلند پروازي.
اگه هست PcGurd 5.xواسه من رو بزار دنلود کنم Biggrin .يا اگه ميتونیUnpack کن.مگه نميگی زياده :arrow: :wink:

نقل قول: تازه اگه بگذاری مجانی بازهم باید بروی دعا کنی که کسی برنامه ات را تست کنه
این ديگه اصل چرتو پرت بودا :idea: :arrow:

کامل نديده بودمشAmaze Amaze

ولی اونای ديگم اگه Unpack کنيد مجانی ميشه برنامه
Amaze :wink: :arrow:
سرخودت را کلا می گذاری یا مردم تابلو هست آنپک شده دیگه(این حرف ها را می زنی بچه ها بهت می خنند تو اثلا معنی انپک را می دانی)
این هم اسم برنامه که با ریسورس هکر عوض کردم دیگه چی

با Lord PE,Unpackشده :wink:
کامل نديده بودمش Amaze Amaze
ولی اونای ديگم اگه Unpack کنيد مجانی ميشه برنامه :wink: Amaze Amaze :arrow:
کد:
Loaded 'C:\Documents and Settings\Hadi\Desktop\IMP-Packer 1.0-Tray It\WinSpy-ASPack2.12 & IMP-Packer.exe', no matching symbolic information found.
Loaded 'ntdll.dll', no matching symbolic information found.
....
Loaded 'C:\WINDOWS\system32\oleaut32.dll', no matching symbolic information found.
Loaded 'C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\idle.dll', no matching symbolic information found.
Loaded 'C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\msvcr71.dll', no matching symbolic information found.
خوب من مي خواستم ببينم اين وي سي ما چه قدر به در ديباگ مي خوره گفتم بد نيست اين برنامه رو يه نگاه بندازم ببينم چيه چي كارش مي شه كرد گفتم طرف كه نمي ياد ويروس بنويسه كه ببينيم چيه اين هم كه مي بينين خروجي وي سي اضافه هارو پاك كردم اسم فايلها رو هم ببينين
اين دوتا فايل آخري چيه؟ [تصویر:  97.gif] [تصویر:  97.gif] اين چه وضعشه؟ [تصویر:  113.gif] [تصویر:  101.gif] يكي يه توضيح درست حسابي به من بده وگرنه كل دنيا رو زير و رو مي كنم [تصویر:  102.gif] خيلي جرعت مي خواد آدم بعد از اجرا كردن اين فايل به اينترنت وصل بشه ها [تصویر:  98.gif]
این کس شرا چيه :madman: .بازم تهمت.تمومی نداره.اینرو نميدونم از کجا اوردی به
ماهم بگو.عملا توهين کرديا يادت باشه.بدش چشاتو باز کن
يه Unpackهست اصلاً چيزی توش پيدا نميکنی.اگرم شک داری مشکل خودته.
Sniffکن ببين.ديگه نميشه چيزی تو این سايت
بزاری این چه وزشه همينجور توهين.
ha_60 نوشته است:
کد:
.
Loaded 'C:\WINDOWS\system32\oleaut32.dll', no matching symbolic information found.
Loaded 'C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\idle.dll', no matching symbolic information found.
Loaded 'C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\msvcr71.dll', no matching symbolic information found.
مستر هادي شما ديگه چراAmaze Amaze
اين دي ال ال چيكارست؟؟؟؟ كاري نميكنه اوني كه بايد بكنه اينا نيستن يه دي ال ال ديگست
:roll: :roll:
برنامش كاري نميكنه و او اي پي رو پاك ميكنه من خودم تستيدم Biggrin
تهمت ميزني :? :?:
چیه من منظورت را تفهمیدم ؟ می گی که هنوز آنپک نشده؟
بچه های خدایی شما نگاه کنین این آنپک شده یا نه این هم عکسش
[تصویر:  WinSpy-JustIMP-Packer_Unpackedm-m.GIF]

این هم لینک فایل آنپک شده که قبلا داده بودم

حالا بچه شما نگاه کنین آنپک شده یا نه؟؟؟

بچه خدایی شما اگه یک برنامه بزرگ بنویسین و بخواهید پک کنید حاضر هستید اگه این برنامه را مجانی هم به شما بدند با این پک کنید؟ چه برسه اینکه پولی هم هست Amaze (مگه پول علف خرسه) :wink:
امیرجان شما هم یک چیزی بگویید
نقل قول: این کس شرا چيه .بازم تهمت.تمومی نداره.اینرو نميدونم از کجا اوردی به ماهم بگو.
اون كه اوسا تو بود شاگرد من بود تو عكس من شاخ مي بيني؟
براي اينكه اينو ببينيد وي سي رو باز كنيد بريد رو Open فايل ايشون رو باز كنيد نوع فايل رو هم EXE‌انتخاب كنيد بريد تو مود دي باگ (بقل علامت تعجب يا از منوي ديباگ يا F5) البته اگه OutPut رونمي بينيد Alt + F2 رو بگيريد اين ها رو مي بينيد يادتون باشه on نباشيد البته برنامه بايد كامل اجرا بشه تا اينا رو ببينيد
شما هم يه توضيح دقيق جور كن و گرنه مي گم IP و Username متو ببندن :evil:
نقل قول: اون كه اوسا تو بود شاگرد من بود
تو خيلی غلط کردی :arrow:

حالا بايد به هرچی بی سواده توضيح پس بدم
اولندش اگه User منو ببندی که به تخمم.منم ميدم فرزاد درسايتو گل بگيره.Amaze
دومندش قضيه از این قراره:
برنامه رو اجرا کنيد.(ياهو مسنجر رو اول ببنديد).
با برنامهWinhex در حالت Memoryاون رو برسی کنيد.
چيزی پيدا نميشه!.
حالا ياهو مسنجر رو باز کنيد.
دوباره برنامه رو اجرا کنيد.با اونرو برسی کنيد.

ميبينيد dll ها و حتی اسم YahooBuddymainهم توش پيدا ميشه. :idea: :!:
این به این معنيه که ياهو در اونا تأثير ميزاره.
يعنی وقتی ياهو اجرا باشه dll هاهم هست.ولی وقتی بسته باشه
اونام ميرن.این دليل نميشه که برنامه من مورد داره این يعنی تو تو عکست
نه تنها دوتا شاخ بزرگ داری بلکه گوشتام تم درازه :arrow: Amaze Amaze

در پست بعدی منتظر معذرت خواهی بعضی ها هستم.

m-m تو چی ميگی بابا ديدم اونو ولی گفتم اگه اونای ديگم کردی
برنامه رو مجانی ميکنم.
راضی شدی.درضمن هر پکی يه Unpak داره :wink:
ديگه داريد شورشو در مياريد ! نمي تونيد عين آدم با هم حرف بزنيد ؟! :?
مي خواستم قفل كنم ، ديدم حيف ، مهدي و هادي ، خودتون دو تا جمعش كنيد . ( از هيچ كودوم انتظار نداشتم ! بابا مثلا شما ها رفقاي قديمي سايت هستين ! :? )
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5