الحمدلالله
خوب چي شد ، اين آقا محسن (m-m) يه كارايي داشت ميكرد ، بيا بقيه اش رو هم ادامه بده
نقل قول: ايا كسي مي آد و برنامه هايي كه سابقه ي چندين ساله در اين زمينه داره رو ول كنه
و به برنامه شما بچسبه ؟
اولا چرا اينقدر نا اميدي ؟ :( دوما ، پس كي آدم بايد شروع كنه ؟ از يه جايي بايد شروع كرد ديگه ! دستشو بزاره رو دستش چون بيلي ويندوز درست كرده ؟!! اين جوري كه به جايي نميرسه
amirjan نوشته است:الحمدلالله
خوب چي شد ، اين آقا محسن (m-m) يه كارايي داشت ميكرد ، بيا بقيه اش رو هم ادامه بده
نقل قول: ايا كسي مي آد و برنامه هايي كه سابقه ي چندين ساله در اين زمينه داره رو ول كنه
و به برنامه شما بچسبه ؟
اولا چرا اينقدر نا اميدي ؟ :( دوما ، پس كي آدم بايد شروع كنه ؟ از يه جايي بايد شروع كرد ديگه ! دستشو بزاره رو دستش چون بيلي ويندوز درست كرده ؟!! اين جوري كه به جايي نميرسه
حد اقلش ورژنهاي اوليه رو براي پيدا كردن مشكلات برنامه و كسب تجربه مفتي كني
به نظرم مي آد يه جا خونده بودم كه اوايل داس يا مفتي بود يا خيلي ارزان بود حالا نمي دونم
دقيقا همين بود يا نه
نقل قول: الحمدلالله
امیر جان چی کار کنم؟ بقیه چی را ادامه بدم؟ :?:
ما گفتيمPublick نشه. واسه این که اونوقت کرکر ها ميريزن سرش
مثل بقيه برنامه هاAspack-Upx-Fsg,Mew,...
impostor نوشته است:ما گفتيمPublick نشه. واسه این که اونوقت کرکر ها ميريزن سرش
مثل بقيه برنامه هاAspack-Upx-Fsg,Mew,...
حالا امدیم ریختن اون موقع ارزش کارت بیشتر هم میشه
اگه عمومی می کردی تازه اون جوری خیلی از مشکلات را متوجه میشدی
اصلاً نظر سنجی ميکنيم.
اگه آمار اونيی که ميگن مجانی بشه
بره بالا ميزارم واسه دانلود
سلام
مهدي بالاخره آنپك شدن همشون ! البته اون قسمتي كه مربوط به پكر تو ميشد ( يعني مثلا ، اگر هم با پكر تو پك شده بود هم با upx ، الان ديگه فقط upx ، كه ونم آنپكرش موجوده )
http://www.techmix.persiangig.com/other/...packed.zip
نقل قول: امیر جان چی کار کنم؟ بقیه چی را ادامه بدم؟
منظورم اين بود كه بقيه رو هم آنپك كني كه خودم انجام دادم ، :wink:
impostor نوشته است:اصلاً نظر سنجی ميکنيم.اگه آمار اونيی که ميگن مجانی بشه
بره بالا ميزارم واسه دانلود
کسی الان حوصله اینه که بگه بگذار برای دانلود هم را نداره تو بگذار هر کی بخواهد دانلود می کنه من خودم قول میدم دانلود کنم
بابا خدایی الان توی این مملکت اگه یک برنامه بنویسی بعد کسی هم اگه اون را یک دانلود هم بکنه باید بری خدا را شکر کنی در صورتی که ادم کلی روی برنامهاش کار می کنه ولی ... (خوب دیگه مردم دوست داشتنی ایران هستن دیگه چی کار میشه کرد :wink: )
نقل قول: منظورم اين بود كه بقيه رو هم آنپك كني كه خودم انجام دادم
امیرجان خوب زیاد فرقی ندارند با هم بقیه فایل ها را به را حتی اون یکی می توان انپک کرد(تو که خودت اخر این کار ها هستی دیگه)
نقل قول: مهدي بالاخره آنپك شدن همشون ! البته اون قسمتي كه مربوط به پكر تو ميشد ( يعني مثلا ، اگر هم با پكر تو پك شده بود هم با upx ، الان ديگه فقط upx ، كه ونم آنپكرش موجوده )
اینا که هيچکدم Unpackنشده
خودت يه نگاهی بش بنداز.اصلاً باresourceHack هم نميشه تغييرش داد که
پس این چه جورUnpack ي :?:
نقل قول: خدایی الان توی این مملکت اگه یک برنامه بنویسی بعد کسی هم اگه اون را یک دانلود هم بکنه باید بری خدا را شکر کنی در صورتی که ادم کلی روی برنامهاش کار می کنه ولی ...
اونای ديگم Unpack کن اگه ميتونی.
نقل قول: اینا که هيچکدم Unpackنشده
خودت يه نگاهی بش بنداز.اصلاً باresourceHack هم نميشه تغييرش داد که
پس این چه جورUnpack ي
گفتم اون قسمتي كه مربوط به پكر تو ميشده ! متوجهي چي ميگم ؟
مثلا فايل WinSpy-UPX & IMP-Packer_imp_unpacked در ابتدا با Upx پك شده بوده ، بعد با Imp ، درست ؟ الان فقط با Upx پك شده ، يعني اون شيلد ي كه مربوط به پكر تو ميشده ديگه وجود نداره و از روش برداشته شده !
تو فايل WinSpy-Just IMP-Packer__unpacked كه فقط با پكر تو ، پك شده بوده ، الان ديگه اصلا پك شده نيست ، و به راحتي با Resource Hacker قابل تغيير .
افتاد ؟ :roll: