ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در نوشتن فایل در MMC
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید

من ی پروژه ای دارم برای دانشگاه، دستگاه کنترل ورود و خروج با اثر انگشت،

ی سری ماژول گرفتم از همشون جوابم گرفتم تقریبا جز Sim800l ولی مشکل من از اونجایی شروع شد ک شروع کردم ب هم چسبوندن و یکپارچه کردن برنامه نویسیا...
همه ی داستان داشت ب خوبی پیش میرفت ک رسیدم ب راحت ترین بخش داستان، گرفتن لاگ تو microSD یک گیگ ک قبلن راحت میتونستم توش بنویسم هر چی ک میخواستم ولی الان هر کاری میکنم نمیشه...

نمیدونم داستان چیه ولی ی وقتایی ک اصلن فولدر نمیسازه، ی وقتایی هم ک فرمتشو بهم میریخت(با برنامه نویسی بهتر دیگه این مشکل حل شد)، ی وقتایی هم ک فایلو اصلن نمی ساخت...
الانم همه ی این کارا رو میکنه ااا ولی تو فایل نمیتونه چیزی بنویسه، بعضی وقتا از رو دستور پرینت میگذره بعضی ولی اکثر اوقات روش گیر میکنه

هر کاری ک از دستم بر میومد کردم... نشد ک نشد، ی بارم درست شد ولی برنامه ی بعدی ک نوشتم باز نشد ک نشد...

تو رو خدا کمک کنین، دیوانه شدم، هر چی مطلب بود تو هلپ بسکام و تو وب گشتم و خوندم، نشد ک نشد...
گفتم شاید 64 خراب باشه، انداختمش رو 32 بازم همون شد...

lcd فقط تا 4 میره بعد وای میایسته.

لطفا کمک کنید اگر میدونید، اینقدر ک این اذیتم کرد، زندگی اذیتم نکرد، 3 تا میکرو در این راه سوزوندم، میکرو هم گرون شدهههه، سمتش نمیشه رفت مام ک دانشجو، دستمونم تو جیب خودمون، بیچاره شدم غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید

کد:
Fname = Str(sh_year) + Str(sh_month) + Str(sh_day) + ".txt"
  Newcl = "New Client=" + Str(tempy1) + " :" + Str(sh_year) + "/" + Str(sh_month) + "/" + Str(sh_day) + " | " + Str(hra) + Str(hrb) + ":" + Str(mina) + Str(minb)
  Cls
  Lcd Newcl
  Waitms 2000
  Cls
  Lcd "1"
  Mkdir "server"
  Lcd "2"
  Chdir "server"
  Lcd "3"
  Ff = Freefile()
  Open "Ham.txt" For Output As #ff
  Lcd "4"
  Print #ff , Newcl
  Lcd "5"
  Flush #ff
  Close #ff
  Lcd "6"

فایلای include شده ی مورد نیازم پیوست کردم

[attachment=14032]
(۲۷-شهریور-۱۳۹۷, ۰۰:۴۵:۴۲)HamidSay نوشته است: [ -> ]3 تا میکرو در این راه سوزوندم، میکرو هم گرون شدهههه، سمتش نمیشه رفت مام ک دانشجو، دستمونم تو جیب خودمون، بیچاره شدم غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید

چرا سوختن؟ مطمئنی سوختن؟

شاید فیوزبیتهای کریستالش رو دستکاری کردی ..

امکانش زیاده که برگردن

پروگرامرت چیه؟
سلام
یکی از قابلیت های sim800 اینه که یه حافظه 180 کیلو بایتی داخلی داره اگر حجمش کمه میتونی بهش مموری کارت بزنی یعنی اینکه مموری کارت رو وصل کنی به سیم 800 و با میکرو کنترلش کنی
یه نکته دیگه هم هست که شما چون تعداد خط های برناه ات زیاد شده باید بین بعضی از قسمت های برنامه ات تاخیر بذاری ، اینو من توی هیچ کتاب علمی نخوندم ولی تجربه بهم ثابت کرده که تاخیر خیلی تاثیر داره و اصولا هم تاخیر 1 میلی ثانیه میذارم
نکته بعدی اینه که حتما از کریستال خارجی با مقدار های غیر استاندارد استفاده کن مثلا من همیشه از مقدار های 11.0592 و یا 15.7456 استفاده میکنم
بعد سعی کن یه سری از شاهخ و برگ های پروژتو حذف کنی چون avr برای کارای خیلی بزرگ ساخته نشده
موفق باشید
(۲۷-شهریور-۱۳۹۷, ۰۰:۴۵:۴۲)HamidSay نوشته است: [ -> ]
کد:
  Newcl = "New Client=" + Str(tempy1) + " :" + Str(sh_year) + "/" + Str(sh_month) + "/" + Str(sh_day) + " | " + Str(hra) + Str(hrb) + ":" + Str(mina) + Str(minb)

سلام فرمت جمع متغیرهاتون اشتباه هستند
شما تو بسکام در هر خط دستوری قادر هستید فقط یک عمل ریاضی انجام بدید

دستور

کد:

باید بصورت

کد:
Fname = Str(sh_year) + Str(sh_month)
Fname = Fname + Str(sh_day)
Fname = Fname + ".txt"

نوشته بشه
یه سری نکات اشتباه دستوری هم داره برنامه تون

دستور
کد:
   Waitms 2000

تصحیح
کد:
  Wait 2

برای lcd هم لوکیشن بهتره تعیین کنید

کد:
 Locate x,y
 Lcd Newcl
 Waitms 2000

یا

کد:
Home
Lcd Newcl
Waitms 2000

فایل تون رو چک نکردم ولی ظاهرا ایراد دستوری زیاد داره
بهتره برای هر کد دستوری، فرمت صحیح رو از هلپ بسکام چک کنید
(۲۷-شهریور-۱۳۹۷, ۰۱:۰۱:۵۶)رسول نوشته است: [ -> ]
(۲۷-شهریور-۱۳۹۷, ۰۰:۴۵:۴۲)HamidSay نوشته است: [ -> ]3 تا میکرو در این راه سوزوندم، میکرو هم گرون شدهههه، سمتش نمیشه رفت مام ک دانشجو، دستمونم تو جیب خودمون، بیچاره شدم غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید

چرا سوختن؟ مطمئنی سوختن؟

شاید فیوزبیتهای کریستالش رو دستکاری کردی ..

امکانش زیاده که برگردن

پروگرامرت چیه؟

پروگرمرم ک usbasp هست، داستانم از اونجایی شروع شد ک جدا کردن رم تغذیه رو قطع میکردم، و وقتی با تغذیه خاموش اشتباها پروگرمشون کردم، سوختن، یادمه قبلا هم از این اشتباها کردم ولی نمیسوخت

نه فیوز بیتاشو دست کاری نکردم، کیریستال خارجی هم بهشون وصله آلردی غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید
(۲۷-شهریور-۱۳۹۷, ۰۸:۵۹:۳۳)hadikh73 نوشته است: [ -> ]سلام
یکی از قابلیت های sim800 اینه که یه حافظه 180 کیلو بایتی داخلی داره اگر حجمش کمه میتونی بهش مموری کارت بزنی یعنی اینکه مموری کارت رو وصل کنی به سیم 800 و با میکرو کنترلش کنی
یه نکته دیگه هم هست که شما چون تعداد خط های برناه ات زیاد شده باید بین بعضی از قسمت های برنامه ات تاخیر بذاری ، اینو من توی هیچ کتاب علمی نخوندم ولی تجربه بهم ثابت کرده که تاخیر خیلی تاثیر داره و اصولا هم تاخیر 1 میلی ثانیه میذارم
نکته بعدی اینه که حتما از کریستال خارجی با مقدار های غیر استاندارد استفاده کن مثلا من همیشه از مقدار های 11.0592 و یا 15.7456 استفاده میکنم
بعد سعی کن یه سری از شاهخ و برگ های پروژتو حذف کنی چون avr برای کارای خیلی بزرگ ساخته نشده
موفق باشید

مرسی از کمکتون، آره فکر کنم برای شاخ و برگ زیاد برنامه باشه، چون ی میکرو و ی رمو بهم وصل کردم جواب داد همون برنامه قبلیه، ولی با هم ک وصلشون کردم و برنامه اصلی رو ریختم بازم جواب نداد، ولی برنامه قبلیه جواب میده...

پس مشکل از برنامه هست، کجا؟ فک کنم دهنم صافه برای پیدا کردنش
(۲۸-شهریور-۱۳۹۷, ۲۲:۴۳:۲۰)omid_phoenix نوشته است: [ -> ]
کد:

دستور

کد:

باید بصورت

کد:
Fname = Fname + ".txt"

نوشته بشه

مرسی از ریز بینی و دقتتون، الان میرم خطاها رو تصحیح میکنم، اطلاع میدم قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید
دوستان عزیز سلام قلب

دست همه ی کسایی ک کمکم کردن و کسایی هم ک کمک نکردن یا نتونستن ک کمک کنن درد نکنه، خدا رو شکر مشکل پیدا شد دست زدن - بهینه شده برای ورژن جدید قلب عشق - بهینه شده برای ورژن جدید

کل دردسرام برای  ی اشتباه کوچیک بود.

هارد استکو تعیین نکردم البته ی بار تعیین کردم ک مقدارش اشتباه بود

یعنی کل مشکلم این بود
کد php:
$hwstack 64 

آخییش ی مشکل دیگه هم حل شد 017
حالا من موندم کی میخاد دوباره ی 64 بگیره وصل کنه بردش گیج - بهینه شده برای ورژن جدید

بازم مرسی، اگر کمکای شماها نبود هیچ وقت ب فکر مشکلات برنامه نویسی نمی افتادم
(۲۸-شهریور-۱۳۹۷, ۲۲:۴۳:۲۰)omid_phoenix نوشته است: [ -> ]
کد:

دستور

کد:

باید بصورت

کد:
Fname = Fname + ".txt"

نوشته بشه

در این مواردم، انجام دادم، ولی فرق خاصی نداشت، زمانو ی مقدار بیشتر گرفت فقط، فک کنم چون متغیر از نوع استرینگه(رشته) مشکلی نداره