ايران ويج

نسخه‌ی کامل: انواع چسب های صنعتی و غیر صنعتی
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام

به نظرم چسب یکی از مهمترین مواد مصرفی در صنایع مختلف از جمله الکترونیک و رباتیک هستش

این تاپیک رو زدم تا در مورد انواع چسب های موجود در بازار که مصرف میکنیم ، مزایا و معایبشونو بگیم

دوستان هر چسبی که تاکنون مصرف کردن اعم از مایع و قطره ای و کاغذی و کلا هر نوعی ، مزایا و معایبشونو بگن

در صورت امکان عکس هم بذارین

با تشکر  گل
روش استفاده و روش باز کردن (دمونتاژ کردن قطعات) چسب تردلاک یا چسب لاکتایک (Loctite Thread lock)

[تصویر:  attachment.php?aid=14045]

یکی از مشکلاتی که من طول ساخت کوادکوپتر و تست پرواز داشتم ، شل شدن و باز شدن پیچ های موتورهای براشلس از شاسی اصلی بعد تست های پرواز بود که بعد هر تست نیاز بود مدام شل و سفتی پیچ ها رو چک کنم که حین پرواز مشکل ساز نباشه
این پیچ ها بدلیل کوتاه بودن طول و کم بودن تعداد رزوه ها درصورت لغزش مداوم، شل و سپس باز میشن

[تصویر:  attachment.php?aid=14046]
کاری که من برای چفت کردن این پیچ ها بین موتور و شاسی انجام دادم استفاده از چسب تردلاک thread lock یا همان چسب قفل رزوه بود
که کافیه شما چند قطره از این چسب رو بر روی رزوه پیچ ریخته و پیچ رو بر روی مهره خودش ببندید تا بعد چند لحظه سریعا خشک شده و رزوه ها قفل کند

نحوه باز کردن چسب loctite(نحوه دمونتاژ کردن قطعاتی که با چسب لاکتایت سفت شده اند)

یکی از مشکلاتی که عمده افراد بعد استفاده از چسب لاکتایک تا قفل رزوه دارند عدم توانایی دمونتاژ کردن قطعات و کندن این چسب از روی انها می باشد
روشی که من استفاده میکنم و با جزئیات توضیح میدم تا دوستان به راحتی بتونن اقدام به دمونتاژ قطعات شون کنن

این چسب ها بدلیل خاصیت چسبندگی فوق العاده بالا بسیار سخت باز یا کنده میشن
اسپری هایی معرفی شدن برای کندن این چسب ها که من به شخصه پیشنهاد نمیکنم و بصورت تجربی خودم ازشون جواب نگرفتم

تنها روشی که برای باز کردن چسب لاکتایک وجود داره استفاده از حرارت هست
اونم دمای بالای 550 درجه!!

حالا میپرسید که ما این دمای 550 درجه رو چجوری تامین کنیم
به سادگی و به کمک یک هیتر دمای گرم

بچه های الکترونیکی با کاربرد این دستگاه آشنایی کافی دارند
برای باز کردن پیچ تون ، ابتدا هیتر رو روشن کنید
دمای هیتر رو روی 500 درجه سانتی گراد تنظیم کنید
سعی کنید بسته به سایز پیچ تون از نازل مناسب هیتر برای ایجاد حرارت بر روی بدنه قطعه استفاده کنید
برای مثال برای پیچ سایز 2 تا 4 از کوچک ترین نازل استفاده کنید

بعد اماده سازی هیتر ، نازل هیتر رو نزدیک قطعه مونتاژ شده ثابت کنید تا حرارت به اندازه کافی به بدنه قطعه برسه
بعد حدود یک دقیقه ، با اچار و پیچ گوشتی مناسب شروع به باز کردن پیچ از مهره کنید
می بینید که پیچ به راحتی از شاسی جدا می شود.

نکات ایمنی مهم؛
1-حتما قبل گرم کردن سطح پیچ با حرارت، از ماسک فیلتر دار مناسب استفاده کنید
این چسب حاوی گازهای سمی خطرناک هست که میتواند برای ریه و سیستم تنفسی شما ایجاد مشکل کند
2-حین گرم کردن قطعه، مواظب باشید حرارت به قسمت های دیگر آسیب نرساند
3-از باز کردن قطعات پلاستیکی به کمک این روش خودداری کنید

موفق باشید