ايران ويج

نسخه‌ی کامل: به روز رسانی قالب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
مشکلات قالب pro blue که هممون بهش عادت داریم رو تا حدی که میشد برطرف کردم

برای مثال

نقل‌و‌قول‌ الان درست کار میکنه
بعد از کلیلک روی نقل و قول رنگش عوض میشه

و اینکه مدیریت درون خطی هم درست شد؛ یعنی الان میتونید با تیک زدن هر پست؛ پست‌ها رو به صورت چندتایی مدیریت کنید و ..

اگه این تغییرات رو نمیبینید؛ یدونه ctrl + f5 در مرورگر بزنید تا این تغییرات نمایان بشه

----
دیگه چه مواردی در قالب دچار مشکل هست؟

خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
باتشکر از شما اما قالب فقط facebook Biggrin
سلام مهندس خسته نباشید خیلی ممنون از زحماتتون

ما که عمریه با همون قالب پیشفرض زندگی میکنیم :) و همیشه با یه مرورگر قدیمی می اومدم

الان یه تغییر قالب زدم آیکن انجمن و آخرین ارسالها هم نام هستن هرچند آدرس آخرین ارسالها ارور404 میده^_^
 موضوع در مورد قالب بود اما دیگه تا تاپیک داغه این چند کلام رو هم بگم از چند روز پیش آدرس اینجا ارور میداد منم یکی از مرورگرها رو آپدیت کردم و فعلا خدمتتون هستم فکر کنم سایت رو ارتقا دادن و دستی بهش کشیدن خب خوبه اما بنظرم این میتونه یه عیب باشه و سایت باید طوری باشه که با نسخه های قدیمیتر هم سازگار باشه و لود بشه
 اسم انجمن دیجیتال هم دیچیتال نوشته شده
موفق باشید گل
(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۰۸:۰۷)1نفر نوشته است: [ -> ]سلام مهندس خسته نباشید خیلی ممنون از زحماتتون

ما که عمریه با همون قالب پیشفرض زندگی میکنیم :) و همیشه با یه مرورگر قدیمی می اومدم

الان یه تغییر قالب زدم آیکن انجمن و آخرین ارسالها هم نام هستن هرچند آدرس آخرین ارسالها ارور404 میده^_^
 موضوع در مورد قالب بود اما دیگه تا تاپیک داغه این چند کلام رو هم بگم  از چند روز پیش آدرس اینجا ارور میداد منم یکی از مرورگرها رو آپدیت کردم و فعلا خدمتتون هستم فکر کنم سایت رو ارتقا دادن و دستی بهش کشیدن خب خوبه اما بنظرم این میتونه یه عیب باشه و سایت باید طوری باشه که با نسخه های قدیمیتر هم سازگار باشه و لود بشه
 اسم انجمن دیجیتال هم دیچیتال نوشته شده
موفق باشید گل

اخرین ارسال ها رو درست میکنیم ممنون که گفتین
از ارور عکس نگرفتید؟دقیقا چه اروری میداد؟
سلام
با دوتا مرورگر تست کردم یه اپرا ؛یه فایرفاکس نسخه(24) که واسه اپرا این خطا میاد

[تصویر:  6.JPG]

Secure connection: fatal error (70) from server.

https://www.iranled.com/forum/

Handshake failed because the server does not want to accept the enabled SSL/TLS protocol versions.

و فایرفاکس یادم نیست متنش چی بود چون الان آپدیت شده
برای بالا بردن امنیت همه رو مجبور به استفاده از دامنه امن کردیم، ارور مربوط به همینه
ولی نمیدونم راه حل چیه؛محمد بیاد توضیح میده خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۰۸:۰۷)1نفر نوشته است: [ -> ]الان یه تغییر قالب زدم آیکن انجمن و آخرین ارسالها هم نام هستن هرچند آدرس آخرین ارسالها ارور404 میده^_^

اینو یه چک کنید بی زحمت ببینید درست شد گل
(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۴۶:۰۴)hadikh73 نوشته است: [ -> ]برای بالا بردن امنیت همه رو مجبور به استفاده از دامنه امن کردیم، ارور مربوط به همینه
سلام ممنون از زحماتتون گل یه مطلب دربارش امروز خوندم میگفت میتونید با تنظیمات پراکسی مرورگر یا ویندوز این مشکلو رفع کنید ولی خب تست نکردم!

(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۳:۱۹:۵۹)babyy نوشته است: [ -> ]
(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۰۸:۰۷)1نفر نوشته است: [ -> ]الان یه تغییر قالب زدم آیکن انجمن و آخرین ارسالها هم نام هستن هرچند آدرس آخرین ارسالها ارور404 میده^_^

اینو یه چک کنید بی زحمت ببینید درست شد  گل

سلام آره لینکش الان درسته ممنون گل  فقط با صفحه اصلی انجمن(آیکن کناریش)همنام هست
(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۲۰:۴۶:۴۶)1نفر نوشته است: [ -> ]
(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۴۶:۰۴)hadikh73 نوشته است: [ -> ]برای بالا بردن امنیت همه رو مجبور به استفاده از دامنه امن کردیم، ارور مربوط به همینه
سلام ممنون از زحماتتون گل یه مطلب دربارش امروز خوندم میگفت میتونید با تنظیمات پراکسی مرورگر یا ویندوز این مشکلو رفع کنید ولی خب تست نکردم!

(۱۳-مهر-۱۳۹۷, ۰۳:۱۹:۵۹)babyy نوشته است: [ -> ]

اینو یه چک کنید بی زحمت ببینید درست شد  گل

سلام آره لینکش الان درسته ممنون گل  فقط با صفحه اصلی انجمن(آیکن کناریش)همنام هست

یه عکس میگیرید بی زحمت از ایکونی که میگید؟

ممنون
فکر کنم مهندس اینجارو میگه، درسته؟
(۱۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۰:۱۴:۳۱)hadikh73 نوشته است: [ -> ]فکر کنم مهندس اینجارو میگه، درسته؟

آره درسته